Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

kız kardeşi tanıştırmış bilmiyorum rastlarmıyım o kızla o ara görüşüyormuş benim için sıkıntı bu sevgiliydiler sonuçta

Eski sevgilim bana herhangi bi hediye alsaydı ondan ayrıldığımda o hediyeden de kurtulurdum. Ne bileyim çiçekler, kalpli yastıklar falan atardım onları. Ama Kuran-ı Kerim hediye etseydi ayrılınca kurtulmaya çalışmazdım sanırım. Eşin de sırf bu yüzden başkasına vermemiştir, hatta belki aklına bile gelmemiştir. Bu kadar dert etmeye gerek yok..

anlamıştım zaten anladım ki sordum yalan söylemez çok şükür getirmeseydi eve banane
O halde sana bi tavsiye. Anladın madem özellikle böyle konularda yüzgöz olma. Kaldır ortalıktan ver biyere gitsin. Çünkü bu saatten sonra verme diye sana söylemeyebilir. Gerçekten iyiliğin için diyorum. Ukalalık değil:KK19:

Kıskançlık damarlarin kabarmış :) kendi dusunseymis iyi olurmusta her erkek beceremiyo iste yol üzerinde bi camiiye bırak o kadar yol götürmeye gerek yok görüpte canini skma ve buyutmede yeni oldugunuz için hassassiniz ilerde gereksiz gelir bu tavrin kendine bile

işim var gidiyorum onuda götüreceğim başka işim mi yok onu uzağa götürmek için gideyim:)

yani benim işim olsa 15 saat öteye ve illa bırakacağım desem girerim mahalle camisine koyarım sonra da kafa rahat 15 saati giderim.
hoş baştan hiç birini yapmam ama oldu da yaptım diyorum

Kıskançlık damarlarin kabarmış :) kendi dusunseymis iyi olurmusta her erkek beceremiyo iste yol üzerinde bi camiiye bırak o kadar yol götürmeye gerek yok görüpte canini skma ve buyutmede yeni oldugunuz için hassassiniz ilerde gereksiz gelir bu tavrin kendine bile
kuranı götürmek için gitmiyorum ne yükü var 250 gr bile değil yani dert değil

Fotoğraf olsa, kıyafet olsa, aksesuar olsa anlarım da yani Kuran bu. Bunu mu kıskanıp kafaya taktınız? :olamaz:
Yani kişilerden bağımsız olarak manevi bir değeri var onun, tabi ki de saklayacak.
Kıskançlığın ayarını kaçırmayın ya, nedir böyle?:KK57:
ona Kuran alırım ben

götür kız nereye istiyorsan. nasıl rahat edeceksen öyle yap. :KK70:
aman herkesde bi yermiş bi yermiş konu sahibini. olabilir kıskanabilir. hediyeyi kuranı kerim olarak değilde tatlı ponçik kalpli falan bi ayıcık olarak düşünün. ne bileyim eski sevgiliden bişey işte.
aynen öyle ya sanki yakacağım parçalayacağım dedim tövbe Estağfurullah hiç kimsede demiyor ki keşke birine hediye etseymiş eve getirmeseymiş

ona Kuran alırım ben
Offf yani ne diyeyim eve sığdırmadınız, dursa ne olur sanki? Veya kilometrelerce öteye götürünce ne olacak, o kadını yeryüzünden silmiş mi oluyorsunuz? Beraber yürüdüğü yolları da haritadan silelim mi?
Biraz kendinize güvenin, çok ağır kompleksleriniz olmasın.

Offf yani ne diyeyim eve sığdırmadınız, dursa ne olur sanki? Veya kilometrelerce öteye götürünce ne olacak, o kadını yeryüzünden silmiş mi oluyorsunuz? Beraber yürüdüğü yolları da haritadan silelim mi?
Biraz kendinize güvenin, çok ağır kompleksleriniz olmasın.
ağır kompleksliyim eğer geçtiği yolları düşünüyorsa Allah ısla etsin

Back
X