- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
Yav he bacım he. Sen bencil bir kadınsın. Al bak sana bir teşhis. Hadi naş.ozaman sizin icin konusmak kolay. hele bide 3 bebekle ayrilinda göreyim sizi
dusunmedim ki böyle olacagini. kendisini düzeltip hatalarinida görebiliyorsa ozaman bi sans vermekten yanayim bu durumda.Niye doğurdunuz peki ard arda ?
Kaynak ; götüm
Bunu 3 çocuğu inci gibi dizerken düşünmeniz gerekmez miydi?peki ben bu 3 cocukla ne yapim ömrüm boyunca single-mom mi olmaliyim? adam kendini düzeltecekse bir sans vermek daha iyi olmaz mi? sonucta o bana cok yardim ediyordu evimizde cocuklarimizla. hatdaha ev islerinin en az 70%i o yapiyordu. cocuklari banyo yaptiriyordu uyutuyordu. simdi tüm yük benim belime bindi.
Simdi şu mesajda aranızda kaç kadın 2 aylık bebeği varken saat 10'a kadar uyuyordu ?28 yasindayim evet.
bakabiliyoruz ancak birlikte yapiyoruz onu. ben esimle birlikte iken her gün saat 10:00 kadar uyuyordum ben. cocuklari o alip yemek veriyordu ugrasiyordu onlarla. rahat edebiliyordum. suanda dogru duzgun uyku bile girmiyor gözüme. yanliz 3 bebege bakmak cok agir.
Hanımlar trollemeye gelmiş anlamadınız mi hala ?
Pes yani hanımlar pes hshshshs
Simdi şu mesajda aranızda kaç kadın 2 aylık bebeği varken saat 10'a kadar uyuyordu ?
İşte bu kadın single mom değil de nedir a dostlar ?
Bu arada çok avam bir hikaye ya
Tulumba eskiden baklavaları ile mahalleye nam salan inşaat işçisi kocanın amelelikten zenginliğe geçiş hikayesini ve tüm mahallenin adamın suyuna huyuna maşallah çektiğini ve nazara gelerek yatağa artık pijamaları ile değil takım elbisesi ile girdiğini de okuduk shshshhsKadin zengin. Kocasinin 1.5 kilo altini, lüx evi var. Cocuklara Adam bakiyor. Ayrica Adam MMA kafes dövüşcüsü.
Konu sahibin hayal dünyasi şahane. Kesin bir Telenovela cikar bu hikayeden.
Tulumba eskiden baklavaları ile mahalleye nam salan inşaat işçisi kocanın amelelikten zenginliğe geçiş hikayesini ve tüm mahallenin adamın suyuna huyuna maşallah çektiğini ve nazara gelerek yatağa artık pijamaları ile değil takım elbisesi ile girdiğini de okuduk shshshhs
Adana'da kafes dövüşcüsü müymüş?Kadin zengin. Kocasinin 1.5 kilo altini, lüx evi var. Cocuklara Adam bakiyor. Ayrica Adam MMA kafes dövüşcüsü.
Konu sahibin hayal dünyasi şahane. Kesin bir Telenovela cikar bu hikayeden.
Kafes dövüscüsü, part time 6 ay 1 yas 1.5 yas 3 bebeye bakan dadiymis. Benim diyen kadin bakamaz. Kreş mübarekBacim sen buradaki kadınlara bakma, barış tabi ki kocanla.
Narsist anne babayla ömür mü geçer? Ne bilsinler yaşadıklarını.
Dön kocana, ona kadar uyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?