- Konu Sahibi deniz_gunes
-
şunuda sölemeden geçemicem kocamı çok seviyorum ama o ilk zamanlardaki tutku asla kalmıyo...
rica ederim...bunu anlamak için zamana ihtiyacı var insanların ama canım benim aşk öldü demekte aşık oldum demek kadar zor oluyo bazen...
arkadasım teşekkürler. işte bu ya bu ...
nerde ilk günlerdeki heyecan 10 sene geçmiş aradan hala her akşam iş dönüşü eşinizi görünce elleriniz titriyor haa hadi canımmmm a.s.
çevremde Bakiyorum Da 9-10 Senelik Evli Kişiler Ben Eşime Ilk Günkü Gİbİ Aşiğim Diyor..siz Buna Inaniyormusunuz...
Ben Asla Inanmiyorum Hatta Bunu Söyleyenlere Sen Onu Benim Külahima Anlat Diyorum...
Aşk öyle Bir Seydir Ki Hiçbir Kalp Bu Yoğun Duyguyu Bir ömür Boyu Kaldiramaz...
AŞK YERİNİ Alişkanliklara Sevgiye daha Temiz Duygulara bırakır........siz Ne Dersiniz[/QUOTE
tatlım 6 yılı doldurmak üzereyiz ve ben eşime hala aşığım çünkü benim eşim hala ilk tanıdığım gibi değişmedii sevgimizde öyle..bilmiyorum ama bence insan hal ve hareketleriyle birbirini değiştirir buda sanırım insanın kendi elinde..birbirinizi gerçekten evlenmeden önce iyi tanırsanız bu problemlerle karşı karşıya kalmazsınız..ben öyle düşünüyorum..sanırım şanslı bir insanım ..ama bu bağımlılıkmı bilemem tabiki arada olan kavgalar tuzu biberi ama saygı çerçevesinde ..zaten bu olduktan sonra istesenizde değişemezsiniz yada eşiniz değişmez:1hug::1hug:
ben 6 yıldır evliyim ama 10 yıllık bir beraberliğimiz var...her işten eve dönüşünde kapıda ilk gördüğüm an hala heyecanlanıyorsam, zorunlu ayrılık dönemlerinde deli gibi özlüyorsam, ve o sabahları beni öpmeden asla evden çıkmıyorsa ve birbirimize her sabah gülümseyerek bakabiliyorsak; evet bizim aşkımız hala ilk günki gibi :asigim:
o kadar karamsar bakmamalısıznız bence..
allah rızası için aynı konuda yazdığım bütün mesajlara -rep veren arkadaşın nedir senin sıkıntın? yorum kısmına çizgi çekiceğine derdini söylesen? şu üstteki mesajın neyine -rep verdin? aferin sana böyle devam et:mymeka:
aynı yatakta yatıp,aynı evi paylaşınca nasıl bitiyor kaybetme korkusu? ölüm diye birşey var bu hayatta! her zaman dua şöyle: rabbim bizi birbirimizin yokluğuyla sınama! sizin evliliğiniz öyle olmayabilir ama her evlilikte aşk ölmez emin olun!
çevremde Bakiyorum Da 9-10 Senelik Evli Kişiler Ben Eşime Ilk Günkü Gİbİ Aşiğim Diyor..siz Buna Inaniyormusunuz...
Ben Asla Inanmiyorum Aşk öyle Bir Seydir Ki Hiçbir Kalp Bu Yoğun Duyguyu Bir ömür Boyu Kaldiramaz...
AŞK YERİNİ alişkanliklara Sevgiye daha güçlü Duygulara bırakır........siz Ne Dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?