Eşime Ilk Günkü Gibi Aşiğim Diyenlere Inaniyormusunuz

18 yıllık bi evlilik bir yılda flört 2 de çocuk ve ben hala eşimi iş dönüşü balkonda beklerim işinin yoğunluğuna görede hemen hemen her gün beni arar mesaj atar evliliğin ilk günleride ben onu aynı şekilde hep beklerdim aşkı bilemem ama ben eşimi oda beni çok sever.

şunuda sölemeden geçemicem kocamı çok seviyorum ama o ilk zamanlardaki tutku asla kalmıyo...

arkadasım teşekkürler. işte bu ya bu ...

nerde ilk günlerdeki heyecan 10 sene geçmiş aradan hala her akşam iş dönüşü eşinizi görünce elleriniz titriyor haa hadi canımmmm a.s.

rica ederim...bunu anlamak için zamana ihtiyacı var insanların ama canım benim aşk öldü demekte aşık oldum demek kadar zor oluyo bazen...

rica ederim...bunu anlamak için zamana ihtiyacı var insanların ama canım benim aşk öldü demekte aşık oldum demek kadar zor oluyo bazen...

ARKADASIM GERÇEK AŞKI BULDUYSANIZ HİÇ KORKKMAYIN GERÇEK AŞK ÖLMEZ BOYUT DEĞİŞTİRİR..

O DEPREEEEEEEEEM O FIRTINAAAAAA VAR YA OFFFFF..
YERİNİ HUZURA , YUMUŞAK SEVGİLERE,:teselli::asigimİNGİNLİĞE BIRAKIR.....

ya ben askin bittigine degilde heyecan bitiyor bence ask dedigimiz sey sevgiden ibaret degilmi sevgi bitmiyor daha cok artiyor ama o ilk zamanlardaki bir dokunus bile insanin icinin kipirdamasina yetiyor ama zamanla o heyecan kalmiyor

Bu konuda kendi adıma yorum yapmak çok zor. Çünkü daha 2.yılımızı bile doldurmadık. Şu anda bizde heyecan yok dersem ayıp etmiş olurum.

Ama annemlere bakıyorum. 33.yıldönümleri olacak bu sene. Babam o gün anneme kırgınsa 3 defa arar. Ama eğer araları iyise saymıyorum bile aramalarını.. Akşam babam gelecek diye annem banyosunu yapar, güzel kıyafetler giyer, babam haftada 2defa çiçekle gelir. Beraber sinemaya,tatile giderler. Sanki 25 yaşlarındaki üniversiteliler gibidirler...

Şimdi Allah için söyleyeyim; öyle el titremesi,kalp çarpıntısı görmedim. Ama babam 5 dakika gecikse arar, aramadıysa annem meraklanır.

Allah ağzımızın tadını bozmasın ne diyeyim....

Deniz güneş sana tamamen katılıyorum aşk yerini sevgiye huzura dingilliğe bırakıyor.zaten parmakla gösterilcek şekildedir o tür evlilikler çoğu kadının da yalandır o süper evliliği.kan kusar kızılcık şerbeti içtim der.kocası dünyanın en melek insanıdır çünkü onun hayal dünyasında

arkadasım teşekkürler. işte bu ya bu ...

nerde ilk günlerdeki heyecan 10 sene geçmiş aradan hala her akşam iş dönüşü eşinizi görünce elleriniz titriyor haa hadi canımmmm a.s.

a.s Evet ya çok haklısın.......10 yılı devirince heyecan aşk falan kalmıyor,sadece alışkanlık ve sevgi.................a.s

a.s.a.s.

arkadaşlar aşktan kasıt heyecan duymaksa.bu olmaz hergün gördüğümüz kişiyi görecez diye heyecanlanmayız.tutku kalmaz.ama önceleri çok seviyorum bundan daha fazla bağlı olamam daha fazla sevemem en son bir insan bir insanı bu kadar sever derdim.yanılmışım doğru insan bulunduğunda yıllar geçtikçe daha çok bağlanır daha çok daha çok seversiniz.bunu bana 7-8 yıl önce söyleseler inanmazdım.ama yaşayınca anladım.allah her genç kızın karşısına doğru insanı çıkarsın.a.s.

kendi açımdan bakarsam olaya,
çokta ölümüne severek aşktan gözleri kör olmuş şekilde evlenmedim ben
eşim benim için çok mücadele verdi çok sabırlıydı
çok ii anlaştığım beni çok sevdiğini kanıtladığı için evlendim ben
ve hiç pişmanlık duymadım şimdi sorsanız ilk günden daha fazla seviyorum eşimi parçam gibi annemden sonra eksikliğini hissettiğim tek insan ..

önce evleneyim sonra bu konuya cevap vercem jeyyar ama aşktansa sevip saygı duymak ona baglanmak daha güzel sanki ya tapusu bende ya hos olur beKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

laelaelaelaelae

kesinlikle katılıyorum söylediklerine canım

ben eşimi 6,5 yıldır tanıyorum 2,5 yıldırda evliyiz evet en başındaki gibi yürek çarptıran heyecanlar olmuyor zamanla şekil alan bu duyguda çok olgun ve çekici bence.. akşamları iş dönüşü onu gördüğümde içimde çiçekler açıyor birbirimizin sesini duymadan bir gün geçirmiyoruz beni öpmeden evden ayrılmıyor bakkala bile gitmiyor:)

ben eşime ilk günden dahada aşığım. bu kadar karamsar olmayın bu duygular hareketlidir her zaman aşkın grafiği en tepeden seyretmez daha dingin olduğu zamanlar vardır o ateş köz oluyormuş gibi olur tekrar alevlenir:)))

Cok dogru, ølum nezaman gelir bilinmez,kaybetme korkusu bendede var hep, evlenmis olmama ragmen:asigim:.. ayni duayi bende ederim hep, Allah sevenleri hic birbirinden ayri koymasin insallah.

ben böyle söyleyenlere inanıyorum açıkçası çünkü inanmak istiyorum...evlendiğimde görücem tabi şimdiden yorum yapamam kendi adıma ama böyle bir şey söylendiğinde inanıyorum.Bence evlendiğin insanı sadece kalbinle değil biraz da mantığınla seçtiysen günden günde aşkın artabilir çünkü mantığınla seçtiysen o insan sana iyi bir eş olacak, kişisel özelliklerinin uyduğu bir insandır daha da çok seversin ama sadece aşık olduğun insanla evlenirsen aşk bitince o insanın aslında sana hiç uymadığını anlarsın vee aşkın da sevginde sönüp gider malesef tartışmalardan yıpranırsınız...ilk günkü gibi aşık kalabilmek için bize uygun insanları eş olarak seçmeliyiz kısacası canlarıma.s.

cnm bunu dıyenler hep bayanlar mı yanı bence oledır cunku bır erkke bunu demez yanı ben beklemıyorum bende ınanmıyorum ask bır yerde bıyıyor cnmalıskanlık ve sevgı baslıyor haa bıde saygı zaten olmazsa olmaz saygı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…