- 24 Haziran 2011
- 23.452
- 48.865
- 798
- Konu Sahibi Salonsalomanje
Şuan beyninizi bulandırmayıp mahkeme sonucunu bekleyin bence. Dünya bu her şey olabilir. Evet yapmış da olabilir, kız manyağın teki de olabilir. Sonuçta her şey ortaya çıkar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim dava olayını bilse ben öğrenmeyeyim diye kırk takla atardı bence
Sizi ikna mı ediyor kocanız bu algıya nerden kapıldınız başınıza sık geliyor olsa gerekHadi kiz kocaniza yazdi diyelim kocanizda reddetti ..attilar stajdan ...kizda hirslandi sahte belgelerle avukata gitti ...mahkemede rezil olacagini bile bile avukatmi tutmus kac yasinda ki?ikametgah neresiyse oraya gider dosya kocaniz belki mahkemeye verecegini dusunmedi olamazmi? Yonetici yalan soyleyebilir... kocaniz he ben yaptim demeyeecgine gore mahkemeye kesinlikle gidin...kiz iftira atacaksa sizi niye hic aramadi intikam almaksa niyet .. bilemedim mahkemeye kadar bekleyeceksniz ..gerci kocaniz ikna eder her turlu
Evet olabilir millet yuva yıkılmasına sebep olmayayım diye düşünüyor geneldeEh atmiş ki zaten. Kizin aşik olduğunu anlatmamiş, saklamiş. Kiz dava açacagim demiştir kesin. Dava açildiğini biliyordu eşin yani.
O kagidida bulman normal. Sonuçta bir şekilde ögrenecektin. Ha bide eminim müdür ile eşin daha önce konuşmuştur yalvar yakar "evliyim bir eşeklik ettik işte" diyerek. Cünkü eşinin sunduğu hikayede hiç bir mantikli tarafi yok, hele Türkiye gibi bir yerde.
Sizi ikna mı ediyor kocanız bu algıya nerden kapıldınız başınıza sık geliyor olsa gerek
Kocamı sevmesem evlenmezdim zaten bana savunma içeren bi mesajımı alıntılarsanız ben de göreyim nerde yanlış ifade ettim kendimievli degilim ki ...kocanizi savunuyorsunuz madem niye konu aciyorsunuz ? Insan sevdigine inanir cunku ...
Evet 15 gün muhabbeti başlı başına saçma geliyor bana da zatenBana eşinizin sucsuz olma ihtimali cok az gorundu ama insanlar cok garip yakınen tanidigim birisi eski nisanlisi onu terk etti diye 'tecavuze ugradigini' soyleyerek dava acmisti. Bu yuzden esiniz kesin suclu diyemem ama cok cok buyuk olasilikla dogrudur yasananlar.
Diyelim esiniz hakli kiz 15 gunde esinize kafayi takacak kadar ne yasayabilir? O halde yine esiniz kizla sevgili oldu ya da flort etti.
Kiz hakliysa zaten konusmaya bile lüzum yok. Cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun
Evet olabilir millet yuva yıkılmasına sebep olmayayım diye düşünüyor genelde
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada.
Eşim kız bana işten atılımca da hiçbir şey demedi hiç yazmadı diyor yani o yüzden şok oldum diyor kız tehdit bile etmeden karakola koşmuş güyyaSeni doldurmak istemiyorum fakat olay o kadar büyüyor ki kizi işten attiriyor. Kiz dava açacağini söylüyor ve sana bir kelime bile etmiyor eşin. Bunda bile bir tuhaflik yokmu sence?
Yapacaklarin e devlete girerek bir bak daha başka hatlari varmiymiş ustüne.
Telefon dökümlerine bakmak.
Eşinin whatsappini silip tekrar indirmek. O şekilde silinmiş sohbetlerde görünüyor.
Ve dava için verilen delilleri incilemek. Eşin ile beraber git incele.
Ancak bunlari yaptiktan sonra cok daha iyi bir fikrin olur. Yani eylüle kadar bekleme sakin.
Sinir edici derecede rahat ben uyuyamıyorum yiyemiyorum adam fosur fosur uyuyor günlerini ziyan ettiğini anlayacaksın kendine yazık etme böyle boş yere deyip duruyorPeki eşinizin şu anki davranışları nasıl? Endişeli mi, ürkek mi, rahat mı?
Kocamı sevmesem evlenmezdim zaten bana savunma içeren bi mesajımı alıntılarsanız ben de göreyim nerde yanlış ifade ettim kendimi