Esinizin önceden bir sabikasi varmis. Anladigim kadariyla yine darp... Eger siz halinizden memnun iseniz ve esinizle devam etmek istiyorsaniz. Durumu anlatip birlikte karakola gidin. Davaci olmadiginizdan mahkeme olmayacaktir. Benim fikrim önceki davasinda bunun kücük bir darp meselesi olmadigi yönünde. Basit darp meselesi olsaydi ceza almazdi....
Ayrica durumu paylasamayacak kadar korkuyorsaniz ... Iliskinizin saglikli olmadigini düsünüyorum....
Forumdakiler selam olsun arkadaşlar iki cümle de olsa yazarsanız Allah Razı olsun...
Bundan bir sene önce eşimle ilk kez kavga ettik ve bana vurdu fazla uzatmıcam ben onun yanından o an ayrılıp aile dostumun yanına gittim beni doktora götürdü sakinleştirici falan verdiler doktor eşimden dayak yediğimi anlamış ki darp raporu tuttu sonuçlarını bilseydim doktora bile gitmezdim.Darp raporu tutunca polisler geldi ve ifadeni alıcaz dendi karakola götürdüler ve anlatın sadece yazalım dediler ben ne kadar saf olacağım ki eşim sarhoştu beni dövdü şikayetçi değilim ve barışabilirim dedim.Çıktım eve geldim eşimle bir hafta olmadan barıştık.Olaydan sonra bir sene geçti ve biz bir kere bile kavga etmedik bizim için bu kavga olayı bir milad oldu daha da birbirimize bağlandık.Ama ben eşime doktoru karakol olayını anlatmadım daha doğrusu anlatamadım.Eşime şimdi Basit yaralamadan Ceza davası açılmış ve eşimin bundn haberi yok benim var.Ama bana sen bunu niye yaptın niye beni şikayet ettin der diye anlatamıyorum. İşlerin bu noktaya geleceğini bilsem bacaklarımı kırar gene de doktora gitmezdim.
Sizce eşime bu durumu nasıl anlatmalıyım? Bilerek isteyerek yapmadım ama bu eşe nasıl anlatılır ?
Esinizin size gösterdigi bu siddetin ilk olmadigini düsünüyorum.Ayrica ne kadar korktugunuzda ap acik belli... Sizi ne kadar vurdu ki hastaneye gittiginizde darp raporu tutuldu. Bunun ufak defek siyriklar olmadigini tahmin edebiliyorum. Ayrica siz avukatla dava acmadiginiz icin , bu rapor poliste kalacaktir. Elinizde olan bu rapor olsun. Size bir kez siddet gösteren ve bu konuda sabikasi olan ,size daha neler yapar ....
Diger bir topikte hatirladigim kadar bir bayan bosanmak istemis. Bu güne kadar darp raporu almadigi icin cok pismandi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?