eşime hastahaneye gidelim demeye utanır oldum :(

fissürle kanki oldum artık idare ediyorum..benim yeni derdim tiroid emziriyorum acaba gitsem ilaç verecekmi yok yani eğer ilaç vermeyecekse hiç gitmeyim..

Ne kadar çok çekmişsin ya. Geçmiş olsun.
Ablam hamileyken de içti şimdi emzirirken de trioid ilacını içiyor. Doktor ona göre ilaç yazıyor. İçmemen emzirirken içmenden daha riskli. Git mutlaka. Eşinden de çekinme Allah dermansız dert vermesin. Sen çocukların için kendine iyi bakmalısın.

Çok geçmiş olsun
Neler atlatmışsın
Allah beterinden korusun
En azından 2 tane evladın olmuş çok şükür
Eşin de üzülüyordur hastalıklarına ama utanma
Kimse isteyerek hastalanmaz

Cok gecmis olsun basiniza talihsiz seyler gelmis ama hepsini atlatmissiniz cok sukur tiroid icin kullanilan ilac degil eksik olan tirod hormonudur onu yerine koymaniz gerek yoksa kilo vermezsiniz Allah korusun daha kotu sonuclar dogurur..gebelikte bakilmadi mi hic??

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Mecbur doktora gitmen gerekiyorsa gitme. Ama gitmen gerekiyorsa git. Sen ve sağlığın çocukların için çok önemli . Eşinin ne söylediği önemli değil. Evlilik iyi günde kötü günde. O da anlayış gösterir. Senin utanmadan gerek yok.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.. Bunları atlatmış olmanız bile sizin için iyi bir şey.
Eşine söylemeye utanmanın sebebi sürekli hastaneye gidiyor olman sanırım öyle anladım ben. Sağlık için utanmayın gidin tedavinizi olun.

Allah şifa versin öncelikle. Ben hipotroidi hastasıyım. Endokrine sık sık giderim. İlaçsız aslaaaaaaaa olmaz. Çok çok kilo almanın yanında vücut işlevinde azalma olur.

Muhakkak tsh, serbest t3 ve serbest t4 tahlillerini yaptırıp ilaca başlamalısın. Mühim bi rahatsızlık. 7 senedir ilaç kullanıyorum bende.

Allah şifa veersın arkadasım utanılacak bı durum degıl bu esının basına gelseydı sen dktra gtmesıne kızarmıydın gıt dktruna ne gerekyrsa yap Allah krusun bı uerınde bı hasara sebeb olsa naparsın snra evlatlarına nasıl bakarsn byle dusunme sıfanı ara hersey ınsanlar ıcın nlcek hastaneye gtme dyecek halı ykya kcanın

Neden utanıyorsunki?eşinin başına gelse o böyle düşünse çok üzülürdün, emin ol eşinde böyle düşündüğünü bilse çok kırılır. Kim bile isteye hasta olurki? Geçmiş olsun bunu kafana takıp hastalıklarını stresle destekleme bence.

fissürle kanki oldum artık idare ediyorum..benim yeni derdim tiroid emziriyorum acaba gitsem ilaç verecekmi yok yani eğer ilaç vermeyecekse hiç gitmeyim..
Annem guatr ameliyatı oldu ve düzenli ilaç kullanıyor. Ve bir arkadaşım da aynı şekilde şuan yeni doğum yaptı çocuğu var hem hamilelikte hem de emzirirken tiroid ilaçlarına devam ediyor. İhmal etmemelisin.
Gitmişken fissür için de git genelde onun için krem tarzı şeyler veriyorlar bildiğim kadarıyla. Senden geride 2 çocuğun ve eşin var Allah göstermesin sağlığını ihmal edip durumun daha kötüye giderse onlar ne yapacak.

Yaşadıklarının hepsi stresten kaynaklanmış bence. Bu doktorları hallettikten sonra bir de psikoloğa git biraz rahatla. Sen bu kadar stres yaptıkça vücudun sürekli biyerlerden patlak veriyor.

Ay ne cekmissin be arkadas.
kendi dertlerimi unuttum:/
Valla bende esime suram buram agiriyo demeye korkuyorum hemen celalleniyo.
kisin belim tutulmustu vc ye bile onun kucaginda gittim 10gun annem bakti
simdi desem ki (bi is yaptiktan sonra)
Belim agriyo
offf bunu yaptin diye belin agriyosa hic yasama daha iyi der
adam hastayim kelimesinden nefret ediyo bende ondan evde coruyom:))))))
Dahada kendiligimden iyilesmeyi bekliyom
tabi bunlari yazdimda adam iyidir
yani uzuntusunu sert ifade ediyo
bende guluyorum zaten
tabiki ciddi bisey varsa gidilir

O kadar hastalik ve saglikli iki cocugun var bu cok guzel bisey. Troid muhtemelen yavas calisiyordur hizli calissa ki bu cok tehlikeli o zaman bi deri bi kemik kalirdin. Sen yinede bi genel cerraha git gitmisken yirtik icinde muayene ol troid icin gebelikte bile kullanilan ilac vardir mutlaka yoksa insanlar ne yapardi? Ayrica kendin gidemiyormusun dr a randevu al git erkekler hastanelerden pek hoslanmazlar

Ya allah benim belamı versin okurken sinirim bozuldu gülme tuttu. Baska hastaligin çıkacaksa sende değil bende çıksın, amin.

Bu kadar uste uste hastalık gecirmenin olasılığı çok düşüktür ya tesadüf mü şimdi. Altında yatan psikolojik sebepler olabilir.

üste çıkmaya niye çalışayım? gereksiz yere sataşan sensin. emoji filan kullanınca da siz komik oluyosunuz. çocuk muyuz allah aşkına?
bilmem olabilir ben şüphedeyim yorum yapmıyım mı diye sormussun yapma dedim nazik bi dille sana mı sorcam diyen sensin gereksiz değildi bence yorumların dikkatimi çekiyor buraya insanları azarlamaya gelmiş gibi bi halin var hayata sinirini bdv ye konu açanlardan mı çıkarcaksın? ya burda ki insanlar gercekten kötü durumdaysa ya sen burda olumsuz yorum yaptıkça hayatın kötüye gidiyorsa? amacım sataşmak değil ben burdaki herkese empati yaparak yaklaşıyorum bir iki değil sürekli bu tarz yaklaşıyosun insanlara küçük bi uyarı benim ki umarım dikkate alırsın
ayrıca emojileri çocuklarmı kullanıyor ki bence çok tatlılar

bacım işin gücün yok da beni mi takip ediyosun sen ya?

Cook gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.
'Ilac verecekse hic doktora gitmeyim' demenizi icinde bulundugunuz ruh haline vermeliyiz bence yoksa siz doktora gitmiyorsunuz diye hastaligin kendiliginden iyilesme durumu yok , her hastalikta erken teshis ve tedavi onemlidir.Aile hekimine degil de uzman doktorlara gidin,aile hekimlerinin cogunun uzman doktor bilgisinde olmadigi cok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…