- 17 Şubat 2015
- 8.892
- 24.585
- 548
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
Genetik tabi narsistlik.bizim sulalemizde var bu olay. annennem , dedem , dayim hepsi narsist.
Gece gece canı sevişmek isteyip red yediyse az gidim de kk'yi trolliyim bari demiş olabilir.Bende peş peş doğan üc cocukdan sonra koptu Film. Böyle yüksek Libido, doğurma hevesi olsa olsa kurgu olur :)
Anasindan babasina bulasmis genetik olarakGenetik tabi narsistlik.
Ama size geçmemiş, bak sen şu işe.
Adana'da kafes dovcusu nuymus ?
Neresi la orası ahshshs.
Ecebag cono aşiretinden mi
Üzüm üzüme baka baka olmuş iste bir şeyler. Çok karıştırmayalimAnasindan babasina bulasmis genetik olarakbxbxhx
Adana’ya sart amaAdana'da kafes dövüşcüsü müymüş?
Neresi la orası ahshshs.
Ecebağğğ cono aşiretinden mi ?
Napalim babasi da azicik kas calisip gelseymis. Herseyde de kocasi mi suclu yani yiter yiaaaBabanızı döven adamla aynı yatağa girmek büyük mide gerektirir, tebrik ederim
hagsgshsj evet öyle yazmak gerekiyormuş sorryLoading denir ona taam mi
Adana'ya bile fazla bu hikaye.Adana'da kafes dövüşcüsü müymüş?
Neresi la orası ahshshs.
Ecebağğğ cono aşiretinden mi ?
Ogren de gel hadi bakalim run runhagsgshsj evet öyle yazmak gerekiyormuş sorry
Üzüm üzüme baka baka olmuş iste bir şeyler. Çok karıştırmayalim
Yani ne diyim bacım ... Senin kararin zaten belli ki niye o kadar yazmakla uğraştın. İçini dökmek istedin sanırım ama aklın yolu bir bak bir sürü insan neler demis sen hepsine karşı eşini koruyorsun yinede. Allah çoluğunun çocuğunun yolunu açık etsin. Bu arada o hap öyle sandığın gibi bir etki edip nakolt etmez. Esin demekki hala kendine güvenmiyor ki hapla ilaçla kendini kandırıyor o da . Herşey akılda biter istemekle biter. İlaçlar, psikolojik tedaviler hepsi aracı bunların. Yolunuz açık olsunkabul ederdi. teyzesi ile de kavga etmisligim var kufurler falan. annesi ile de cok kez tartistim sorun etmiyor sizin aranizda olan bir sorun diyor.
Yalnız o ilaçlar öyle bir şey değilsakinlestirici ilac da aldim diyor cebimde tutuyorum gerektigi an direk kulanabilirim diyor.
Belki cepten emilimli ilactir ne biliyonuz hemenYalnız o ilaçlar öyle bir şey değil
Fitil olsaydı inandırıcı bulabilirdimBelki cepten emilimli ilactir ne biliyonuz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?