Bozuldu ve her zamanki gibi suçlayıcı bi üslubuyla kavganın içinde bulduk kendimizi..çözüm yerine her zaman tercih ettiği yol bu ne yazıkki.. konuşmuyor benimle bunu söylediğim içinBir şey hissetmediğinizi söyleyince tepkisi ne oldu ilişkinizi düzeltme adına bir adım attı mı?Attıysa eğer ya da atmaya istekliyse terapist yardımıyla aşarsınız sorunları diye düşünüyorum
Çok söyledim ama umursamaz davranması beni de hırçınlaştırdı sayfalarca mektup yazdım cevap bile vermedi görmek duymak bi sorun varmış gibi davranmak istemiyor yok sayıyor yaniAmacım. Eski konulardan vurmak değil kaliteli yorum yapmak öncelikle . En en baştan hep sorunluymus bu evlilik batan gemiye yeni üye eklemişsiniz birde yazık değil mi ? İkincisi ben sizi cok inatçı ve hırçın buldum elbette eşinizde de çok hatalar var kesinlikle . Bence boşanmak sizin için son secenek olsun bi terapiste gitmeye ne dersiniz ? Ikinizde keskin taraflarınızı torpulemeye çalışırsanız hemde
O zaman yapacak bişey yok malesef .çünkü çocuklar gergin ortamı hissederler. Çocuğunuza daha sağlıklı bir ortam sunmak en doğrusu . Eşinizle son kez kararlı konuşun derimÇok söyledim ama umursamaz davranması beni de hırçınlaştırdı sayfalarca mektup yazdım cevap bile vermedi görmek duymak bi sorun varmış gibi davranmak istemiyor yok sayıyor yani
Defalarca söyledim evden gitmesini belki bunun bize iyi geleceğini ama onu da yapmıyor önemsemiyor yada yok sayıyor anlamış değilim bana saygısı yok sanırım ne yapacağımı bilmiyorum ama inanın öfkeden söylemiyorum gerçekten hayatımda olmaması sanırım daha iyi benim için.. çözüm üretilmeyince sorun önemsenmeyimce birbirimize baktığımızda öfkemiz artıyor mesafeler artıyor ..sanırım eşinizin düzelmesi için pek bir umudu kalmamış ki terapiyi reddetmiş. Bir evladınız varmış onun evdeki huzursuzlugu daha fazla görüp etkilenmemesi açısından yolları ayırmanız daha doğru gibi görünüyor. Eğer hiçbir umut yoksa evliliğinizde
Defalarca denedik hep karşı saldırıya geçti hep ben “biz” dedikçe o “sen” dili kullandı üst perdeden bakmaktan hiç vazgeçmedi işin kötüsü duygularımı önemsemiyor varsa yoksa kendi istekleri kendi yaşadıkları kendi mağduriyeti .. ben artık çok sıkıldım yoruldum aynı evde olmak bile bana sıkıcı gelmeye başladı hayatımda var ama yok aslında..Aslinda düzelmeyecek bir durumunuz yok ..Ya oturup sakince o 5 sene önce sevdiginiz,aşık olduğunuz adamla tüm isteklerinizi! özellikle belirtiyorum isteklerinizi konuşun ..Ondan hangi duyguları istiyorsanız onları isteyin o da zaten size dökülüp isteklerini konuşacaktır..Ama sakince ,tartışmadan..
Ya da iyi bir terapiste gidip ortak noktada buluşmaya çalışın.Bunun için talepte bulunun..
Hemen hemen bir çok evlilik ilk yıllarında kopma noktasından dönüyor.
Yakından tanıdığım bir çift aynı sizin anlattığınız gibiydi 2 defa terapiste gidip devamında kendileri düzeltmeye çalışarak toparladılar ve maşallah şimdi çok çok iyiler.
Daha 5 yıllık bir evlilik ama tepkiler çok ağır.Defalarca denedik hep karşı saldırıya geçti hep ben “biz” dedikçe o “sen” dili kullandı üst perdeden bakmaktan hiç vazgeçmedi işin kötüsü duygularımı önemsemiyor varsa yoksa kendi istekleri kendi yaşadıkları kendi mağduriyeti .. ben artık çok sıkıldım yoruldum aynı evde olmak bile bana sıkıcı gelmeye başladı hayatımda var ama yok aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?