eşime hastahaneye gidelim demeye utanır oldum :(

fissürle kanki oldum artık idare ediyorum..benim yeni derdim tiroid emziriyorum acaba gitsem ilaç verecekmi yok yani eğer ilaç vermeyecekse hiç gitmeyim..
Nerde ne sıkıntı varsa tedavi olmayı çocuklarınıza borçlusunuz bir kere. Güzellik merkezine gitmek istediğinizi söylemeye utanır gibisiniz. Sadece tiroit için değil genel bi kontrolden geçin. O evlatların anneye ihtiyacı var

Aman be yawrum hakikaten başına gelmeyen kalmamış. Belli Allah seni bu konuda sınıyor. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun. Hastalık bu utanmakta nesi. Şanssız lık üst üste gelmiş sadece

Allah kolaylık ve şifalar versin. Tiroit ilaçları emzirmeye engel değil. Ben hamilelikte kullanmıştım. Doktora gidin ihmal etmeyin. Hipotirodi de evet metabolizma yavaş çalıştığından kilo alımı kolay vermesi zor olur.

Geçmiş olsun arkadaşım.. Bence hiç utanma, bu başına gelenlerden sadece sen sorumlu değilsin sonuç olarak. Çocuk sahibi olmayı eşin de sen de ortak isteyerek tedavi olmuşsun ve bu ilaçların safranda rahatsızlık vermesi ile patlak vermiş her şey. Kendini suçlu hissetme sakın, en iyi şekilde tedavini olmaya bak sağlığına dikkat et çocukların çok küçük tekrar geçmiş olsun

cok gecmis olsun pcos lu ve cocuguolamayan biri olarak yasadiklarina uzuldum.. bende gonal f e basladim bu ilaclarin bu kadar yan etkisi oluyo mu yoksa sana mi denk gelmis bilemedim bide bende bekarken hastane yolunu bilmezdim bir senedr de cikmaz oldum napican imtihan....

simdi
anladigim kadariyla sorunlarinizin tamami kadin olmaniza ve cocuk isteginize bagli. Yani bu durumda bekarken basiniza bu dertlerin gelmemis olmasi gayet normal.
Sanirim simdi tedavi edilmeden tek sey anal fisurunuz bu normal yolla dogum yapan bircok kadinin basina geliyor, ve caninizin cok acidigindan eminim dahada ilerlemeden lutfen hemen doktora gidin bu sin uzmanlari var. Cok ilerlememis bir durumsa (yani yirtik kucukse) ameliyata gerek olmaz doktorlar ozel bir karisim kremle tedavi ediyorlar.
Sizin caninizdan onemli degilya gidin tabiki doktora o eziyetle yasamayin yani. Bol bol sicak su oturmasi yapin o zorunuza gidersede sicak su torbasi koyun agrilarinizi dindirecektir ama en kisa zamanda bir doktora gidin.

gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım, Allah tüm rahatsızlıklarına şifa versin..
bende de hipotiroid var, yaklaşık 7 senedir ilaç kullanıyorum ve sürekli de kullanmak zorundayım.
Hamileyken de emzirirken de doktorumun tavsiyesiyle kullandım..
Ama sen yine de doktoruna bir danış derim..

tiroidi ihmal etmeyin sakın
inşallah benimki gibi sadece hamilelik sonrası ortaya çıkan bir durumdur, geçici oluyor öyle olunca
benimki sizinkinin tersiydi "hipertiroidi" tehlikeli bir hastalık bende tiroid bezi ya da nodüller kontrolsüz hormon üretiyordu o yüzden ilaçla baskılamak zorunda kalındı. ilk gittiğim doktor günde iki doz ilaç önerdi ve ilaçtan sonra emzirmek için 4 saat beklemek gerekiyordu. çok bocaladım çünkü bebek 3 aylıktı ve anne sütünden başka mama filan ağzına sürmüyordu.
iyi bir profesöre gittim "günde tek doz yeterli" dedi sağolsun. bebeği iyice emzirip sütümü sağıp ilacı içiyordum ve hemen evden çıkıp bebeğimi anneme bırakıyordum arada sağdığım sütü veriyordu. 4 saat sonra emziriyordum.
neyse ki çok şükür geçti ama iki yıldır kontrole gitmedim haftaya gideyim bari

uzattım kusura bakmayın ama tiroidi ihmal etmeyin, dediğim gibi inşallah hamilelik sonrası geçici olanındandır ama erken davranmanız şart, siz de benim gibi tek doz ilaçla başlamayı teklif edin doktorunuza.
doktorlar çok farklı, benimki emzirmeyi önemsediği için böyle derken bir diğeri radyasyon uygulaması tavsiye etmişti.
ayrıca konu başlığınıza istinaden eşinizden utanacak birşey yok, rahatsız hissediyorsanız bırakın çocukları birine kendiniz gidin. ama gidin.
geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun yaa valla başınıza gelmeyen kalmamış .
Umarım bundan sonra yüzünüz güler sağlıklı bi şekilde hayatınıza devam edersiniz .

fissürle kanki oldum artık idare ediyorum..benim yeni derdim tiroid emziriyorum acaba gitsem ilaç verecekmi yok yani eğer ilaç vermeyecekse hiç gitmeyim..
Emzirenlerde ve gebeler için ilaçlar mevcut tek yapman gereken doktora emzirdiğini söylemek canım çok geçmiş olsun dünya hali bu kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz aynı durumda eşin olsa sen oflayıp poflayacak mıydın bide böyle düşün

Çok gecmiş olsun canım öncelikle bir sürü çeşit çeşit ilaç var doktor mutlaka süte geçmeyen olanından verecektir merak etme.ayrıca sanki beni anlatmışsın:)bende evlenmeden önce hasta oldumu bilmem bi evlendim doğumdan 1ay sonra hemen hastalıklarda basladı astımdı zatüre falan oldum bağısıklığım çökmüş lenf bezlerim boyunumdakiler buyuk ağrı yapıyor cok.ayrıca yasadım sürece tedavi olmak zorundayım şimdi 2. Cocuk istiyorum ama cok korkuyorum bu seferde baska hastalıklarda cıkarsa diye (

geçmiş olsun. birincisi hakkketen ben kızken nedir?
ikincisi "kızken" de PCOSlu değil miyidiniz? bu sendrom 1 günde ortaya çıkan bişey dğeil ki.. hiç mi doktora gitmediniz, adetleriniz düzenli miydi? değildiyse -ki eminim belirtiiler vardı o zaman da- neden tedavi olmadınız? derdini evlenince çekmişsiniz. yazık değil mi size?
sosyal mesaj: "kızken" kendinizi ihmal etmeyin. bi sıkıntı varsa doktora gidin ki sonradan böyle düşüklerle, tedavilerle boğuşmayın.
elbette ne lazımsa yapacaksınız, hatalığın utanması olmaz. ayrıca nedne eşiniz sizi götürüyor doktora siz gidemiyor musunuz? nasıl fissür olur da 25 gün söylemezsiniz? can değil mi sizinki?

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun vakit ayırıpta bana mesaj yazan herkeze cok tesekkur ederim..hele benim derdimle dertlenenler bana üzülenler olmuş ...hiç tanımadığım insanlardan gördüğüm bu ilgi gercekten beni cok mutlu etti...yalnız değilmişim onu anladım iyiki varsınız morelim yerine geldi biraz ...sordugunuz sorularada cevap vereyim evet evlenmeden öncedd adet düzensizliğim vardı ama anneme hiç demedim oda sormadı bu kadar önemli oldugunuda başta bilmiyordum sonrada utandım doktora gitmeye. ayın 20sine sıra aldim ..eşimede soyledim ..tepkisi beni biraz kırdı ama napalım ofa haklı...

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Allah acil sifalar versin. Bu tiroid dışında diğer rahatsızlıklarını duzeldimi iyi misiniz. Bence söyleyin eşinize anlayışla karşılar InşAllah en azından içiniz rahat eder. Tiroid için benim bir arkadasim düzelsin diye dereotu yiyordu devanli ve faydasını görüyordu tabi sizinki farklı olabilir internetten bir araştırın. Anal fissur de çoğu kişide oluyor zaten bende de olmuştu bir ara yanilmiyosam herşeyin tedavisi var canınızı sikmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…