- 23 Ağustos 2012
- 51.509
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.756
- 898
- Konu Sahibi banabenigeriver
Öyle biri nedir ya burayı tek ben mi anlayamadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen mesele bumesele kuran ı kerim olması değil. mesele eski sevgiliden olan bi hediyeyi hala gözünün önünde tutuyor olması.
bende rahatsız olurum.
bayağı kıskancım demek kiya Kuran bu Kuran..
kimden aldiginin ne onemi var,gercekten cok tuhafsiniz..
herseyi kiskanani gordum de hediye olarak verilen Kuran`i kiskanani ilk defa duyuyorum pes !
sevgilisinden demek istedim
sevgili olarak gördüğü biri yada görüştüğü biri...Öyle biri nedir ya burayı tek ben mi anlayamadım?
abartılı birşeyi yok normal birşeyGüzel bir tasarım mı? Sayfa kalitesi, baskısı nasıl? İyiyse dursun. Kaliteli basımlar pahalı oluyor, ziyan olmasın.
sevgili olarak gördüğü biri yada görüştüğü biri...
gerçekten öyle sorun zaten buHı hı peki.
görüşmesi dert değil ki zaten Kuranın öyle birinden gelmesi dert.Eşimde tam olarak böyle düşünüyor yaşla ilgili sanırım ben 24 o 30
etmiş bende onu bir camiye hediye edeceğim sünnet işte:))Niye sevgilisi Kuran hediye edemez mi ??
kız kardeşi tanıştırmış bilmiyorum rastlarmıyım o kızla o ara görüşüyormuş benim için sıkıntı bu sevgiliydiler sonuçtaKuranın öyle birinden gelmesi neden dert olsun ki? Veren kızı tanıyor musunuz? Ateist falan mıydı? Yani Kuran'la asla ilgisi olmayan birisi olduğu için mi şaşırdınız?
anlamıştım zaten anladım ki sordum yalan söylemez çok şükür getirmeseydi eve bananeKedi değil geri gelmez ne alaka o kadar uzak. Muhafazakarlık değil de bazı kadınları anlamak zor bence. Karıştırırsan uzatırsan kavga çıkar daha ilk aydan. Hoş mu yani. Dürüst olmasa yalan söylese anlayacak mıydın?
etmiş bende onu bir camiye hediye edeceğim sünnet işte:))
karala kız ne duruyorsunBenim kocamin okuldan mezun olurken verdikleri yıllık da eski sevgilisinin çarşaf gibi resmi var. Bak ne zamandır unutmustum.
günaha girme de tam olsun sevabına bırakacağım benim niyetim onu erişememesi sadece buHediyelesmek sunnettir. Hediyeyi hediye etmek değil.
işim var gidiyorum onuda götüreceğim başka işim mi yok onu uzağa götürmek için gideyim:)çok şımarıkça bir hareket bence
hele ki 15 saat uzağa götürmeden rahat edememek... çok şımarıksınız net