esime karsi hislerim

ceymet cibik
teşekkürler
ewet heyecan bitmiş durumda bende de onda da
ama o etkilenmiyor bu durumdan ben neden bu kadar etkileniyorum

çok zor günlerde birbirimize sahip çıktık. en zor gününde onun yanındaydım güçlü bir şekilde duruyordum.
benim de başıma bi sıkıntı gelse ondan başka bana sahip çıkanım olmayacak eminim.
şimdi ben ona hala değer veriyorsam bu sevgi bitmemiş diyorsunuz
sevgi bitseydı umrumda olmazdı

heyecan bitti
aşk zaten bitmişti ve bunu kabullenmiştik de :)

heyecan arayışına girmeli.
eldeki eşe şükretmeli
tekrar arada bir muhabbet oluşturmalı :)

O zaman kavga edin evet azicik sesiniz çıksın bakalim o zaman da hayir diyecek mi? Zorla yaptirin ki alissin belki zevkte alir. Cocuklarin olmadigi bir zaman kavga edin, ilgilenmiyorsun, eglenmiyorsun falan diye bagirin. Ayyy öyle sessiz bir ev anlattiniz ki ben bile bunaldim. Ben gelemem sessizlige. Mesela benim esim de cok yorgundur, bazi geceler zorla zorla saat 2de 3te kaldirip gezmeye goturuyorum. Zorla oluyor ama iyiki de oldu diyor. Biz de insaniz sonucta..
evet size iyi bir kavga lazim

bilgece hemen bir kavga çıkarayım o zaman :)
konu ne olsun :)
evet evimizde kavga gürültü olmaz
çocuklarımızın sesi vardır genelde,
akşam da birbirimize günümüzü anlatırız
çocuklarla ilgileniriz ben canım sıkılırsa arkadaşlarımla çıkarım 11 gibi dönerim

çocuklar yatırıp yatarız.
malum ertesi sabah iş var.
çocukları bırakacağımız bir eş dost akraba yok. çıkıp gece 2de gezmek için :)

İçinde yaşadığın durumu sen bilirsin ancak fakat şimdi bize anlattığın kadarıyla afedersin sana rahat batmış denir. Kızma bana olurmu?
Eşin kaba saba biri olsaydı seni döven aldatan insan yerine koymayan o zaman ne hissederdin merak konusu boşanmayacağım diyorsun o zaman sevmeye çalışacaksın eskiden görmediğin şimdi gözüne batan şeyleri eskisi gibi görmeyecksin. Senin için zorur tabi sevmediğin insanla vakit geçirmek heyecanını yeniden kazanmayı denesen psikolojik destek alsan belki altında yatan bir sebep vardır

Bacım ilk olarak şunu söylemeliyim eşinin bukadar fedakarlıgı ve sevgisi şımartmış senin hislerini.seni. Demiyorum yanlış anlama hislerini şımartmış.
Vijdan azabı çekmek yerine bol bol dua etki Rabbim kalbone tekrar sevgiyi koysun diye.
Evliliğin bazı yıllarında bu sorunlar yaşanıyor malesef.eşin dövmesi sovmesi aldatması olmayınca biz kadınlar baska bahaneler arıyoruz rahat batıyor bizlere ama duayla düzelecek Rabbim ellerini boş cevirmesin.kocanı sev bacım bu zamanda böyle koca yok denecek kadar az .kıynetini bil . Allah selamete çıkarsın. Duayla kalasın

Kavga konusu belli bile zaten. Benle ilgilenmiyorsun, bi satranc bile oynamadin falan diye kavga cikartin ama söyle bagirin ve inanin esinizden gormediginiz ilgiyi gorursunuz çünkü adam şok olacak, neye ugradigini sasiracaktir. Bence denemekten bir sey cikmaz.
Bizin gece cikmamizin sebebi esimin o saatlerde işten gelmesinden dolayi, cocuk da yok ondan rahatiz yani cok şükür )

İşte biz buna rahatlık batması diyoruz.. Yazık etmeyin boyle guzel evliliklere.. yıllar olmuş, belki ilk zamanlardaki o tutkulu aşk heyecanın tazelenmesi zor olur ama o sizin hayat arkadaşınız her gununuzde birlikteydiniz, neden durduk yere sogudunuz ? Sizi sıkan boğan kısıtlayan biride değil, kavgacıda değilmiş..

whatever ve yagmurzerresi teşekkürler
evliliğimde bir dönemden geçiyorum
duaya çok ihtiyacım var.
onu kaybetmek istemem ama bu halde de altından da olsa bana boş geliyor
acaba tekrar sevgiyi heyecanı yakalayabilmek için dua etsem
hangi tesbihi çeksem faydası olur

teşekkürler kızlar ben işe koyulayım.
önce güzel bir akşam geçirmeye çalışayım çoluk çocuk ve koca ile.
sonra da plan yapayım beni mutlu edecek onun da dahil olabileceği şeyler.
bu konuda fikir verirseniz sevinirim

bu arada az sonra ilgi görmezsem kavga kopsun mu diyorsun bilgece :)

OTE="hadeka, post: 38311720, member: 507641"]whatever ve yagmurzerresi teşekkürler
evliliğimde bir dönemden geçiyorum
duaya çok ihtiyacım var.
onu kaybetmek istemem ama bu halde de altından da olsa bana boş geliyor
acaba tekrar sevgiyi heyecanı yakalayabilmek için dua etsem
hangi tesbihi çeksem faydası olur[/QUOTE]
Hangi dua bilemem ama Rabbim her türlü duayı kabul eder
İnşallah ısınırsın tekrar eşine

Anormal bir durum yok bence.
Hangi insan ilişkisinde ilk günlerdeki gibi? Bir zamanlar elini tutunca midemizde kelebekler uçuşurken artık aynı yatakta sıradan insanlara dönüşüyoruz. Geçmişe bakıp özlem duyuyoruz ancak aşk biten bir şey, bir tutku. Aşıkken gözümüzün görmediği şeyler aşk bitince batabiliyor. Bir çok insan bunu yaşıyor aslında ama çocuk-ev-iş üçgeninde bunu düşünmeye fırsatları olmuyor yahut önemsemiyor.
Adrenalin aramak doğru bir çözüm değil bence çünkü tutku biten bir şey...Her zaman için sonu var. Size Bitter Moon filmini önerebilirim, bu filmden herkesin anladığı farklı oluyor ancak ben sizin de bir pay çıkarabileceğinizi düşündüm(Aileyle izlenebilecek bir film değil).

Başkaları tarafından sevılmek için mesela kaynana vs ya vedudu yırmıbirkere kendine oku her namaz arkasından. Denenmiştir her ikisisde

bitter moon izleyeceğim
ya vedud ben okuyayım
eşime de söyleyeyim bana okusun :)
inşallah

kesinlikle haklısınız . evet kötü bir koca değil. ama iyi bir koca da değil. kesinlikle çok sıkıcı bir insan oldugunu düşünüyorum. onu yapalım yok bunu yapalım yok. e o zaman ? tabi ki soğursunuz. hayatınız o kadar rutine bağlamiş ki. tek sebebi de eşinizin bu heyecansizliği. asıl hissiz olan siz değilsiniz. siz sadece dolup taşmak istiyorsunuz. e kadınsınız hakkınız. şimdi benim çok sıkıcı bir sevgilim var ve sanırım evlenirsek biz de bu duruma geleceğiz. bence de biraz (hafif dozlu) kavgalar can verir. biraz trip yapin. dürtün. zorlayin. üzerindeki şu ölü toprağini atip canlansın biraz.

Hahah evet öyle diyorum ama çok büyük bir kavga değil azicik sesinizi yukseltmeniz yeter ki insallah hic gerek kalmaz. Arkadaslar da demis bol bol dua edin. Evinizde mulk suresi fetih suresi ve rahman suresini okuyun eger okuyabilirseniz.
Allah eski askinizi geri getirsin insallah ;-)

Herkes rahat batmis demis de su yazdiklariniza gore sabriniz zorlaniyor gibi geldi bana.

Esinizle aranizdaki paylasim azaldikca uzaklasmis, bunu adlandiramadikca da kasina gozune takilmaya baslamissiniz.

Fiziksel ozelliklerle ilgili dusuncenizi ve duygularinizi bu denli sorguladignizi bence su asamada paylasmayin.
Acikca konusun denilmis ama konusacaksaniz konu tam da bu mesajiniz uzerinde sekillensin bence.

Belki 13yil gecirmedigim icindir bilemiyorum ama paylasim ve film vb orneklerinizin benzerini yasamisligim var,
O kendince onlem alip birseyleri degistirmek icin cabaliyor,
Bazen o ufacik satrancta basit gordugmuz kirginligi paylasmamak cig gibi buyuyebiliyor..
Ben baya baya bencillik olarak adlandirip kavga ettim, ne yaptignin bile kendisinin farkinda olmadigi cikti...

o yuzden konusun, gerekirse kavga edin.
Aman huzurumuz bozulmasin diye dusunurken iletisimi de kesebiliyor insan, ortasini bulmak lazim...

Çok iyi , beni seviyor falan demişsin de sonra da seninle bir paylaşımda bulunmadığını belirtmişsin.
Sadece sen istediğin için ne var yani oyun oynasa, uyum sağlasa, gezse dolaşsa...
Yani ilk sayfada öyle bi yazmışsın ki, doğal olarak ben de şaşırdım; madem adam dörtdörtlük neden böyle oldu aniden diye.
Halbuki şimdi görüyorum da sorunlar varmış. Ve onlar birikim yapmış sende.
Soğuma mevzusu sebepsiz olmaz zaten.
Eşinle aynı pencereden bakmıyorsun hayata. Bu da şu anda seni uyandırmış.
Sana özel gelen ona özel gelmeyebilir elbette ama en azından ortak bir aktiviteniz olsun.
İletişimle çözülebileceğine inanıyorum. Kendi içinde dolup taşma, onunla konuşmaya devam et. Hemen olmasa da bir süre sonra seni seviyorsa çaba harcayacaktır o da.
O zaman tekrar hislerin canlanır.

Canım şöyle kısa süreli siz sevdiğiniz bir yakınızı,samimi bir arkadaşınızı ziyarete gitseniz.O zaman zarfında birbirinizi özlersiniz:)) Belki bu olumsuz düşünceleriniz yerini olumlu ,güzel düşüncelere,güzelliklere bırakır...

Rahat falan batmamış size zaten bu rahat batması ne demektir ben cözemiyorum ya neyse.

Aşk da heyecan da başlar, biter, tekrar başlar. Bi söner bi alevlenir. Ama temel bazı seyler, ortak paydalar olmalı daima. Tutku yokken iliskiyi o ortak paydalar ayakta tutar cünkü. Ortak bi zemin bulamamak, aynı evde iki yabancı olmak, bedenler aynı evdeyken ruhların apayrı alemlerde olması çok zor bi durum.

Her gecen an daha fazla yabancılasıyosunuz esinize onu fark ettim yazdıklarınızdan. Aşina oldugunuz, somut olan boy, fiziksel engel gibi özelliklerin bile bi anda sanki ilk kez ortaya çıkmışlar gibi gözünüze batmasının sebebi de bu bence. Git gide daha uzağınızda biri oluyo sizin icin.

Esinizle birlikte kalmak istiyosanız bu gidişi acilen tersine cevirmeniz lazım. İki keyifli hayat ve yatak arkadaşı olmanız lazım tekrar. Günlük hayatı aktiflestirmek icin güzel seyler önerenler olmus. Cinsel hayat icin de bi hareket saglayın. Kalbinizi küt küt attırcak bi seyler yapın. Ay burada yazmayayım daha fazla bdv icin biraz fazla acık olabilir Heyecan sonrasında dogaclama gelisecektir zaten.

Aksi halde bosanmak da bi secenek olarak aklınızın kösesinde olsun. Bazen sadece biter cünkü nedeni nicini yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…