- Konu Sahibi birumutturyasamak
Canım bebekle okul okunur o kadar zor değil. Bak ben de hamileyken yazdım üniversiteyi 4 yıllık bu yıl bitiyor inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem evde olup cocuga bakarken bunalan sterese giren cok kisi yaziyor buraya.Bence esin cok hakli cocuk istemekte cunku yasiniz kucuk degil hatta tam zamani e evlenelide 3 sene olmus saglikli olan yasini almis her erkekte baba olmayi ister yani kariyer konusuna gelince 27 yasina gelene kadar okul okuyum bi meslegim isim otursun sonra evlilik ve daha sonrada cocuk desen anlarim ama yas 27 olana kadar meslekti okuldu olmayip evlenip birde 3 sene gecip simdide okul okucam demek bencillik bana gore
Esin hemen cocuk diye bunaltmamus tam 3 yil beklemis e yaslarinizda cocuk icin uygun adam tabi uzulur ister madem once okul diyosun bunca yil beklemisin arti evlenincede 3 sene yine beklemissin simdi okul icin cocugu ertelemeyi bencillik olarak gorurdum bende olsam.. biraz empati kur eger illa okuyup meslek is guc bulucam once diyebilirsin ama evlilik 2 kisilik sen tek basina planlar yapip ne zaman istersem o zaman uygularim oda mecbur uyucak dersen sevgi saygi kalmaz
Aynı durumdayız ya.. cok benzer yanu.Esim 33 yasinda.ben 28.
Kpss illeti yuzunden evliligimin 3.yili cocuk yapmiyorum.bazen bende uzuluyorum.esim cocuklara oyle duskun ki..o her ne kadar once hayalini gerceklestir desede ben hissediyorum uzuntusunu..derdinize care olamadim.bende benzer dertte olunca
Kesinlikle bebeğe haksızlık olacağı belli..Hem evde olup cocuga bakarken bunalan sterese giren cok kisi yaziyor buraya.
Bencillik degil.
Aksine.su surecte hamilelige cocuga yetisemeyecegi konusunda cok hakli.
Dogru zamani beklemesi cok normal.hem sinav stresi hem hamilelik hem cocuk hem okul ne kadar saglikli bi surec olur sizce?
Bu durum sadece bebege haksizlik olur.
Ama benim kpss ye de girmem gerekecekİkinci üniversitemi örgün okuyorum.1.sınıfın sonunda kızıma kardeş istediğim için hamile kaldım,ikinci sınıfta dönem arası hemde sezaryenla doğum yaptım... Gayette güzel okudum okulum erken bile bitecek inşallah şükür son dönemdeyim... Demem oki isterseniz çok zor değil... He derseniz hazır değilim okul bitsin o apayrı bir konu ve o noktada haklısınız...
bende bu sene kpss ye grcm inşallah hepimiz başarılı oluruz... İlk mesajımda dediğim gibi bu istemekle alakalı bir durum...Ama benim kpss ye de girmem gerekecek
Çocukla çok zor olmaz mı.
Arkadaşın yeni bebeği oldu elime kalem alamadım kpss calisamadim diyor