- Konu Sahibi deniz_gunes
-
ALLAH DAİM ETSİN MUTLU OLUN İNŞALLAH AMAAAAAAAAAAAAAAAjeyyarpeki ne kadarlık evlilere inanabiliriz :sm_confused: ben daha çok taze evliyim ( 4 aylık ) ve diyeceğim şu ki eşime olan aşkım her geçen gün artıyor. eve gelme zamanı heyecanlanıyorum,elimi tuttuğunda,öptüğünde...Şeniz:asigim: ve 10 yıl sonrası için kaygım yok hiç! eşimin ailesiyle ciddi sıkıntılar yaşadım,vajinismusla uğraştım 3 ay ama bir gün endişe etmedim aşkımın varlığından ve devamından! rabbim şaşırtmasın!
ALLAH DAİM ETSİN MUTLU OLUN İNŞALLAH AMAAAAAAAAAAAAAAAjeyyar
2 sene sonra eve gelme zamanı ellerin titremiycek canım tabii çok yenisin ohooo ben 4 aylık evliyken camda bekliyordum bunlar cicim ayları sana bir abla tavsiyesi
ÇOOK ARARSIN CİCİM AYLARINI BEN ÇOK ARIYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİĞİMİN İLK AYLARINDAKİ HEYECANI OFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFa.s.
neden bu kadar karamsarsınız??
ben inanıyorum neden inanmayayım hem onlar adına çok mutlu oluyorum hem de çok imreniyorum..
ağustosta 3 yılımızı bitiricez ilişkimizin ve her gün daha da aşık oluyoruz biz birbirimize heyecanımızı hiç yitirmedik ve ben evlenince de böyle olmasını umut ediyorum Allahım yanıltmaz inşallah
biz beş yılı bitirdik.aşk bittimi kesinlikle hayır.ininmayabilirsiniz belki ama ben ilk günkinden daha fazla aşığım eşime .bana bu güzel aşkı yaşattığı içinde tşk ediyorum biriciğime
neden bu kadar karamsarsınız??
ben inanıyorum neden inanmayayım hem onlar adına çok mutlu oluyorum hem de çok imreniyorum..
ağustosta 3 yılımızı bitiricez ilişkimizin ve her gün daha da aşık oluyoruz biz birbirimize heyecanımızı hiç yitirmedik ve ben evlenince de böyle olmasını umut ediyorum Allahım yanıltmaz inşallah
deniz ne kadarlık evlisin? heycanı ne zaman yitirdin?
ben böyle düşünenlere kesinlikle katılmıyorum
haklı oldukları şey sadece evlilikte heyecanın yok olduğudur eşimle el ele tutuşunca yada öpüşünce ilk günlerdeki gibi tabiki heyecan hissetmiyorum neticede bi monotonluk giriyor insanın hayatına
ama aşk diyince o başka zamanla aşk sevgiye sevgiden büyük bi tutkuya dönüyor bence şu ana eşimle paylaştığım şey adı aşk sevgi tutku alışkanlık her neyse o kadar büyük ki eski günlerime dönmek istemem bile yaşanılanlar arttıkça zamanla birbirimizi tanıyınca her şey o zaman başlıyor bence
ben aşığım arkadaşım biliyorumki eşimde aşık hemde köpekler gibi
ister inanın ister hadi ordan diyin arada büyük kavgalar da olsa ben seviyorum
darısı herkesin başına
aynı yatakta yatıp,aynı evi paylaşınca nasıl bitiyor kaybetme korkusu? ölüm diye birşey var bu hayatta! her zaman dua şöyle: rabbim bizi birbirimizin yokluğuyla sınama! sizin evliliğiniz öyle olmayabilir ama her evlilikte aşk ölmez emin olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?