Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

Normalde çok sakin bir insanmışım gibi 5.sayfaya kadar ancak konuyu okuyabildim. Konu sahibine ve o sarı elmalı profil fotoğrafı olan tipe çok gıcık oldum. Yok ben kesinlikle anlıyorum bazı kadınlar Stockholm sendromlu doğuyorlar keşke arada çocuklar olmasa da sabah,akşam Edirne Kırkpınar güreşlerinde olduğu gibi dövüşseler. Bunların ruhu böyle vahşi öyle davranmak layık.

hayir tani yok ancak gaslighting (olmus olan konulari inkar etmek vesaire) , silenttreatment , baskıcı gibi narsist özelikleri var yani.

Uff her davranişa internetten biseyler okuyup hastalik uydurmasaniz mi?
Millet ailem arkamda yok diye agliyor şurada yuzlerce konu vardir.
Sizin cok kotu babaniz sizin icin geliyor, ustune sizin icin dayak yiyor, 3 cocukla evine aliyor millet bir tanesini sigdiramiyor.
Simdi eşim degisti diye döneceksiniz ya yine dayak yediginizde gidecek kapiniz ve yuzunuz kalacak mi?

Allahım aklıma mukayyet ol. Ne bu böyle 6 senede 3 çocuk. Kedi gibi üst üste doğurmuşsun. Birisi sana dur ne yapıyorsun demedi mi?

Bizim millet dişil enerji,eril enerji,manipülasyon ve narsist kavramlarını öğrendiğine göre uzun süre kullanmayı bırakmazlar. Doğru kullanımına lafım yok ben de kullanıyorum ama bu olayda babasının tek narsist davranışı yok. Kızını ve torunlarını korumak için adamın gözünden kan gelmiş konu sahibi asla kıymetini bilmiyor. Asıl nankör olan kendisi.

3 çocuğunuza ve babanıza üzüldüm. Yabancı biri bu şekilde dayak yese insanın içi dayanmaz. Babanız için üzülmediniz mi hemen cümlenin ardına narsist diye ekliyorsunuz?

E madem bazı acılar zamanla unutuluyor ve affedebiliyorsunuz babanızı niye karıştırıp dayak yedirdiniz?

Geri döneceksiniz muhtemelen, bi daha şiddet gördüğünüzde ailenizi karıştırmayın. Yiyin dayağınızı oturun evinizde. Insanları üzmeye, zarar vermeye hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…