• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime İtiraf Etmem Lazım Nasıl Yapayım?

deki ben o an psikolojik olarak yıkılmıştım. zaten kendimde bile degildim. böyle böyle bir şey oldu diye anlatın.. sonra kendi bir yerden duyarsa afallamasın. şok geçirmesin adam.

bi kere vuran adamın bir daha vurmayacağının garantisimi var cnm. hayat bu nolur nolmaz elinde çok guçlu delil teşkil eder o ifadeleler

Birbirinize zamkla bağlısınız, aranızda sarsılmaz bir ilişki var; öyle ifade etmişsiniz

O zaman neden anlatmak size bu kadar zor geliyor

O gün eşiniz dayanamadı size vurdu, siz de dayanamadınız rapor tutturdunuz, her şey karşılıklı

Ve eşinize destur olması açısından çok güzel olmuş bence

Devlet nihayet anlamış kadına vurulmaması gerektiğini ama kadın anlayamamış işte o çok acı .....

ya neden bu kadar korkuyosun anlamıyorum ki. o dua etsin şiikayetçi olmamışsın yeni kanunla şikayetçi olsaydın gelip evden götürürlerdi, evden uzaklaştırırlardı. altı üstü gidip polise ifade vereek daha sonra da mahkeme sürecinde kendini savunacak falan işte. sen söylemezsen ifadeye çağrıldığını, bi de arama çıkarsa hakkında bi yerde polis kontrolüne falan takılır o halde gözaltına falan alınırsa o hoş olmaz işte. söyle de gidip ifadesini versin.

"Bilerek isteyerek yapmadım ama bu eşe nasıl anlatılır ?" yazmışsın.. kocan seni bilerek ve isteyerek darp raporu verilecek boyutta dövmüş sen nelerin derdindesin ya.. git deliler gibi özür dile ayaklarına kapan yalvar isteyerek şikayet etmedim, bir daha döv bak bu sefer gidiyor muyum bir yere, bacaklarımı kırarım da yine de gitmem doktora karakola de..

ben bu adaleti de anlamış değilim zaten bir yandan şikayetçi oldukları halde koruyamadıkları kadınlar patır patır öldürülüyor ...bunun gibi olayların peşine düşmesi ilginç ne bu göz boyama mı çevreye bakın biz işimizi yapıyoruz mu oluyor ne oluyor ...tvde görüyoruz x kadın ölmüş ölmeden önce kaç kez şikayetçi olmuş ama nafile :14:
bu ne pehriz bu ne lahana :27: illa zorla koruyacağı tuttu :24:

basit yaralama cezasını senin olayın yüzünden mi almış başka bir darp durumu daha mı var

yaralama kamu davasıdır sizin ifadeniz karakolda şikayet niteliğindedir ve şikayetçi olmasanız dahi dava açılır tam olarak bilgilendirilmemişsiniz bu konuda o yüzden bu noktaya gelmiş. başınıza daha kötü şeyler gelseydi tabiiki o raporu almak ve şikayetçi olmanız en doğal hakkınız olurdu. mahkeme celbi ile mi haberdar oldunuz? birlikte ifade verirseniz takipsizlik kararı çıkacaktır zaten. bu işleri tam olarak bilmiyorum ama böyle. eşinizle tabii ki sakin sakin konuşun ve bir avukata danışın.
ben arabama çarpıp kaçan birini şikayet etmiştim karakola. mahkemeye falan çağırılmadan direk mahkeme sonucu geldi elime :s ve takipsizlik kararıyla dava düşürülmüştü. çok bir şey çıkacağını sanmıyorum yani..

yaralama kamu davasıdır sizin ifadeniz karakolda şikayet niteliğindedir ve şikayetçi olmasanız dahi dava açılır tam olarak bilgilendirilmemişsiniz bu konuda o yüzden bu noktaya gelmiş. başınıza daha kötü şeyler gelseydi tabiiki o raporu almak ve şikayetçi olmanız en doğal hakkınız olurdu. mahkeme celbi ile mi haberdar oldunuz? birlikte ifade verirseniz takipsizlik kararı çıkacaktır zaten. bu işleri tam olarak bilmiyorum ama böyle. eşinizle tabii ki sakin sakin konuşun ve bir avukata danışın.
ben arabama çarpıp kaçan birini şikayet etmiştim karakola. mahkemeye falan çağırılmadan direk mahkeme sonucu geldi elime :s ve takipsizlik kararıyla dava düşürülmüştü. çok bir şey çıkacağını sanmıyorum yani..

canım arkadaşım

Bilgilendirilmediğim doğru.UYAP a kayıtlıyım mesaj geldi.Tarafı olduğunuz kamu davası açıldı diye benim için mağdur ,eşimde sanık yazıyor.ileri bir tarihe gün vermişler.Zaten dava da şu an bulunduğumdan başka bir ilde.Avukat mısın bilmiyorum ama bildiğin kadar anlatırsan da Allah razı olsun.Artık olay büyüdü dava açıldı mahkeme var.bundan sonraki ola mahkeme gününe kadar bekleyip dava ya mı gitmek? yoksa eşimin aranması falan çıkmış mıdır, daha önce ifade vermedi için ,mahkeme olana kadar ifade vermesi ya da birlikte vermemiz gerekir mi?ifade de neler demeliyiz? evet yaptım pişmanım mı desin ceza almamak için yoksa inkar mı edelim?

Birbirinize zamkla bağlısınız, aranızda sarsılmaz bir ilişki var; öyle ifade etmişsiniz

O zaman neden anlatmak size bu kadar zor geliyor

O gün eşiniz dayanamadı size vurdu, siz de dayanamadınız rapor tutturdunuz, her şey karşılıklı

Ve eşinize destur olması açısından çok güzel olmuş bence

Devlet nihayet anlamış kadına vurulmaması gerektiğini ama kadın anlayamamış işte o çok acı .....
hay ağzına sağlık kardeşim

Ne demek işlerin bu noktaya geleceğini bilseydim ayaklarımı kırardım genede doktora gitmezdim!
Bu nasıl bir düşünce siz eşinizden dayak yiyorsunuz!
Bu normal bir şey değil ki!
Ama bu yazdığınızdan anlıyorum ki siz dayağı normal bulup bu davayı öğrenmesini anormal buluyorsunuz belkide korkuyorsunuz....
Eşine durumu anlat anlat ki bir daha böyle bir şey yapmayı aklından bile geçirmesin!

kuzum ağzına sağlık ne demek yani bilsin karşısındaki mal gibi dayak yiyip oturmuycak.sen niye ezilip büzülüyorsun.vallahi gün olur o darp raporunu kimlik gibi kaplatır saklarsın davalarda çok işe yarıyor.hem tokat yemişsin şimdi aramız bozulmasın diye utanıp saklıyorsun.o zaman öyle gerekmişti de geç fazla üstüne düşme.ne demek ya anlıyamıyorum haklarımızı bilelim gacılar olmuyor ama sinirlendim tansiyonum çıktı:20:

Yaptığının cezasını çekmesi kötü bir şey mi ki?:44:

helal olsun o doktora diyorum
eşiniz ceza almasa bile rezil olur ki sonuna kadar haketmiş!
sonuçta siz de ağlaya ağlaya sinir krizleri geçire geçire gittiğiniz o aile dostunuza rezil oldunuz di mi??Doktorunuza rezil oldunuz,polislere rezil oldunuz...
biraz da eşiniz REZİL olsun,yaptıklarından bir kez daha utansın da bi daha cesaret edemesin!
bence kağıdı eşiniz görmüş gibi yapın ve size sorduğunda şaşırmış gibi yapın olayı anlatın.Zaten sakinleştirici yedim kendimde değildim deyin,sinir krizleri geçirdim o anı hayal meyal hatırlıyorum deyin...
türkiyede var mı bilmiyorum ama inşallah eşiniz kamu cezası alır,kadına şiddeti kınayan broşürler falan dağıtırr :) :)

Back
X