- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
Cahilliğimize versinBelki cepten emilimli ilactir ne biliyonuz hemen
Cayi puskurttum zalimin kiziFitil olsaydı inandırıcı bulabilirdim
Yaaa iste ogrenceksiniz boyle boyleCahilliğimize versin
Yarın psikiyatristime de öğreteyimYaaa iste ogrenceksiniz boyle boyle
6 senelik evliililiğin ilk üç senesi nasıl unfruitful kalmış oysa baya fertile bu mr and mrs smithOgren de gel hadi bakalim run run
Harika soru, konu sahibine yonlendirelim hemen6 senelik evliililiğin ilk üç senesi nasıl unfruitful kalmış oysa baya fertile bu mr and mrs smith
Bu nasıl Türkçe ya hu, altınları tarttınız mı?Çeyrek 3600 lira olmuşta, başım döndü biranhayir 6 yildir ev hanimiyim. esimin 1.5 kilo altini , bir luks dairesi ve arabasi var. Her ay sabitli geliride var. ekonomik sorun yok yani
Evet orda ki damarlardan emilim cpk hizliymis. Cebi yerine orda saklasa daha mi iyiydi acabaFitil olsaydı inandırıcı bulabilirdim
hayir tani yok ancak gaslighting (olmus olan konulari inkar etmek vesaire) , silenttreatment , baskıcı gibi narsist özelikleri var yani.
tarzanca cümle kurmak çok zormuşHarika soru, konu sahibine yonlendirelim hemenyalniz anlamak icin 2 kere okudum abxjshkz
Sana zor, bak konu sahibine feyz altarzanca cümle kurmak çok zormuş
Bizim millet dişil enerji,eril enerji,manipülasyon ve narsist kavramlarını öğrendiğine göre uzun süre kullanmayı bırakmazlar. Doğru kullanımına lafım yok ben de kullanıyorum ama bu olayda babasının tek narsist davranışı yok. Kızını ve torunlarını korumak için adamın gözünden kan gelmiş konu sahibi asla kıymetini bilmiyor. Asıl nankör olan kendisi.Uff her davranişa internetten biseyler okuyup hastalik uydurmasaniz mi?
Millet ailem arkamda yok diye agliyor şurada yuzlerce konu vardir.
Sizin cok kotu babaniz sizin icin geliyor, ustune sizin icin dayak yiyor, 3 cocukla evine aliyor millet bir tanesini sigdiramiyor.
Simdi eşim degisti diye döneceksiniz ya yine dayak yediginizde gidecek kapiniz ve yuzunuz kalacak mi?
E madem bazı acılar zamanla unutuluyor ve affedebiliyorsunuz babanızı niye karıştırıp dayak yedirdiniz?Esimle 6 yildir evliyim , 3 tane cocugumuz var. Birisi 2 aylik , 1 yasinda ve 3 yasinda. Cocuklarimiz hepsi daha bebek diyebiliriz..
Esimle son dönemler kavga yaptik , siddetde oldu bana vurdugu oldu. Bana yeterince anlayis gösteremedi. Sonra babam bizim eve geldi beni almak icin , babamla arasinda cok büyük kavga cikti ve birbirlerine vurdular babamin iki gözü sisti ve gözlerinden ve burnundan kan akiyordu. (not: Babam ve annem narsist , 6 yildir benle hic konusmadilar (silenttreatment).)
Sonrasinda esim tutuklandi 2 gün polis karakolunda kaldi. Ve ben ondan suanda 2 aydir ayri yasiyorum annem babam gildeyim 3 cocugumuz ile. Esim her hafta cocuklari aliyor hafta sonlari o bakiyor cocuklara. 1 ay önce ayrilik davasi acildi esime karsi.
Esimde bana diyor ayriliktan sonra hatalarimi daha iyi anlayabildim , iyice dusunebildim hatam nedir diye diyor. Sana daha fazla anlayis göstermem gerekiyordu ve aramizda tartisma olsa bile fazla ileri gitmesin diye ilac aldim diyor. Kendimi gelistirdim bu tür konularda gel bidaha deneyelim , bir sans ver bana diyor ki gösterebilim gercekten degistigimi ve hatalarimi anladigimi diyor esim.
Bu durumda sizce benim icin en iyi secenek nedir? Bir sans vermelimiyim yoksa ayrilik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?