esime karsi hislerim

hadeka

Ya hayır söyle ya sus.
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
1.655
2.146
448
Herkese merhaba
Gunlerdir dusunuyorum isin icinden cikamiyorum
Fikir vermeniz umidiyle yazmaya karar verdim.
Esimle 8 senelik evlilik oncesinde de 5 senelik sevgili ve nisanlilik sureci oldu.
Birbirimizi cok sevdik. Cok kavga etmeyiz. Saygisiz cumleler siddet aldatma yok hayatimizda.
Kendi halinde insanlariz.
Maddi sikintilar cekiyoruz evlendigimizden beri bunun disinda pek bi sorun yoktu. Ama son zamanlarda esimi sevmedigimi hissediyorum. Icimdeki ask sevgi hersey bitmis gibi. O hala seviyor

Onun yuzune bakinca vicdan azabi cekiyorum. Neden sevmiyorum diye dusunmekten yoruldum.
13 senedir gozume batmayan severek karsiladigim hersey suan gozume batiyor sinirime dokunuyor.

Ornek vermek gerekirse benden 10 cm kadar kisa. Bu hic sorun olmamisti. Simdi sorun ediyorum boyunu.
Kisilik olarak cok iyi.
Evde vakit gecirmeyi cok seviyor. Ben gezme delisiyim.
Bi sekilde yuruttuk.. Ama simdi bu pasif hali rahatsiz ediyor.

Cinsel anlamda da beni mutlu etmek icin cabalar. Kendinden cok beni dusunur. Ama ben onu artik hic istemiyorum.
Arzulamiyorum.
Bu durumda da cinsellik benim icin iskenceye donusuyor.

Esin kucukken cocuk felci gecirmus. Bir bacagi engelli. Bu benim icin hic sorun olmamisti. Gururla yaninda durdum simdiye kadar. Ama simdi ben bu adami mi sectim diyorum.

Sanki 13 yildir uyuyordum yeni uykudan uyandim gibi hissediyorum.

Icine dustugum bu durumdan kurtulmak istiyorum. Esim sevilmeyi hak eden bir erkek.
Ikimiz de unv mezunu yetiskinleriz. Erken yasta evlenmedik.

Bu sekilde hayati sorgulayip mutsuz oluyorum.
Empati yapiyorum. Esim benim hakkimda boyle dusunse cildirirdim diyorum .ama kendime engel olamiyorum.

Not : bosanmayi dusunmuyorum yazik bu adama bosan demeyin.

Sevgili hanimlar yardim ve yorumlariniza ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.

bana kalırsa normal bir şekilde aşkınız bitmiş. (bi şekilde olucaktı zaten) ama geriye kalan şeyler de biterse durum çok zor olur. mesela saygı sevgi. ve anlattıklarınıza bakılırsa saygını da yitirmişsin. acaba eşiniz yıllardır size herhangi bir romantiklik yapmıyor mu? ya da sönük biri demişsiniz, sönük olduğu için artık güçlü bir erkek imajı oluşturmuyor mu gözünüzde? yani tüm hislerin sönmesi için ilişkinizin monoton bi hal alması gerekir. eğer mesele buysa kendinizi sorgulamanız gerekmez zannımca, eşinizden kaynaklı bi durum olabilir

Bence kesinlikle aile danışmanına gitmekn gerek tek başına bunun üstünden kalkamazsın !!! Yerinde olmak hiç istemezdim işin çok zor Allah yardımcın olsun !!! Benim evliliğim de 8 yıllık ama as Kalsın bir internet Uğruna evliliğim bitiyordu dün çok zor Şeyler yaşadım kısaca bunu diyebilirim !!! Nene ilk fırsatta aile danışmanına yani psikoloğ gitmen gerek

Burada biz ne yazsak boş ! Kesinlikle destek Alman gerekli !!!

kendinize farkli ilgi alanlari olusturunki esinizi kirmayin ozleyin. birde zaman pat diye boyle dusunuyorum die bosanilmaz ztn onu bi kenara birakin.

Eşime karşı hislerim demişsiniz ama yanlış olmuş "Eşime karşı hissizliğim " olacaktı herhalde... Yahuuu herkes böyle adam arar siz bulmuşsunuz bulandırıyorsunuz. Dünya böyle gerçi olmaz isyan, olur yine isyan

Ben yazdiklarinizda garip bir durum goremedim. Sizi suclayici yorumlar olmus, ben katilmiyorum. Iliskiler basliyor, cesitli sebeplerden dolayi bitiyor. Adama yazik diye istemediginiz bir iliskide olmanin alemi yok bence.

Simdi siz, artik asik degilsiniz, burasi kesin, dogru mu? Bunda garip bir durum yok, hicbir ask sonsuza kadar surmez. Lakin evlilikte ask bittikten sonra 2 secenek var :

1. Sevgi , saygi askin yerini alir, iyi anlasan benzer kafalarda insanlarsaniz birlikte iyi vakit gecirir, kaliteli hayat yasarsinzi birlikte.

2. Sizin durumunuzda oldugu gibi kisilikler benzemiyorsa, ortak nokta fazla yoksa , ask da bitmisse taraflardan biri/ikisi artık bu ilişkiden mutlu olamaz. Şekil a, siz.

Bu durumda karar vereceksiniz. Ya evliliğinizi bitirip, kendinize daha uygun biriyle olma yoluna gideceksiniz. Ya da evliliğinize devam edeceksiniz. Nasıl bir insan olduunuza göre değişir bu karar, aşk, heyecan, tutku arıyorsanız durmayın derim. Çocuğunuz var mı?

Boyu kısa bacağı engelli bu şimdi gözüne batıyosa sen körmüşsün.
Yada ozamanlar eşinden başka beğenen olmamış şimdi etrafa bakıp ne çirkin beceriksiz kadınlar neee adamlarla evli diyosun.
Aranızda sorun anlaşamadığınız konu olur evlilik terapistiyle çözersiniz ama boyunu uzatamaz, bacağını da düzeltemez.

Cok zor..sanırım asık olmadıgım bir adamla aynı evin icinde mapus hayatında gibi olurdum..Bosanmayı dusunmuyorsanız yapılabilecek fazlaca bir oneri yok..His bu..varsa vardır yoksa yoktur..

Ayrıca rahat battı diyenleri anlayamadım..Bir insan dunya iyisi bir melek olabilir..lakin evlilikte cinsellik, uyum ve arzu cok onemlidir..Kadın artık sevmiyorum, onceden sorun etmedigim her sey simdi batıyor diyor, siz yok efendim rahat batıyor diyorsunuz..Sanki kadın arıza cıkarıyor her dakika.

Gerçekten zor bir durum. Bir sekilde bunu asmalisiniz. Sizi bu hislere götüren bir şeyler olmus olmasi lazim, kendi kendine olacağını dusunmuyorum..

Ayrica her zaman derim sevgili arkadaslar, geleceginizi düşünerek evlilik işine karar verin. Mesela sevgilinizde gördüğünüz itici bir huyu sevmediğiniz birine atfedin bakalim nasil hissedeceksiniz. Ve buna göre hareket edin. Asla değişir demeyin. Kimse degismiyor maalesef..

Kesinlikle çevrenızdeki sizi tanıyan insanların ikinizın fiziksel görünüşünüze göre ,saçma yorumlar yapması.kimseye sizin hakkinzda yorum yapmaşna izin vermeyn.çok dinliyorsunuz bence boş insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…