Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

uuppppssssssssssssss !
sakin ol bacım :115::115::115:

İnanmıyorsan,makul gelmiyorsa okumazsın olur biter tamam mı bacım,destan yazmana gerek yok.
İnanın kimseyi ikna etmeye uğraşacak durumda değilim Allah rızası için açıklama yaptırmayın..

İnanmıyorsan,makul gelmiyorsa okumazsın olur biter tamam mı bacım,destan yazmana gerek yok.
İnanın kimseyi ikna etmeye uğraşacak durumda değilim Allah rızası için açıklama yaptırmayın..

Bencede inandırıcı değil yorumlarına artık cevap verme.
Şahsen tamamen inanan biri olarak ne yaptığını merak ediyorum. Eşinle konuştunmu Son durum nedir ?
Hayırlı haberler verirsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen benim eişim de böyle daha bir kere kirli sepetine atmış adam değil hep sepetin yanında durur bi pantolon alır diğerleri giyilmez hale gelir güzelikle söyledim bağırdım çağırdım olmadı daha dün temizlik yapmakan çamaşır suyundan parmaklarımın dipleri ağrıyo . beyimiz tuvalette genelde sigara içer külünü de yere dökmüş be adam madem döktün kenara da ıslak mendil koymuşum eline mi yapışır o külü temizlesen ??bağırdım çağırdım sinirden hala başım ağrıyo

ben de kirli sepetine atmadıkların dolabına geri dönmez dedim ve gerçekten attığı köşeden günlerce kaldırmadım.....
kararlılığımı anladı simdi kirlileri direkt sepetine atıyor. tartışmıyorum. kararlıyım..

iyi yapmışsın tatlım nasılsa arkalarından toparlayan var diye mahvediyorlar heryeri gerekirse bir ay kalsın orda sonradan dank ediyor kafalarına erkekleri eğitmek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…