- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi prometheus
-
Eşinde de çanta yok, üstelik cebinde cüzdan, kendi telefonu, anahtar vs varken bir de kendi telefonunu vermiş. Hadi diyelim cebi bile yoksa pantolonunda, hiç bir işi yokken elinde tutacağına bir işle uğraşan adama yine de kendi telefonunu verdi. İkinci sefer gizlice balığa giderken de bayanın telefonunun ne işi vardı cebinde? 'yine 2 akıllı telefon gitti' diye yazdı, YİNE dediğine göre ilk sefer de 2 telefon gitmişti. Her neyse, diyelim ki konu fake değil, affola ki öyle düşündüm ben, konu sahibesi neden böylesine büyük bir tepki verdi yorumuma, onu anlayamadım. Ben onu açsam, fake diyene aldırmam bile.
Ben konunun genelini okumadım henüz, sadece ilk yazdığına göre yorum yaptım, ve sadece kendi yorumumdan sonrasına dayanarak böyle söyledim. Biz konuşmasına izin veriyoruz, zaten ban yiyecek, günün çıkıntısı vs hoş laflar değil.Tamam ben kendisine söylerim:))))
Konunun genelini okuyunca konu sahibinin yaptığı yorumları beni rahatsız etmedi.Belki sıkıntılı olduğu için bu yazdıklarına yansımış olabilir.
Aslında söylediklerin hepimizin yapması gerekenler ama o kadar kitap oku,eğitim al,kariyer yap sonrada sade düşün zor olmalı...İnsan daha çok şey bildikçe daha çok görüyor ve her zaman gördükleri hoşuna gitmiyor ama evet haklısın bazen görmeyeceksin.
Eşinde de çanta yok, üstelik cebinde cüzdan, kendi telefonu, anahtar vs varken bir de kendi telefonunu vermiş. Hadi diyelim cebi bile yoksa pantolonunda, hiç bir işi yokken elinde tutacağına bir işle uğraşan adama yine de kendi telefonunu verdi. İkinci sefer gizlice balığa giderken de bayanın telefonunun ne işi vardı cebinde? 'yine 2 akıllı telefon gitti' diye yazdı, YİNE dediğine göre ilk sefer de 2 telefon gitmişti. Her neyse, diyelim ki konu fake değil, affola ki öyle düşündüm ben, konu sahibesi neden böylesine büyük bir tepki verdi yorumuma, onu anlayamadım. Ben onu açsam, fake diyene aldırmam bile.
ya canı yanıyo anlamıyo musun sennn ?? lütfen daha fazla yorum yapma yeterince kırdın bayanı
Toplanan valiz ve banlanan bayana daha gelemedim, okuyorum. Toplanan valiz boşanma anlamına geliyorsa üzüldüm, kusura bakmayın o zaman.Arkadaşım hala kaşıyorsun olayı bence yapma..
Karşıma geçmiş 20 sayfalık konuyu okumadan ilk sayfadan alıntı yapıp fake diyorsun,sen ne diyorsun ya?
Sabah ağlaya ağlaya valizimi toplamışım sakin kalamıyor diyorsun,şu durumda sakin kalacak bir tane insan göster alnından öpeyim..
Ayrıca onlarca kişi yorum yaptı sadece banlanan bayan ve sen bu tepkiyi gördünüz neden düşün bakalım..
ve artık lütfen yorum yapma istemiyorum..
Ama konu 20 sayfa olmuş siz ilk mesaja göre fake diyorsunuz.Konu sahibi eski üye üstelik.Ben konunun genelini okumadım henüz, sadece ilk yazdığına göre yorum yaptım, ve sadece kendi yorumumdan sonrasına dayanarak böyle söyledim. Biz konuşmasına izin veriyoruz, zaten ban yiyecek, günün çıkıntısı vs hoş laflar değil.
Toplanan valiz ve banlanan bayana daha gelemedim, okuyorum. Toplanan valiz boşanma anlamına geliyorsa üzüldüm, kusura bakmayın o zaman.
Arkadaşım, açılan konuya göre yorum yaptım, henüz bütün yorumları okumadım, o kadar hızlı değilim. Açılan konuya göre can yanacak bir şey yok, o yüzden yazdım. Ben nereden bileyim valiz topladığını vs, siz her konunun bütün sayfalarını kuyup da mı yorum yapıyorsunuz?ya canı yanıyo anlamıyo musun sennn ?? lütfen daha fazla yorum yapma yeterince kırdın bayanı
Yukarıda kullanıcı kontrol paneline tıkla/solda ayarlarım/hesabım/yasaklı listeni düzenle/kullanıcı ismi kısmına nicki yaz evet de.Artık yazdıkları görünmeyecek:))Bu kadını nasıl engelleyebilirim bilen var mı
Yukarıda kullanıcı kontrol paneline tıkla/solda ayarlarım/hesabım/yasaklı listeni düzenle/kullanıcı ismi kısmına nicki yaz evet de.Artık yazdıkları görünmeyecek:))
Ya sana ne arkadaşım sana ne ya?
Canımız telefonları suya atmak istedi anladın mı?
Yazma diyorum güzellikle hala tek tek boşluk bulmaya çalışıyor..
Konuda takıldığın tek şey telefonlar olmuş SANA NE?
Arkamdan kim girdi konuya bilmiyorum, forum takibinde konuyu gördüm, başlığa göre yorum yaptım, yapmaz olaydım. İyi günler, kolay gelsin.Ama konu 20 sayfa olmuş siz ilk mesaja göre fake diyorsunuz.Konu sahibi eski üye üstelik.
Ayrıca siz yazdıktan hemen sonra benim engellediğim biri hemen sizin arkanızdan konuya girince bende şüphelendim.
Burda dertli olan kişinin bence daha çok sinirlerini germeyelim.
Eğer anlattıklarında sizin mantığınıza uymayanlar varsa onları sorabilirdiniz fake demeden önce.
Arkamdan kim girdi konuya bilmiyorum, forum takibinde konuyu gördüm, başlığa göre yorum yaptım, yapmaz olaydım. İyi günler, kolay gelsin.
Ya sana ne arkadaşım sana ne ya?
Canımız telefonları suya atmak istedi anladın mı?
Yazma diyorum güzellikle hala tek tek boşluk bulmaya çalışıyor..
Konuda takıldığın tek şey telefonlar olmuş SANA NE?
kusura bakmayın ama inanmaması da normal nedendir bu tepki ? şu sonda koyduğunuz simgeler gibisiniz hakkaten şu an
1-balık tutulan deniz kenarına hiç gittin mi kayalıklar yosunlu ve kaygan olur.eger kumsalda tutuluyorsa oltanınçııngıragı çalınca -balık geliyo-paniğiyle çekerken misineyi insan sendeler düşmesi çok normal..
2-balık tutmaya eşiyle giden kadın yanına çanta almaz eşofmanıyla tişörtüyle çıkmıştır eşine telini vermiştir çok normal ben hep yapaım
3-bi kere teli düşüren kişi bu sefer yapmam diye temkinli olsada oltanın çıngıragı bi panikle aynı hatayı çok kez yaptırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?