Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Whatsapp kayıtları esaslı delillerden olmasa da diğer delillerle desteklendiğinde geçerli delillerden olur.
Kız GSM operatöründen arama kayıtlarını sunsa ve eşinizin bir sürü arama kaydı çıksa, tanık vs de bulsa mahkeme bunlarla ceza verebilir.
Eşinizin hiç suçu yoksa bu kadar olay tantana koparken size bu durumdan bahsetmesi gerekmez miydi?

KK da buna benzer bir dava olayı okumuştuk, buraya üye bir hanımın eşi bir çocuğu taciz ettiği iddiasıyla dava edilmişti, çocuğu arabayla takip edip taciz ettiği iddia ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Mahkemede olayın iftira olduğu, çocuğun kurmacası olduğu çıkmıştı ortaya, hangi üyeydi hatırlamıyorum. Tüm çevresi ve burada KK daki üyelerde kadına boşan demişti ama o eşime inanıyorum dedi ve gerçekten dediği gibi oldu. O yüzden eşinizde geri dönüşü olmayan yaralar açmadan ilk etapta sakin kalmaya çalışın. Ben sadece eşinizin size bu olayı hiç anlatmamasına takıldım, normalde her şeyini paylaşan bir adam mıdır da sadece bunu mu sakladı. Yoksa genel tavrı size her şeyi anlatmamak mıdır?

Evet sizin bahsettiğiniz konuyu hatırlıyorum, hepimiz adamın suçlu olduğuna kanaat getirmiştik ama konu sahibi en son iftira olduğunu kanıtladıklarına dair anlaşıldığına konu açmıştı.

Ne kadar zor bir durum. Bende kesin ve net bir şey düşünemedim konuyla ilgili. Bakalım ne çıkacak sonunda

Yazışmalar eşiniz ile şikayetçi kız arasında geçmiş ise yazışmaların muhatabı kız olduğu için özel hayatın gizliliğini ihlale girmez, bu durumda delil olarak kullanılabilir. Ben olsam davanın açıldığı mahkeme kalemine eşimle birlikte gider tüm dosya içeriğine bakardım. Kızın mahkemeye sunmuş olduğu yazışma içeriklerinin tamamını kendim okurdum. Kızın anlattığı şekilde aralarında bir ilişki olduğunu gösteren yazışmalar var mı kendi gözlerimle gördükten sonra kararımı verirdim, ortada bu iddialar varken eşimin sözüne asla itibar etmezdim. Eşiniz olmadan mahkemeye giderseniz taraf olmadığınız için dava dosyasını size göstermezler, ancak eşinizle birlikte giderseniz gösterirler, eşinize bunu teklif edin saklayacak bir şeyi yoksa kabul eder zaten.
Tecrübelerimden yola (avukatım) olayın gerçeklik boyuntunun olduğunu düşünüyorum.
Eşinizin haberi olmadan bu işi nasıl öğrenebilirim diyorsanız, bir avukatla görüşün. Avukatlar vekaletnamesi olmadan da her dava dosyasını inceleme yetkisine sahip. Avukatınız gidip dosyaya baksın yazışmaların içeriğini öğrensin.

Whatsapp delil olarak kabul gormeseydi avukat neden eklesin ki ? Demekki saglam kanit var .. hadi diyelim kiz iftira atiyor mahkemede hersey ortaya cikmayackmi ? Yakinda davayi geri cektirir kocaniz tehditle size de kanitlayamayacakti ondan yapti diyebilir ... size gelip kiz anlatsaydi iftira olabilir derdim ama mahkemeye gitmis sizin haberiniz ancak dava dosyasi gelince oluyor... yani ciplak foto yaymakla tehdit etmek cok fazla degilmi ? Bu kadar ileri gidemez rahatsiz ediyor demezmiydi sadece...siz hazirlikli olun bence ...

Iftira atmak istese size ulasirdi rezil ederdi
mahkemeyle neden ugrassin?

Ya gercekten hakli ya da dava sonucu para aliniyorsa alicak bilemedim neler duyuyoruz.

Yok eşim avukat değil. Avukat eşime kızla görüştükten sonra ona göre hareket edelim dedi

ok ben yanlış anlamışım ama verilecek tepki değişmiyor neticede.
iftiraya uğrasam hele ki böyle bir konuda mutlaka yanına kalsın istemem. insani tepki budur bence.
kızla konuşmaya gerek yok şu saatten sonra.

Bana kızmayın ama inşallah iftiradır. Değilse helal olsun o kıza ve beter olsun tüm zorba şantajcılar. Eğer gerçekse kız sinmeyip bu yola girdiyse çok sevineceğim. İnşallah eşiniz doğruyu söylüyodur.

Kızın derdi iftira atmak olsa mahkemeye başvurur mu hiç Allah aşkına? O verdiği deliller uydurma olsa mahkemede ortaya çıkar zaten incelenir vs. Kız böyle bir şeye cesaret eder, bile bile lades der mi? Eğer iq puanı 50 falan değilse mümkün değil.

Ayrıca pasif bir şekilde avukatı beklerseniz işiniz var. Kocanızın arkadaşıymış, size gerçeği anlatır mı sizce böyle bir şey varsa? Geçiştirecekler sizi, gün gibi ortada bu.

Eşiniz olayı size anlatmamış mesela neden? Allah aşkına öyle bir ruh hastası kız varken insan korkar yahu eşine anlatır hemen.

Bence görünen köy kılavuz istemez, eşiniz yapmış yapacağını.

Ilk olarak kiza ulasmaniz cok yanlis olur. Dogruyu soyleyip soylemedigini kesinlikle bilmediginizden sizide sikayet edebilir tehtid ve darp etti diye sonucta acilmis olan bir dava var... Bu durumlar kritik durumlar oncelikle Allah yardimciniz olsun. Iftira atilip atilmadigini bilemezsiniz sabirla mahkemeyi bekleyin..

Birde whatsapta yazismalarda bi olay aklima geldi "Saruhan Hunel ve eski sevgilisini darp ettigi idda edilmisti" kiz bi hat alip kendine tehtid iceren mesajlar atmis no'ya Saruhan yazarak ekran fotiosu cekip yazismayi silmisti.. Boyle biseyde olabilir gercekte olabilir... Mahkemeyi bekleyin

ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
Bence böyle bir olay var mantıklı düşünürsek kız ya delillerle savcılığa gitti ya da avukata iki ihtimalde de önce bakarlar yani eşinin dediği konuşma olsa savcılık tenezzül etmez dava başlatmaya e avukata gitti desek sadece bu konuşmaları gören avukat neyine güvendi de bu davayı aldı kazanamayacağı davayı boşu boşuna hangi avukat alır evinize gelen kağıtta karşı tarafın Av. Adı vardır onu arayın eşiniz yokken

Olay cok ilginc geldi bana.
15 gunde ney ne kadar yasanmis olabilir?15 gunde kafayi esinize nasil bu kadar takabiliyor.
Ne derece akli dengesi bozuk bir kiz olabilir ki, paldir kuldur dava yoluna gitsin.

Gercek oldugunu varsayiyorum ortada bir seyler donmus ki kiz dava acmis. Yoksa kim niye olayi yargiya tasisin aklim almiyor.

Ya içimden bir ses eşinizin doğru söylediğini söylüyor. Yalan söylese iş yerini karıştırmaz. Eşiniz yönetime şikayet etmiştim diyor. İsterseniz bi iş yerine gidin ve yönetimle konuşun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X