bana kalırsa normal bir şekilde aşkınız bitmiş. (bi şekilde olucaktı zaten) ama geriye kalan şeyler de biterse durum çok zor olur. mesela saygı sevgi. ve anlattıklarınıza bakılırsa saygını da yitirmişsin. acaba eşiniz yıllardır size herhangi bir romantiklik yapmıyor mu? ya da sönük biri demişsiniz, sönük olduğu için artık güçlü bir erkek imajı oluşturmuyor mu gözünüzde? yani tüm hislerin sönmesi için ilişkinizin monoton bi hal alması gerekir. eğer mesele buysa kendinizi sorgulamanız gerekmez zannımca, eşinizden kaynaklı bi durum olabilirHerkese merhaba
Gunlerdir dusunuyorum isin icinden cikamiyorum
Fikir vermeniz umidiyle yazmaya karar verdim.
Esimle 8 senelik evlilik oncesinde de 5 senelik sevgili ve nisanlilik sureci oldu.
Birbirimizi cok sevdik. Cok kavga etmeyiz. Saygisiz cumleler siddet aldatma yok hayatimizda.
Kendi halinde insanlariz.
Maddi sikintilar cekiyoruz evlendigimizden beri bunun disinda pek bi sorun yoktu. Ama son zamanlarda esimi sevmedigimi hissediyorum. Icimdeki ask sevgi hersey bitmis gibi. O hala seviyor
Onun yuzune bakinca vicdan azabi cekiyorum. Neden sevmiyorum diye dusunmekten yoruldum.
13 senedir gozume batmayan severek karsiladigim hersey suan gozume batiyor sinirime dokunuyor.
Ornek vermek gerekirse benden 10 cm kadar kisa. Bu hic sorun olmamisti. Simdi sorun ediyorum boyunu.
Kisilik olarak cok iyi.
Evde vakit gecirmeyi cok seviyor. Ben gezme delisiyim.
Bi sekilde yuruttuk.. Ama simdi bu pasif hali rahatsiz ediyor.
Cinsel anlamda da beni mutlu etmek icin cabalar. Kendinden cok beni dusunur. Ama ben onu artik hic istemiyorum.
Arzulamiyorum.
Bu durumda da cinsellik benim icin iskenceye donusuyor.
Esin kucukken cocuk felci gecirmus. Bir bacagi engelli. Bu benim icin hic sorun olmamisti. Gururla yaninda durdum simdiye kadar. Ama simdi ben bu adami mi sectim diyorum.
Sanki 13 yildir uyuyordum yeni uykudan uyandim gibi hissediyorum.
Icine dustugum bu durumdan kurtulmak istiyorum. Esim sevilmeyi hak eden bir erkek.
Ikimiz de unv mezunu yetiskinleriz. Erken yasta evlenmedik.
Bu sekilde hayati sorgulayip mutsuz oluyorum.
Empati yapiyorum. Esim benim hakkimda boyle dusunse cildirirdim diyorum .ama kendime engel olamiyorum.
Not : bosanmayi dusunmuyorum yazik bu adama bosan demeyin.
Sevgili hanimlar yardim ve yorumlariniza ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.
Hiç sanmıyorum bilse kıyamet kopar !!!Esiniz sizin boyle dusundugunuzu biliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?