Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaralama kamu davasıdır sizin ifadeniz karakolda şikayet niteliğindedir ve şikayetçi olmasanız dahi dava açılır tam olarak bilgilendirilmemişsiniz bu konuda o yüzden bu noktaya gelmiş. başınıza daha kötü şeyler gelseydi tabiiki o raporu almak ve şikayetçi olmanız en doğal hakkınız olurdu. mahkeme celbi ile mi haberdar oldunuz? birlikte ifade verirseniz takipsizlik kararı çıkacaktır zaten. bu işleri tam olarak bilmiyorum ama böyle. eşinizle tabii ki sakin sakin konuşun ve bir avukata danışın.
ben arabama çarpıp kaçan birini şikayet etmiştim karakola. mahkemeye falan çağırılmadan direk mahkeme sonucu geldi elime :s ve takipsizlik kararıyla dava düşürülmüştü. çok bir şey çıkacağını sanmıyorum yani..
devlet seni senden fazla düşünüyor...
hay ağzına sağlık kardeşimBirbirinize zamkla bağlısınız, aranızda sarsılmaz bir ilişki var; öyle ifade etmişsiniz
O zaman neden anlatmak size bu kadar zor geliyor
O gün eşiniz dayanamadı size vurdu, siz de dayanamadınız rapor tutturdunuz, her şey karşılıklı
Ve eşinize destur olması açısından çok güzel olmuş bence
Devlet nihayet anlamış kadına vurulmaması gerektiğini ama kadın anlayamamış işte o çok acı .....
Ne demek işlerin bu noktaya geleceğini bilseydim ayaklarımı kırardım genede doktora gitmezdim!
Bu nasıl bir düşünce siz eşinizden dayak yiyorsunuz!
Bu normal bir şey değil ki!
Ama bu yazdığınızdan anlıyorum ki siz dayağı normal bulup bu davayı öğrenmesini anormal buluyorsunuz belkide korkuyorsunuz....
Eşine durumu anlat anlat ki bir daha böyle bir şey yapmayı aklından bile geçirmesin!