Eşime Ilk Günkü Gibi Aşiğim Diyenlere Inaniyormusunuz

evlenmeden önce ne kadar flört etsende evlilik çok farklı birşey...
mesala ben evlendiğimde şimdiki kadar sevmiyordum eşimi..
zaman bize çok şey kattı..
evet elbette birbirimizie kedi köpek gibi girdik ama kısa süreliğine
ayrılcağımız zaman birbirimizden gizli ağladık...(doğumda annemlerde kaldım )
bu aşktır bence...
ben hala eşim eve geç gelince onu özlüyorum...
hatta çok sinirleniyorum...çünki canım sıkılıyor onsuz:)
evde olsada kenarda uyuması bile
öyle bir huzur veriyorki bana...
hala onsuz yemek yemek zulum geliyor
uyurken ona sarılmaya baylıyorum..
ha tabiki bazen çok ta kızıyorum ama aşk böyle birşey olmalı...
en fazla 2 saat küs kalabiliyorsak hala bunun adı aşk olmalı...
onu hala deli gibi kıskanıyorsam..bunun adı aşk olmalı...
canım kocam benim bak yine özledim bir oda mesafeden:)
BU ARADA EŞİM HAYATIMA GİRELİ HAZİRANDA 4 YIL 7 AY OLACAK:))

Son düzenleme:
biz beş yılı bitirdik.aşk bittimi kesinlikle hayır.ininmayabilirsiniz belki ama ben ilk günkinden daha fazla aşığım eşime .bana bu güzel aşkı yaşattığı içinde tşk ediyorum biriciğime

Allah hiç bozmasın canım Allah herkese böyle hissetmeyi nasip etsin:1hug:

Ay bi an gözyaşlarıma hakim olamadım bunları okurken
Gerçekten çok sevmişler birbirlerini bence ..
Rabbim almış onu ondan..
Bu eski konu ayrıca 2007 nin konusu nerden çıkarıyosunuz bunnarı arkadaşlar hayranım ..

annem ve babam enn büyük kanıtı aşkın bitmediğinin...
seneye 25. yıllarını kutluyacaklar ama hala aşkımlarla canımlarla konuşurlar,doğru dürüst isimleriyle hitap ettiklerini duymadım,Allah da bundan sonra duyurmasın
günde en az 3 kez arar annem babamı,gerçi 3.sü eve geliyorum birşey lazım mı araması olur ama onun öncesindekiler ses duyma amaçlı....Ayrıca annem evdeyse asla anahtarla açmaz babam kapıyı,mutlaka apartman girişinde zile basar,hepimiz kapıda karşılarız.O da annemden başlayıp hepimizi öper,seromoni böylece tamamlanır:) 3 yıldır evden ayrıyım ama gittiğim zaman görüyorum ki biz yokken de adet aynen devam etmiş...Ayrıca eve çiçek getirmeyi seven bir adam babam,dünya kadınlar gününde,anneler gününde,evlilik yıldönümlerinde hiiiiç atlamaz,hatta kıskanmayalım diye bize de alır bazen :)
Herşey bu kadar güzelken bir sorun yok mu peki???
var
önümüzde böyle hep olumlu yönlerini gördüğümüz bir örnek varken, (ablama da bana da) hayatımıza giren erkekler hep biraz eksik geliyor,o duyguyu atamıyoruz içimizden :-/

biz beş yılı bitirdik.aşk bittimi kesinlikle hayır.ininmayabilirsiniz belki ama ben ilk günkinden daha fazla aşığım eşime .bana bu güzel aşkı yaşattığı içinde tşk ediyorum biriciğime

evet canım vaveylanın eşi ŞEHİT olmustu fotodan tanıdım bende Allah rahmet eylesin.. allah vaveylayada bolbol sabır versın insallah.. bir asker eşi olarak benimde okurken gözlerim doldu içim cızz etti ,aşkları çok buyukmus gercekten Allah kımseyı en çok sevdıklerıyle sınamasın gerckten buna dayanması çok zor oluyor bir melek annesi olarak bunları soylemek istedm sadece

Hiç sorun olmadan stres olmadan sıkıntı olmadan 'ilk günkü gibi' aşığım lafına ben de inanmıyorum.
İlk günlerin heyecanı kesinlikle daha farklıdır.
İlk günkü gibi kalamaz zaten hiçbir şey.
Ben inanmıyorum ki 0 sorunla o evlilikler 30 seneler 40 seneler görsün...
Biraz biz kadınların abartısı illa giriyor işin içine

katiyen inanmıyorum

bazı kadınlar kocalarıyla caka satmaya bayılıyor

öyle olduğunu düşünüyorum görmemişin kocası olmuş hesabı.

aşk zaten bilimsel olarak hormonal kokusal cartsal curtsal bir durum ve geçici

öyle söyleyen kadınların hemcinslerine verdiği mesaj; ben ayrıcalıklıyım özelim sizden üstünüm kocam bana çok aşık bende ona biz sizin gibi ezik değiliz asrın aşkını yaşıyoruz

aşk mı bilmem ama ilk günkü gibi heyecan duyuyorum sevgim ise daha fazla....
evli olduğum sürece daha çok tanıdım tanıdıkça daha bir sevdim ama tabiki ilk günkü gibi bna dokunduğunda içim titremiyor:)
önceden kolunu atsa içimde bişeyler gezerdi şimdi her yerini atıyor peeeh:)))

bir örneği yanı başımda
annem sevgisini çok belli etmez ama
babamm.....eşimde bana en az onun kadar
aşık olsun isterdim... hatta onun gibi rahat söylesin..
31 yılları bitecek yakında..azaltmamışlar onlar ilgiyi,
sevgiyi,aşkı...belkide bu bizim elimizde,davranışlarımızda,
dilimizde...eskiler daha tahammüllü,sabırlı...her şeyi
çok çabuk tüketiyoruz,yarına bişiy bırakmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…