Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

görüşmesi dert değil ki zaten Kuranın öyle birinden gelmesi dert.Eşimde tam olarak böyle düşünüyor yaşla ilgili sanırım ben 24 o 30

Kuranın öyle birinden gelmesi neden dert olsun ki? Veren kızı tanıyor musunuz? Ateist falan mıydı? Yani Kuran'la asla ilgisi olmayan birisi olduğu için mi şaşırdınız?

Kuranın öyle birinden gelmesi neden dert olsun ki? Veren kızı tanıyor musunuz? Ateist falan mıydı? Yani Kuran'la asla ilgisi olmayan birisi olduğu için mi şaşırdınız?
kız kardeşi tanıştırmış bilmiyorum rastlarmıyım o kızla o ara görüşüyormuş benim için sıkıntı bu sevgiliydiler sonuçta

Benim kocamin okuldan mezun olurken verdikleri yıllık da eski sevgilisinin çarşaf gibi resmi var. Bak ne zamandır unutmustum.

Kedi değil geri gelmez ne alaka o kadar uzak. Muhafazakarlık değil de bazı kadınları anlamak zor bence. Karıştırırsan uzatırsan kavga çıkar daha ilk aydan. Hoş mu yani. Dürüst olmasa yalan söylese anlayacak mıydın?
anlamıştım zaten anladım ki sordum yalan söylemez çok şükür getirmeseydi eve banane

Back
X