- Konu Sahibi banabenigeriver
bu arada aklıma takıldı eşiniz niye o renk almıyor da bordo filan alıyor dinen bir şey mi yoksa kendi tercihi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu birakin dursun evinizdw kurani kerim i ne oraya buraya tasiyorsunuz kurani kerim kiskanilirmi pess ya vallaha pes
günaha girme de tam olsun sevabına bırakacağım benim niyetim onu erişememesi sadece bu
kız kardeşi tanıştırmış bilmiyorum rastlarmıyım o kızla o ara görüşüyormuş benim için sıkıntı bu sevgiliydiler sonuçta
O halde sana bi tavsiye. Anladın madem özellikle böyle konularda yüzgöz olma. Kaldır ortalıktan ver biyere gitsin. Çünkü bu saatten sonra verme diye sana söylemeyebilir. Gerçekten iyiliğin için diyorum. Ukalalık değilanlamıştım zaten anladım ki sordum yalan söylemez çok şükür getirmeseydi eve banane
işim var gidiyorum onuda götüreceğim başka işim mi yok onu uzağa götürmek için gideyim:)
ben öyle tahmin ettim evimizde mint yeşili bebek mavisi ve pembesi yok mesela koyu renkler seviyoruz ikimizdebu arada aklıma takıldı eşiniz niye o renk almıyor da bordo filan alıyor dinen bir şey mi yoksa kendi tercihi mi
öldüren cazibede ki Glenn Close'u bildin mi ??karala kız ne duruyorsun
kuranı götürmek için gitmiyorum ne yükü var 250 gr bile değil yani dert değilKıskançlık damarlarin kabarmış :) kendi dusunseymis iyi olurmusta her erkek beceremiyo iste yol üzerinde bi camiiye bırak o kadar yol götürmeye gerek yok görüpte canini skma ve buyutmede yeni oldugunuz için hassassiniz ilerde gereksiz gelir bu tavrin kendine bile
ona Kuran alırım benFotoğraf olsa, kıyafet olsa, aksesuar olsa anlarım da yani Kuran bu. Bunu mu kıskanıp kafaya taktınız?
Yani kişilerden bağımsız olarak manevi bir değeri var onun, tabi ki de saklayacak.
Kıskançlığın ayarını kaçırmayın ya, nedir böyle?![]()
yok hiç izlemedimöldüren cazibede ki Glenn Close'u bildin mi ??
Git en yakın camiye bırak. Böylece görmezsin. Ne abartmışsın.ne yapayım gidiyorum geliyorum görüyorum aklıma geliyor gerçekten canım sıkılıyor
aynen öyle ya sanki yakacağım parçalayacağım dedim tövbe Estağfurullah hiç kimsede demiyor ki keşke birine hediye etseymiş eve getirmeseymişgötür kız nereye istiyorsan. nasıl rahat edeceksen öyle yap.
aman herkesde bi yermiş bi yermiş konu sahibini. olabilir kıskanabilir. hediyeyi kuranı kerim olarak değilde tatlı ponçik kalpli falan bi ayıcık olarak düşünün. ne bileyim eski sevgiliden bişey işte.
bana yük değil seve seve götürürüm:))Git en yakın camiye bırak. Böylece görmezsin. Ne abartmışsın.
Offf yani ne diyeyim eve sığdırmadınız, dursa ne olur sanki? Veya kilometrelerce öteye götürünce ne olacak, o kadını yeryüzünden silmiş mi oluyorsunuz? Beraber yürüdüğü yolları da haritadan silelim mi?ona Kuran alırım ben
Bütün ömür boyunca kalbimde sevgilim senona Kuran alırım ben
ağır kompleksliyim eğer geçtiği yolları düşünüyorsa Allah ısla etsinOfff yani ne diyeyim eve sığdırmadınız, dursa ne olur sanki? Veya kilometrelerce öteye götürünce ne olacak, o kadını yeryüzünden silmiş mi oluyorsunuz? Beraber yürüdüğü yolları da haritadan silelim mi?
Biraz kendinize güvenin, çok ağır kompleksleriniz olmasın.