Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

ya canı yanıyo anlamıyo musun sennn ?? lütfen daha fazla yorum yapma yeterince kırdın bayanı

Ben konunun genelini okumadım henüz, sadece ilk yazdığına göre yorum yaptım, ve sadece kendi yorumumdan sonrasına dayanarak böyle söyledim. Biz konuşmasına izin veriyoruz, zaten ban yiyecek, günün çıkıntısı vs hoş laflar değil.

Ya sana ne arkadaşım sana ne ya?
Canımız telefonları suya atmak istedi anladın mı?
Yazma diyorum güzellikle hala tek tek boşluk bulmaya çalışıyor..
Konuda takıldığın tek şey telefonlar olmuş SANA NE?

ya canı yanıyo anlamıyo musun sennn ?? lütfen daha fazla yorum yapma yeterince kırdın bayanı

Eşini sopayla dövmek istiyorum diyene tepki göstermiyorum da kendisine niçin gösteriyorum hala anlamıyor..
Yazacak çok sey var da yeri değil..

Toplanan valiz ve banlanan bayana daha gelemedim, okuyorum. Toplanan valiz boşanma anlamına geliyorsa üzüldüm, kusura bakmayın o zaman.

Ama konu 20 sayfa olmuş siz ilk mesaja göre fake diyorsunuz.Konu sahibi eski üye üstelik.
Ayrıca siz yazdıktan hemen sonra benim engellediğim biri hemen sizin arkanızdan konuya girince bende şüphelendim.
Burda dertli olan kişinin bence daha çok sinirlerini germeyelim.
Eğer anlattıklarında sizin mantığınıza uymayanlar varsa onları sorabilirdiniz fake demeden önce.

Prometheus size güzel bir tatil diliyorum,konunuzu takip edeceğim inşallah,güzel haberler almayı umuyorum...

Arkadaşım, açılan konuya göre yorum yaptım, henüz bütün yorumları okumadım, o kadar hızlı değilim. Açılan konuya göre can yanacak bir şey yok, o yüzden yazdım. Ben nereden bileyim valiz topladığını vs, siz her konunun bütün sayfalarını kuyup da mı yorum yapıyorsunuz?

Bence insanların davranışları farklı.
Mesela biz evden çıkarken , genelde yanına almamış olan soran teli aldın mı , anahtarı aldın mı vs.
Ben çanta taşısam bile , eğer eşim aldıysa ver hepsini çantama atayım desem bile bazen dursun der 3 telide yanında taşır (benim,kendisinin ve iş teli) .
Ben yanıma aldığımda bazen ister bazen gün boyu çantamda durur gibi. Bu nedenle ben garipsemedim.

Yukarıda kullanıcı kontrol paneline tıkla/solda ayarlarım/hesabım/yasaklı listeni düzenle/kullanıcı ismi kısmına nicki yaz evet de.Artık yazdıkları görünmeyecek:))

Tamamdır canım bari sinirim bozulmasın..

kusura bakmayın ama inanmaması da normal nedendir bu tepki ? şu sonda koyduğunuz simgeler gibi hakkaten şu an.anlattığınız şey biraz hikayemsi olduğundan arkadaş inanmamış olabilir tezatlıklardan dolayı. ama istemezseniz engellersiniz zaten özür de dilemiş

Son düzenleme:
Arkamdan kim girdi konuya bilmiyorum, forum takibinde konuyu gördüm, başlığa göre yorum yaptım, yapmaz olaydım. İyi günler, kolay gelsin.

Bence bu kadar sinirlenmeye gerek yok. Konu açıyorsak her türlü yoruma da hazırlıklıyız demektir. Elbette ki farklı yorumlarda alacaksın aksi halde konu açmanın anlamı nedir ki ? Sonuçta sen kendini haklı görüyorsun , birazda haksız olduğun yönler üzerine yapılan yorumları değerlendir , nihayetinde herkesin bakış açısı farklı bir pencere . Pay çıkarılacak bir mesaj mı değil mi sen karar verirsin zaten .
Sanırım gergin olduğun için farklı tepki verdin ?

Umarım sıkıntılarını bir an evvel atlatırsın .

kusura bakmayın ama inanmaması da normal nedendir bu tepki ? şu sonda koyduğunuz simgeler gibisiniz hakkaten şu an

Evte arkadaşım çünkü öyleyim günlerdir evliliğim bitecek mi bitmeyecek mi hesabı yapıyorum aylardır gerginim..
Sabah eşyalarımı topladım,eşime gideceğimi hala söylemedim ailem bile bilmiyor..
Biri kalkmış konu fake diyor..
Değil,diyoruz hala ısrar ediyor..
Arkadaşlar ısrar ediyor,hala mantık hatalarını bulmaya calışıyor..
Ben açıklıyorum,arkadaşlar mantıklı açıkalamar getiriyor,hala ben öyle yapmam diyor..
Arkadaşlar diyor ki,biz inanıyoruz eski üye ,yazma artık bayanı çok kırdın diyorlar,hala yazdıkları hoş değil,ben olsam takmam diyor.
Arkadaşım bu insana ne tepki vermemi bekliyorsun güzellikle yazma diyorum hala yazıyor ya.
Bu derdimin arasında inandırmaya uğraşıyorum anlatabildim mi?
Çözüm getirmeyen kalabalık anca sinir bozuyor.

Tum yazilanlari okudum cok ilgimi cekti ilk baslarda bana basit erkek davranislari gibi gelmisti cozumlenmeyecek bisey degil gibi gelmisti cogu kadin da zaten bu tarz problemleri yasiyor(tabi yaşıyor olmasi normallestirdigim anlamina gelmesin) fakat okudukca ve ailesindeki problemleri gordukce daha derin olduğun u hissettim.bence bu aralar basit seyler icib esinin ustune gitme hani kirintilar icin falan cunku 4 senedir sana prenses hayati yadatan adam 1 senedir boyleyse belki saba anlatamadigi problemleri vardir.ailesi ile ilgili cok buyuk kompleksleti vardir zaten ailene davranisi bununla aciklanir bir de evliligin ilk yillari gercekten benim de prenses gibi gecmisti fakat sonra sonra esim daha ters davranir oldu ailesine duser oldu herhalde yillarin verdigi yorgunluk oluyor esinle vedalasmadan gitme sakin ve bence bi 15 gun yeter diye dusunuyorum...

Valla sabah okudum konuyu hiç inandırıcı gelmemişti demek ki bazılarına da gelmemiş.

Öncelikle hava 7 dereceyse herhalde otele uçarak gelmediniz illa bir mesafe yürümüşsünüzdür eşiniz o zaman üşümedi soğuğu fark etmedi de dışarı çıkınca mı fark etti. Hiç mi kışın kazak filan giymez 7 derecede tişört giyer yani çocuk bile bilir o soğukta üşüyeceğini eşiniz mi bilmiyor tişört ve ince montla çıkıyor sizin demenize bile gerek yok ki bunu gelirken üşümedi yani o enteresan.

Balığa çıktı diyorsunuz iki kere düşmüş telefonlar gitmiş sizin telefonunuz niye ondaydı kaldı ki cebinde ne işi var, kaldı ki tekne bu yani kocaman balığa çıkılan tekneleri bilirim çok dalga varsa çıkılmaz zaten. Eşiniz denize kendi mi düştü yoksa sadece anahtarlar telefonları mı düşürdü çocuk mı bu adam iki kere hem de denize düşecek kadar bir de cebinde onca şeyle balığa çıkacak kadar arkadaşları var uyarmazlar mı kimse düşmüyor bir tek o düşüyor dengesiz mi çocuk mu bu adam. Yani anlattıklarınızı ancak çocuklar yapar herhangi bir şey deseniz hırka almadı üzerine filan gibi inanıcam da iki kere üst üste tekneden denize düşmek çok saçma değil mi. Siz alın cebinde ya da çanta verin yanına zor mu. Hiç inandırıcı değilsiniz hiç

Dediklerinize siz inanıyor musunuz. Ben dayımla küçüklüğümden beri balığa giderim tam balık hastasıdır. Kayalıklarda yosunlu yerlerde taşlarda kumsalda balık tutulmaz çünkü hangi balığın geleceği belli olmaz insanı denize çeker karadeniz sahilinde de tuttuk ya da korunaklı yerlerden tuttuk ya da tekneyle açılıp tuttuk. Sendeleyip düşmesi mümkün olan bir yerde balık tutmaya çalışmak zaten saçma değil mi bir çok yer var denize kıyısı olan daha yüksek beton zaten olta uzun olmalı ki yüksek yerlerden tutulsun.

Balık tutan kadın değil ki eşi o kenarda bekliyor eşofmanla gidilir tabii ki çanta da alınır yanına bir boyun çantası, madem korunaklı yerden tutmuyor düşme risk var neden eşine veriyor balık tutan adama telefon anahtar verilir mi hem yük hem düşme risli olduğunu kendi belirtmiş eşimi uyardım diyor o zaman cebindekiler alıp çantasına koysa neden eşi itiraz etsin hadi itiraz etti anahtarları ve kendi telefonunu vermek zorunda değildi. Yengemin Sakarya'da köyüne gideriz yengem de dayımla gelir balık tutmaya ama çantasında dayımın cüzdanı anahtarlar ikisinin cep telefonunu o taşır kenarda durur. Dayım hiç birşey taşımaz.

Oltanın çıngırağının cepte ne işi var oraya girmesi zaten imkansız. Bir kişinin balık tutarken denize düşmesi için balığın gelmesi ve o kişiyi zorlaması lazım yoksa öylee beklersin ve beklenen yerin rahat olması lazım yani kayalık yosun olmaması lazım. Temkinli dediği şey arkadaşın şu, bir kere başına geldiyse neden hala telefonları anahtarları cüzdanı balık tutarken hala cebinde taşımak için inat ettiği. Düşme olasılığı olduğunu gördü sonuçta. O kadar şeyi bir olta çıngırağının takılıp düşürmesi saçma onu oradan kurtarayım derken düşürüyorsa geride duracak zaten tam denizin önünden tutulmaz ki balık olta boşuna mı o kadar uzun yapılmış tekneden ataren bile kaç m öteye gidiyor o geride durmak zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…