Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimle yeni evliyiz tam bir ay bile olmadı görücü usulü evlendik bu sebepten geçmişini bilmiyordum oda anlatmak istemedi...Evimizde bir Kur'anı Kerime rastladım getirdiklerinden biriydi ve bunu sen almazsın kim aldı diye sordum(eşim dindar biridir renginden dolayı tahmin ettim)biraz geveledi ve söyledi üç sene öncesinde birkaç ay görüştüğü birinin hediyesi olduğunu.Onu hayrına bir hafıza bile verebilirdi değil mi?içimde birşey yok dedi yemin etti kimsenin herhangi en ufak birşeyi varsa ölümü gör hakkımı helal etmiyorum dedim iki günlüğüne 15-16 saat uzaklıkta biryere gideceğim Kuran'ı Kerimi orada bir camiye bırakmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım?

ne yapayım gidiyorum geliyorum görüyorum aklıma geliyor gerçekten canım sıkılıyor

Ver herhangi birine,sokakta vs gördüğün birine.
16 saat uzak oluşu huzurunu geri getirecekse yap.
Ama akıl saat dinlemez.
Aklında o varsa çıkartması da senin elinde.
Çok da basit.

ne yapayım gidiyorum geliyorum görüyorum aklıma geliyor gerçekten canım sıkılıyor
kadin olarak haklısın ama takma bence benzer bi durum bende eşimle yasamistim daha sevimsiz şeylere sebeb olmuştu ver bi yere gitsin o hassasiyeti düşünmemiş niye verdin derse de esin huzursuz oluyordum ve benm rahatsz olmamı istemezdin hemde sevabina verdim diye düşündüm dersin

Back
X