eşime hastahaneye gidelim demeye utanır oldum :(

Çok çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Emzirirken de kullanılabilecek ilaçlar var.

çok gçmiş olsun.ben tiroit hastasıyım hipotüroit ve haşimato hamilelikte de emzirirken de hep kullandım hatta ömür boyu kullanmak gerekiyor.korkma basit bir kan tahlili bir ultrason muayenesi gerekiyor.
ben 2 yaşına kadar emzirdim Allah dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım.

Bende hipotiroid hastasiyim. Hamilelik ve emzirme dahil hep ilaç kullandım.

İlacın hiç bir yan etkisi yok. Sadece vücudunun üretmediği hormonu dışarıdan takviye alıyorsun. Çok kolay tedavisi olan bir hastalık

fissürle kanki oldum artık idare ediyorum..benim yeni derdim tiroid emziriyorum acaba gitsem ilaç verecekmi yok yani eğer ilaç vermeyecekse hiç gitmeyim..

İhmal etme git doktora, en doğru kararı doktor verir canım.
Çok geçmiş olsun. Doktora gitmeyede neden çekinesin, hastalık bu asla öyle düşünme..

Canım ya, sen isteyerek mi hasta oluyorsun sanki. İnşallah tez zamanda geri de kalır hepsi.

TSH kaç çıktı? tiroid i ihmal etme. Çocuklarını birine bırakabilirsen kendin de gidersin doktora.

İlacın emzirme için bir sorun olacağını sanmam, lakin hamile iken bile tiroid ilaçlarını kullanabiliyorsun.

konuya gelicek olursak yasadıkların doğal olarak senide eşinide yıpratmış olabilir ama hiçbiri naz niyaz değil ciddi saglık sorunları yaşamıssın hepimizin başına gelebilir eşin destek olup yanında olmalı oluyodur umarım Allah şifa versin

evet fissur icin doktora gittim krem ve fitil verdi gecmezse ameliyat dedi... tam olarak gecmedi ama idare ediyorum ...tsh tam olarak kaç bilmiyodum dünkü dahiliye doktoru yüksek çikmıs t3 ve t4 de düşük çıkmıs endokrine git dedi..ben dahiliyeye kilo vermek istedigim icin gitmiştim ...bu tiroidin ilacini kullansam belki zayiflamama yardımcı olur mu acaba ...

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. utanılacak çekinilecek hiçbir şey yok. eğer eşin yine mi hastalık diycek diye düşünüyorsan falan çıkar bu düşünceleri aklından ve biran önce konuş doktora gidin. nihayetinde keyfinden hastaneye gitmiyorsun insanlık hali ve herkesin hepimizin başına gelebilir. Allah tez zamanda şifa versin.

Derdi tasayı siz çekiyorsunuz, sizden başka kimsenin of demeye hakkı yok.

Kim ister hasta olmayı, hastahane gezmeyi, niye suçluluk hissedesiniz.
Eziyet etmeyin kendinize, gerektikçe gideceksiniz mecbur.

Ama cidden biri bitmiş biri başlamış, Allah yardımcınız olsun.

ne alakası var. olayın ayrıntısını biliyo muyuz? eşten habersiz hastaneye gitmek yasak belki, ona istinaden yazdım.
asıl sen ne alaka ?öyle bişe mi söylemiş konu sahibi kendi hayal gücünle yorum yapıp yargılıyosun yorumlardan etkilenip ona göre davranan insanlar var

asıl sen ne alaka ?öyle bişe mi söylemiş konu sahibi kendi hayal gücünle yorum yapıp yargılıyosun yorumlardan etkilenip ona göre davranan insanlar var

ay napayım yorum yapmayayım mı? hayret bişey. öyle bişey söylememiş ama başka bişey de dememiş. boş bırakılan kısmı da hayal gücümle doldurucam tabi. bi konu yazıyosan tam yazıcaksın.

sizdeki pcos ozaman tuylenme sorunu adet gecikmeleri varmıydı bende de pko var yumurtalıktaki goruntu boyle demisti doktor gercekten basınıza cok rahatsızlık gelmis ama Allah beterinden korusun

fissürle kanki oldum artık idare ediyorum..benim yeni derdim tiroid emziriyorum acaba gitsem ilaç verecekmi yok yani eğer ilaç vermeyecekse hiç gitmeyim..
çok geçmiş olsun öncelikle..ben de tiroid hastasıyım..emzirirken de hamileyken de kullanmak gerekli,tam tersi bebek için faydalı birşey..hamileyken ilaç kullanmazsan bebekte zeka geriliğine yol açıyor..
fissür iç,n ameliyat oldum ben..bir anda apse ile beraber acişlde buldum kendimi..ihmal etmeyin lütfen...genel cerraha giderseniz her ikisine bakar doktor..tiroid rahatsızlıklarına da bakıyorlar...

ay napayım yorum yapmayayım mı? hayret bişey. öyle bişey söylememiş ama başka bişey de dememiş. boş bırakılan kısmı da hayal gücümle doldurucam tabi. bi konu yazıyosan tam yazıcaksın.
okadar saçmalamıssın ki nerden cevap verceğimi şaşırdım
Mümkünse böyle bişe yapmayıver sana zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…