Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
whatsapp ekran goruntusu delil sayilamaz cunku istedigin an kendi kendine atip boyle bi goruntu olusturabilirsin ama bizzat telefondan gosterecekse delil sayilir.
Allah sabir versin
Aldattigina mi yanarsin, santajci olduguna mi
Zor bi durum yaptiysa

Eşim yapmaz diyebilsem şu an şu halde olmazdım artık ben eşimi hiç tanımamışım diyebiliyorum sadece
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Sadece lütfen ama lütfen soğuk kanlı olun. Kendinizi toparladıktan sonra çok iyi bir avukat araştırın. Eşiniz bilmesin. Elinizdeki tüm bilgileri ( dosyayı aldıktan sonra sayfaların resmini çekin) o avukatla paylaşın , size bu kadar uzun yazmamın ve bu kadar ısrarcı olmamın sebebi aynı şeyi en yakın dostlarımdan biri yaşadı. Şuan ne halde olduğunu yüreğinizin nasıl sıkıştığını ve nefes alamadığınızı tahmin edebiliyorum. Arkadaşımın yaptığı size tavsiye ettiklerimdi. Sonuçta eşinin donuna kadar aldı. Ayrıca 2 çocuğunun velayetini ve nafakasını fazla fazla aldı. 3 yıldır görüşmüyorlar. İnşallah eşinize iftira atılıyordur. Ve umarım en kısa süre hayatınız tekrar eskisi gibi olur.

Gercekten birebir tacize ugrayan santajla baskiyla zoraki iliskiye maruz kalan para odeyenler fuhusa zorlananlar bile bicak kemige gelmeden gidipte sikayetci olamiyor korkuyor aile cevre baskisi ulkede masumda olsa kadinin gordugu muamele vs vs korkuyorken (stajer kiz mx 20 yas)nasil bu kadar cesaret etti diye dusunurdum ben is ciddi derecede hukuka intikal etmis iftira ortaya cikarsa basinin belaya gormesinden korkmasi gerekmezmi derdim
Sakince bekleyin dava surecinide yakindan takip edin o ekran goruntulerinde ne var bakarsiniz sadece kufur kelamdanmi vermis mahkemeye yoksa esinizin acik acik zorlayici tehditi konusmalari acik eden goruntuler varmi sirf kufurden esinizin dedigi gibi hirstanda vermis olabilir gercek oldugu icinde
Suan tek yapacaginiz sakin ama her detayina kadar sureci takip etmek sonra karar vermek olur
Hakkinizda hayirlisi

Eşin huzurunuz kaçmasın diye birşey söylememiş ama mahkeme celbinden öğrenmen daha mı iyi oldu. İnşallah eşin doğru söylüyordur diyorum ama bir yandan da mahkemeye kadar giden bir olay ın iftira olmadığını düşünüyorum kararsız kaldım. Allah yardımcın olsun.

ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?

Esinizin resimleri ve yazismalari varsa eger esiniz yalan soyluyodur. Bence kimse olmayan bisey icin su devirde mahkemeye gitmez gibi geliyor. Sizi kandiriyor esiniz bence

Tuhaf bi durum kız iftira atıyorsa cidden hayal dünyası baya geniş olması lazım. Şimdi kızın dediği gibi bi ilişki yaşanmışsa o zaman 15günden fazla çalışmış olması gerek diye düşünüyorum. Eşin ama sadece 15 gün dediği için bu şekilde arka planı çözebilirsin.
Anlamadığım böyle bir iftira atmaya nasıl cesaret bulursun elinde ciddi delil vs yoksa neyine güveniyorsun? Bide video varmış az da sallamıyor hani. Çok cahil olup iki yalanla kazanabileceğini düşünüyor olabilir

eger eşinizin yazdıgı tek şey
benden uzak dur söylemleri küfür vs olsa kız bununa şikayet etmeye cesaret edemezdi
ve yapacagı şikayet yaknızca hakarete dayalı olurdu

whats app ce messenger demiş yani iki farklı yerden konuşmalar olmuş

bana pek iftira gibi gelmedi açıkçası

Eşiniz masum olmayabilir.

Ancak eğer eşinizin söyledikleri doğruysa, işyerinden atılma gerekçesini ailesine ve okuluna bildirmek zorunda olduğundan kendini kurtarmak pahasına yalan söylemiş ve ailesi de işin ucunu bırakmamış olabilir.
2 seçenek olduğu için en kısa sürede delillleri görüp eşinizin de telefon geçmişini vs inceleyip bir sonuca ulaşmaya çalışabilirsiniz. İşyerindekilerle görüşüp kızı hatırlayıp hatırlamadıklarını da öğrenebilirsiniz.

Salonsalomanje Salonsalomanje buradaki herkes whatsapp da baska bir numarayı da eşinizin ismi ile kaydedebilirler demiş ama birincisi kız mesajları delil olarak sunmuşsa şuan telefonunda hala duruyordur ve isim silindiğinde gönderilen numara isim yerinde çıkıyor.
Delil olarak sunarken, ismi silip numaranın görüneceği şekilde sunmuştur. Siz eşinizin o dönemdeki fatura dökümünü isteyin, sonra bir defadan fazla aranan ve 2 dk fazla konuşulan tum numaraları rehberinden aratin, hangisi rehberinde kayıtlı değil ve sık aranmışsa kızın numarasıdır. Üzgünüm ama bence eşiniz sizi aldatmış ama inşallah çok fevri davranılmış bir iftiradır.

Evet yani eşime mahkemeye geleceğim ona göre gizlediğin bir şey varsa şimdi söyle yoksa orda öğrenirsem açıklama şansın bile olmayacak dedim ama kendinden çok emin. Huzurumuz kaçmasın diye söylememiş öyle diyor
böyle birşeyin huzurumu olur... ben iftiraya uğradığımda hemen eşime anlattım... eğer suçlu olsaydım anlatamazdım... umarım eşiniz böyle birşey yapmamıştır... hiçbir kadın evli sıradan bir erkeğe benle görüş diye tehtitler yağdırıp, sonra taciz ediliyorum, şantaj yaptı bana diye dava açmaz... çok korkmuş olması lazım ki dava açsın... yada eşinizin çok zengin olması lazım ki kızın bir amacı olsun....ünlü falan olsa belki anlarım... bu kadar olay 2 haftalık bir aşkla olmaz.... zaten eşinizin attığı mesajlar duruyordur ki kız buna güvenip dava açmıştır ortada delil olmadan neyin davası olacak ki... dilerim eşiniz yalan söylemiyordur bu sadece bir iftiradır... çünkü bu olanlar çok ama çok iğrenç...

ekran göruntleri var diye mahkemeye delil olarak bildirmişse uzgunum ama eşin pek masum görunmuyor bu durumda

tek aklimin almadigi nokta bu adam sucsuzsa neden sana anlatmadi. insan öyle bir olay yasasa o gün morali cok bozuk olur böyle böyle bi olay oldu haber olsun der.

sonucta olay yöneticiye kadar gitmis bi tek esin haberi yok

tek aklimin almadigi nokta bu adam sucsuzsa neden sana anlatmadi. insan öyle bir olay yasasa o gün morali cok bozuk olur böyle böyle bi olay oldu haber olsun der.

sonucta olay yöneticiye kadar gitmis bi tek esin haberi yok

hiç bu açıdan bakmamıştım çok mantıklı

Yazışmalar eşiniz ile şikayetçi kız arasında geçmiş ise yazışmaların muhatabı kız olduğu için özel hayatın gizliliğini ihlale girmez, bu durumda delil olarak kullanılabilir. Ben olsam davanın açıldığı mahkeme kalemine eşimle birlikte gider tüm dosya içeriğine bakardım. Kızın mahkemeye sunmuş olduğu yazışma içeriklerinin tamamını kendim okurdum. Kızın anlattığı şekilde aralarında bir ilişki olduğunu gösteren yazışmalar var mı kendi gözlerimle gördükten sonra kararımı verirdim, ortada bu iddialar varken eşimin sözüne asla itibar etmezdim. Eşiniz olmadan mahkemeye giderseniz taraf olmadığınız için dava dosyasını size göstermezler, ancak eşinizle birlikte giderseniz gösterirler, eşinize bunu teklif edin saklayacak bir şeyi yoksa kabul eder zaten.
Tecrübelerimden yola (avukatım) olayın gerçeklik boyuntunun olduğunu düşünüyorum.

Devir öyle bir devirli, genç bir kız tecvz e uğradım bebeğimin babası şu diye hedef gösteriyor. Kızın babası genci öldürüyor. Kızdan bu zamana kadar ses çıkmıyor mahkeme çocuğa DNA testi yapıyor ölen oglandan çıkmıyor bebek. Sonrada kız mahkemede akrabamin bebeği, onu korumak için yalan söyledim diyor...
Neler duyup okuyoruz.
Ve not: dava açmak çok kolaydır. Kanıtlarla değil dava beyan ile açılır.

Acaba o kıza ulaşsaniz ne olur? Açık adresine bir mektup gönderebilirsiniz.Baska bir hesabı yok diyorsunuz kızın. Hiç kimse elinde kuvvetli delil olmadan böyle bir dava açmaz zannediyorum.Yine de kesin suçlu demek zor esinize.

Olaydan haberdar iş arkadaşlarıyla konuşmayı düşünmediniz mi? Böyle bi durumda benim dinleyeceğim ilk kişiler şahitler olurdu direk onlara ulaşırdım tabi eşimden önce. Ayrıca en ince ayrıntısına kadar öğrenmek isterdim olayı. Eşinizin numarası ne sebeple o kızda kayıtlı, 15 günlük bi stajyerde? Ayrıca hiç de makul olmaya çalışmayın. Sonuçta eşiniz masum bile çıksa -ki umarım öyledir- böyle bi durumu sizden sakladığı için yine hatalı konumda bana göre. Altından çok başka senaryolar da çıkabilir gerçekten manyak kız çok bu devirde ama dediğim gibi siz her türlü ayrıntıyı, delili gözlemleyin ve kanıt isteyin bu en doğal hakkınız.

Benim anlayamadigim noktalar var

Esiniz on bes gun gibi net bir tarih nasil veriyor on bes gun calisti kismini anlamadim insan ilgili olmadigi birinin net calisma surecini bilir mi?

Kiz hirs yuzunden yapsa bunu stajindan eden yonetime yapmaz mi sonucta stajini bitiren onlar?

Esiniz hakli diyelim niye size anlatmadi ve iftira atildiginda buyuk tepki vermesi gerekmiyor mu??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X