• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı aşırı isteksizim. Sonumuz ne olacak.....

Ben de bir rahatsızliginiz var sandım. Böyle hissetmeniz çok normal.onca olaydan sonra koşup boynuna sarılacak degildiniz ya.kendinize biraz zaman verin.zaman her şeyi unutturur inşallah her şey düzene girer.
Zamanla inşallah mutlu bir aile oluru, böyle kızıma da haksızlık yapıyor onu kandırıyormuşum gibi geliyor

Ben olsam hislerimden bahsedersim. Aklını başına alsın diye... Seni yiyeceğine onu yesin
Haklısınız aslında benim onunla oturup konuşmam gerek ama işte bir erkeğe bunu nasıl derim diye düşünüyorum. Zaten başıma ne geliyorsa böyle milleti düşünmekten geliyor... onlar beni bu kadaar düşünmüyor :(

Kırgın olduğun için istek duymuyorsun eşine..
Anlamıyor mu peki isteksiz olup ondan kaçtığını?
Veya cinselliğe düşkün biri değil mi?
asıl saçmalığı işte bu desem. Yani ona göre bizim hiç bi sorunumuz yok ki. Herşey çok iyi sorunca , konuşmak isteyince. Ama ben aslında onun farkında olduğunu biliyorum. Bebek var diye düşünüyor ya da düşünmek istiyor benim kaçış sebebimi

libidon gitmiş..bu konulara kendini kapatmişsin hakli olarak..Bu mevzuyu kendin icin gerekli birsey olarak düsün.eşine iyilik etmek icin yapilan bir faaliyet olarak dusunursen olmaz. kendi zevkim ıcın onun bedenini kullaniyorum gibi düsun mesela..
İşte o beden bana hiç çekici gelmiyor ki artık...

Bir de bunu nasıl desem bilmiyorum ama konuyu size açmak daha farkında yardımlar almak için demeliyim. Evliliğimizin en başları gayet iyiydi ama biz bi süre sonra sanki sadece çocuk yapmak için birlikte oluyorduk yani inanın aylarca üstümdekiler hep durdu desem anlatmış olabilirim herhalde........ bi de üstüne olaylar olaylaaarrrrr....

bnmde kocamin ipleri baskasinin elinde olsa bende sogurdum siz haklisiniz duygularinizda.
ama yavrunuzun hatrina kestirip atmayin siddet yoksa evine bakiyosa cocuguna karsi sorumluluklarini yerine getiriyorsa asabileceginize inaniyorum.

Merhabalar. Daha önce kayınvalidemle aramdaki problemlerden, eşimin beni ailesi olarak görememesinden vs bahsetmiştim.
Cinsellik bölümüne konu açamadığım için buraya açıyorum.
Eşimle zaten çok normal bir cinsel hayatımız yoktu ama risli hamilelik dönemi geçirdim hamileyken bişey yaşamadık. Lohusalık bebek telaşı derken aylar geçti. Tabi ben bunları hep bahane ettim bi nevi. Çünkü ben eşimden çoook soğudum cinsel olarak. Aşk olarak da bişey hissetmiyorum artık onca yaşanan sorun beni buna itti. Ben napcam bilmiyorum. Bunu yüzüne de diyemiyorum ki. Zaten boşanma fikri çok geçmişti çok da sordum burada ama kendimi artık ezdirmeden bi şans daha vereyim dedim. Ama bu isteksizlik ve soğukluğu aşamıyorum.

Önceden bir çekim vardi cekici geliyordu dogal olarak cinsel istek vardi. Ama yasadiklarinizdan sonra esinizin belki de cekiciligi gitti gözunuzde o yuzden cinsel olarak soguk olabilirmisiniz.

Mesela ben babasiyla kavga ederken biblo firlatan ogulun sevgilisinin yazdigi mesaja sahit oldum. Kiz yazmis ki biblo firlatirken cok cekici geldin gozume o an uzerine atlamak istedim.. :110:
Evet sahit olmam hos olmadi ama boyle insanlar da var demekki..

Belki de hayatiniz monotonlasti..

bnmde kocamin ipleri baskasinin elinde olsa bende sogurdum siz haklisiniz duygularinizda.
ama yavrunuzun hatrina kestirip atmayin siddet yoksa evine bakiyosa cocuguna karsi sorumluluklarini yerine getiriyorsa asabileceginize inaniyorum.
İnanın bazen dayanabilecek gibi olmuyor. Hamileliğimde lohusalığımda hep burnumdan geldi hayat. Balayım zehir oldu. Tatillerim kavgali geçti.
Zaten güzel kızım için aşmaya çalışıyorum yoksa bir dakika dayanılacak gibi değil hele aşk bitince...

Son düzenleme:
Back
X