eşime hastahaneye gidelim demeye utanır oldum :(

İlaç verir, ben hamileyken bile kullandım tiroid ilacını . Emzirirken de zararı olmaz sanırım . Üzüldüm gerçekten arka arkaya gelmiş hepsi . Bi de kist farklı bi yöntemle küçülmedi mi ikinci bebeği yaptınız

merhaba hastalıklarımdan safrayla ilgili bölüm iyileşti safra kesem alındıktan sonra...bağırsağımdaki stentte cıkarırdı ama ellerimin üzeri ve vucudumda bir cok yer alacalı yüzümde yok çok şükür bu vitiligonun tedaviside yok zaten...bide anal fissurde kem ve fitillerle 3 aydır düzenli kullanıyorum bayaa hafifledi ama tam bitmedi bide hipotiroidi çıktı şimdilik...86 kiloydum doğumdan 1 ay sonra...2 aydır rejim yapıyorum 79 kiloyum şimdi ama daha zayıflamam lazım diye doktora gittim dün öğrendim tiroit hastasıymışım heee bide polikistikover var oda iyileşmedi heralde bebek olalı 3 ay oldu hala adet olmadım bide kadın doğumcuya gitmem lazım ...

Adet neden olamıyorsunuz bu polikistik overlemi alakalı tam bilgim yok o yuzden soruyorum. Buda sizin imtihaniniz Allah baska dert vermesin. Inş geçer bugunlerinizde

Öncelikle geçmiş olsun,dertler geldi mi maalesef tek tek gelmiyor. Sağlığınızı sakın ihmal etmeyin yarın öbür gün eşinizin başına ne geleceğini kimse bilemez onun için çekinmeyin,zaten seven adam hastalığı asla dert yapmaz merak etmeyin hele ki siz ona iki tane evlat vermişsiniz.Allah tez zamanda şifanızı versin.

umarım siz kendi kızlarınızın böyle sorunları olduğunda farkında olabilecek kadar anne olursunuz...annelik sadece doğurmak, büyütmek değil. evlenmeden bu sıkıntılarınızı bilip tedavi olsaydınız emin olun şimdi peş peşe bu kadar sıkıntı yaşamazdınız.

bende öyle düşünüyorum ve bu yüzden kendimi ezik hissediyorum şimdiki aklım olsa evlenmeden çaresine bakardım ama cahillik işte...inşallah benim kızlarımın her derdine derman olmayı Allahta bana nasip eder...

çokk geçmiş olsun cnm
tez zamanda iyileş insallh
utunmanı grektırecek bşey yok
sağlık bu ne kadar erken mudahale o kadar ıyı
esınde anlayıs gosterır bence

burda doktorculuk oynayanlara kulak asmayın . ilaç adı verilip aynı bunu verir diyene de uymayın nolur . siz endokrine gidin seyrine göre onlar emzirmeyi düşünüp bir ilaç başlayacaklar . hipotiroidinin çeşitleri olur . ben bir doktor olarak burdan yazmaya çekinirken insanlar neler yazıyor şok oluyorum . lütfen doktor dışı bu tip tavsiyeleri ciddiye almayın .

yorumunuz icin tesekkur ederim bana aile hekimim öyle dedi endokrine git diye .bende ayın 20sine anca sıra buldum..birde internetten biraz araştırdım hipotiroid degil heralde başka birsey çunkü serbes t3 yüksek cıkmış tsh ve serbes t4 düşük ...kilo almamımn ve zor vermemin nedeni olabilir mi bu...

evet olabilir . hipotiroidinizin nedeni hipofiz mi az çalışıyor yoksa tiroit bezi fazla çalışıyordu hipofiz onu baskılamak için mi tsh yı düşürüp buna neden oldu bilinmiyor . başka türlü de olabilir tabi . tiroid bezinde başka bir durum da olabilir . hatta hipofiz bezini etkileyen başka bir durum da . sizi korkutmak için yazmıyorum . sadece burdan 2 testle şudur budur diyenlere kanıp gitmemezlik yapmayın diye açıklıyorum . ne komik şeyler . bir de şu ne çıkmış onu da söyle diyor . tanı koyacak klavyeden . size usg ile bakılır . bunu zaten endokrinci yapar. ayrıca diğer hipofiz hormonlarıyla kıyaslayabilir eğer sorun tiroid bezinde çıkmaZsa .

vakit ayırıp yazdığınız için cok tesekkur ederim Allah razı olsun...gerçekten önemli birşeymiş bunu anladım yoksa doktora girmeyi düşünmüyordum bile beni aydınlattınız...sagolun...

Olurmu gitmemek hiç hastalık hastalığı tetiklemis hep doktora hastalık geçmişini kullandığın ilaçları emzirdiğini anlatacaksın ona göre tedavi uygulayacak tabiki. Sakin bekleme git doktora. Bu tsh yüksek olunca kilo uykusuzluk ve takıntı halleri yaparmış bana da diyeyisyenim söyledi.

Gecms olsun cnm.benim de evndkten sonra biraz saglk problemleri oldu esim takılır hep Çin malı gibisin bozuk ciktin
Hersey insan icin.hastalkta sağlıkta.Allah ciddi hastalklardan korusun.ama zaten senin sorunun ortak payinzdan kaynaklnmis hep.cocuk nedenli.cefasini sen cekmissn.birsey demeye hakki yok
Tiroid icin endselnme ilacini ictgin surece bisey olmaz.bende de var Hipotiroidi ve hasimato.emziriyorum da gebeyken de ilacimi iciyodum bi zarari yok

Canim gunahlarini dokmussun insallah. Cok gecmis olsun. Allah simdiden sonra hastaliktan dertten uzak tutsun saglik sihhat huzur versin

Allah razi olsun cümlemize insallah...bu dünyada en büyük acı evlat acısıymış daha 25 yasimda ikisini birden hem oğlumu hem kızımı kaybettim...hala kızlarım uyurken kalkıp nefes alıyorlar mı diye bakıyorum sanırım üst üste cok geldi ve psikolojimde bozuk ..rabbim dermansız dert vermesin çok şükür benimkiler çekilmeyecek dert değil.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende tiroid ilacı kullanıyorum ve kullanmaya başladıktan sonra 8 kilo verdim diyet yapmadım su an tüp bebek tedavisi görüyorum doktorlar hamileyken de kullanivaksin dedi bu ilaç benimle beraber mezara gidicek desem yalan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…