Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

Bir yakınım 30 sene önce yanlış bir evlilik yapmıştı. Bakın 30 sene diyorum, düşünün zamanın etkisini falan. Neyse o bile tek çocukta kaldı. Bu adamın dört duvarı yok, aklının ayarı da yok, buna çok bile tek çocuk dedi. Sonra zamanını bekledi 4-5 yıl önce çat diye boşadı adamı kurtuldu.
Aynı aklı 2020'li yıllarda konu sahibi düşünemiyor. Hayret bir şey ya.
Şimdi 3 çocukla kendini bu evliliğe hapsetmiş. Ki bence gayet bile isteye hapsetmiş, durumdan razı. O 3 çocuk olmasa bahanesi de olmayacaktı.

Konu sahibi her şeyden azar azar,ordan burdan seçip konu açmışsınız. Hiçbir konuda da tam fikriniz yok zaten sadece başlıkları biliyorsunuz normal öyle açmanız.
Ama olmamış ya.
Biraz daha zorlayın bence bir eksiklik var gibi onu bulup ekleyin yavan kalmış komik desen değil üzücü desen değil. Olmamış yani

Bunu 3 çocuğu inci gibi dizerken düşünmeniz gerekmez miydi?

Bir kere o el kalktıysa her zaman kalkar. Yolunuza bakın. Babanıza kadar şiddet uygulamış siz ailenizin narsist olduğunun altını çiziyorsunuz. Aileniz size sahip çıkmış arkanızda durmuş değerini bilin lütfen. Eşinizin laflarına da kanmayın.

Evine dön. Ananın babanın başını çor çocuk ve kocam dediğin psikopatla daha da ağrıtma. Kendin çek. Çocuklarına çektir ne diyelim başka, gitmek istiyorsun. Ama ana babanıda sil mümkünse bir daha senin yüzünden şiddet görmesinler

Simdi şu mesajda aranızda kaç kadın 2 aylık bebeği varken saat 10'a kadar uyuyordu ?
İşte bu kadın single mom değil de nedir a dostlar ?

Bu arada çok avam bir hikaye ya

Beni lütfen yanlış anlamayın ya da anlayın ya sorun yok. Ben yazdıklarınızı okudum. Sizin tek derdiniz tek kalmak. Üç çocukmuş hiç çocukmuş önemli değil. Kocanız olmadan yapamazsınız siz. Ha nereye kadar aile evinde o konuda da haklısınız. Çünkü sizin derdiniz annem çocuklarıma baksın ben çalışırım ama o adama da dönmem değil kocamı nasıl affederim nasıl bir bahane bulurum derdi. Çocuklarınızın bahtı güzel olsun inşallah.

Hanımlar trollemeye gelmiş anlamadınız mi hala ?
Pes yani hanımlar pes hshshshs

Simdi şu mesajda aranızda kaç kadın 2 aylık bebeği varken saat 10'a kadar uyuyordu ?
İşte bu kadın single mom değil de nedir a dostlar ?

Bu arada çok avam bir hikaye ya

Kadin zengin. Kocasinin 1.5 kilo altini, lüx evi var. Cocuklara Adam bakiyor. Ayrica Adam MMA kafes dövüşcüsü.
Konu sahibin hayal dünyasi şahane. Kesin bir Telenovela cikar bu hikayeden.

Kizlar bosu bosuna niye yoruyorsunuz kendinizi 9 sayfadir? Kocam da kocam diyip barisacak iste, adami kendinden fazla savunuyor

Kadin zengin. Kocasinin 1.5 kilo altini, lüx evi var. Cocuklara Adam bakiyor. Ayrica Adam MMA kafes dövüşcüsü.
Tulumba eskiden baklavaları ile mahalleye nam salan inşaat işçisi kocanın amelelikten zenginliğe geçiş hikayesini ve tüm mahallenin adamın suyuna huyuna maşallah çektiğini ve nazara gelerek yatağa artık pijamaları ile değil takım elbisesi ile girdiğini de okuduk shshshhs

Bende peş peş doğan üc cocukdan sonra koptu Film. Böyle yüksek Libido, doğurma hevesi olsa olsa kurgu olur :)

Adana'da kafes dövüşcüsü müymüş?
Neresi la orası ahshshs.
Ecebağğğ cono aşiretinden mi ?

Bacim sen buradaki kadınlara bakma, barış tabi ki kocanla.
Narsist anne babayla ömür mü geçer? Ne bilsinler yaşadıklarını.
Dön kocana, ona kadar uyu.
Kafes dövüscüsü, part time 6 ay 1 yas 1.5 yas 3 bebeye bakan dadiymis. Benim diyen kadin bakamaz. Kreş mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…