esime karsi hislerim

rahat battı diyen arkadaşlar bu sizin fikriniz saygı duyarım
benım durumum tam olarak bununla örtüşmedi
aile terapisti diyen arkadaşım ben de aynı şeyi düşündüm ama
maddi sıkıntılar buna izin vermez

eşinin haberi yok olsaydı kıyamet kopardı demiş birisi
eşim son zamanlarda hayatı ve evliliğimizi sorguladığımı biliyor mutlu olmadığımın da farkında.
senden kaynaklanmıyor bazı konularda bakış açım değişti dedim. açıklama yapmadım size yazdıgım gibi

eşimle sosyal anlamda pek bişey paylaşmıyoruz.
evde film izleriz bazen

bu arada fikrimi değiştirmeye çalışan ilgimi çeken bir erkek yok çevremde.

arkadaşlarım da evliliğime saygı duyar.
daha kimsenin agzından eşin yanına yakışmamış iması ya da cümlesi duymadım.
herkes bize hayranlıkla bakar.

bu ara ben bakamıyorum sadece.

siz ozaman bu iilişki için bişeler yapın içinizden gelmese de çabalayın yemekler süslenmeler evde sinema keyfi bunlar zamanla dialoglarınızı güzel yönde etkileyecektir

eşimin engelini ortadan kaldırayım ya da boyu uzasın demiyorum zaten.

yıllardır sevdiğim adama bakış açım değişmeye başladı.
bundan rahatsızlık duyuyorum dedim.
eşim beni üzseydi aldatsaydı dövseydi daha çok sevmezdim hemen boşardım.

aşk bitti onu aramıyorum.
sevgi bitiyor onu arıyorum.
eşime saygım olduğunu düşünüyorum. o da azaldı mı bilemiyorum.

tek tek alıntı yapamadım o nedenle herkese cvp yazmaya çalışıyorum.

eşim önceden romantik bir erkekti ama artık değil
ben de romantık olmayışına çok takılmamıştım şimdiye kadar.
zamanla bazı şeyler azaldı bende. onun da buna katkısı var demek ki.

sevgimizi taze tutmak için ikimiz de pek çaba göstermemişiz.
size yazdıkça fark ediyorum.

maddi sorunlarla boğuşurken evlilik yıldönümü doğum günlerini hep es geçtik.
sadece bi sözle kutladık ya da ben bi pasta yaptım. bundan öteye gitmedi.

Devlet Hastanesi'ndeki psikoloğa gidin ozaman !! Azda olsa onunda faydası olur sigortanız vardır umarım ????????

Siz

Siz Çalışıyor musunuz esiniz izim veriyorsa sizde çalışın azda olda yükünüz azalır diye düşünüyorum

sigortam var
devlet hastanesine gitmiştim geçen sene
derdimi anlatamadan bana prozac yazdı gönderdi doktor.
orada çözüm bulabileceğimi sanmıyorum.

evliliğimi canlandırmak için çaba göstermeliyim ama nasıl?

bizim için birşey yapmak istediğimde görünmez bir el beni tutuyor sanki.
sadece hayal ediyorum yapacagım diyorum ama adım atamıyorum.

olumlu yada olumsuz yorum yapan arkadaşlar teşekkürler.
farklı fikirler almak sizinle dertleşmek iyi geliyor.
vakit ayırdıgınız için teşekkürler.

sen de çalış diyen arkadaşa yazdım
eşim de ben de çalışıyoruz.
evlendik düğün borcu
sonra öğrenim kredisi borcu ödedik
o bitti
ev aldık onun borcunu ödüyoruz.
ıkı de çocuğumuz var.
hem kredi hem çocukların kreş masrafları yoruyor.

Elindekine şükret zaman zaman insan duygu patlaması yaşar dışardan güzel görünenlerde ne gıcık huylar var ben öylelerini çok gördüm biranönce kendine gel

ceymet doğru söylüyorsun
ben de kendime gelmeye çalışıyorum
bu ruh halinden kurtulmalıyım.

Hımm çocukta var tBiki canım yaşamal kolay degıl!! Allah yardımcınız olsun yanlış prozac ağır bir depresyon ilacı bunu herkese vermezler bence ne yapıp edip uzman desteği almaya çalışın !! Imkanım olsa size maddi manevi yardımcı olurdum arkadaşım. Olsaydınız bir şekilde size yardımcı olurdum ama olamadığım için kusura bakmayın yanlış ne yapın edin gidin bir iki seans ta olsa gidin bence bir şekilde

Esinize bize anlattiginiz gibi anlatin. Yani heyecan bittiğini ve sizi heyecanlandirmasi gerektigini. Illa maddiyatinizin iyi olmasi gerekmiyor. Beraber sabahlara kadar gezin, adrenalin yaşayın. Korku yasayin, gizem yasayin. Böylece kalbinizin canlandigini hissedeceksiniz, kalbiniz su an tiiiiik taaaaak atiyor ama korku heyecan gibi durumlarda tiktak tiktak tiktak diye hiphizli atar, vücudunuz bi kendine gelir. Sokak sokak keşif yapabilirsiniz. Kendinizi susleyebilirsiniz. Esinizi farkli kiliklara sokup evde gulebilirsiniz, küçük piyesler duzenlersiniz, birbirinize fikra anlatirsiniz. Böyle seyler iste. Azicik korku yasasaniz iyi olurdu aslında. .

Yalnız değilsin. Bana olan şeyin aynısı sana da oluyor. Ama seninki yine uzun sürmüş. Ben senin hissettiklerini 2. seneden sonra hissetmeye başladım, belki de o zamanlar yaşım küçük olduğu için inkar yoluna gitmediğimden olabilir. Benim de eşim sizinki gibi kavgasız gürültüsüz melek gibi bir insandı. Ama ben sonunda boşandım çünkü sevmediğim hatta bazen acıdığım bir insanla evli kalmanın bir anlamı yoktur. Umarım vereceğiniz kararlar sonucunda pişman olmazsınız.

Siz olsanız böyle bir kocaya dayanabilirmisiniz? Formu var buraya girip ilk Sayfayı okurmuşuz ????

Yok kardeş senin aklın başında gibi iki yıl önce hiç bişeyimi eksik etmeyen adam bana batıyodu eve gelmesini istemiyordum sonra baktım ki yanımda ondan başkası yok şimdi yeniden aşık olmuş gibiyim kötü durumdaki kadınları düşün

Esinizin sizin hakkinizda boyle dusunmesi sizi cildirtacaksa siz hala esinizin size karsi ne dusundugune onem veriyorsunuz.

Bu da demektir ki siz hala esinizi seviyorsunuz.

Hic sevmeseydiniz sizin hakkinizda ne hissettigi umurununzda olmazdi

. Sadece heyecaniniz azalmis bence

bilgece ve suwra çok teşekkürler
biraz desteğe biraz heyecana ihtiyacım var
cvplarınız için teşekkürler

eşime ucundan azıcık konuşur gibi oldum geçen haftasonu ve bugün
ama kendimi tam ifade ettiğimde onu kırmış olmaktan ve geri dönülmez bir yola girmekten korkuyorum
kafasında eşim artık beni sevmiyor beğenmiyor fikri oluşursa ya da oturaklaşırsa bana bakarken hep karım beni sevmiyor diyerek bakar ve biz bu evliliği o zaman götüremeyebiliriz.

evde ya da dışarıda adrenalin aramak iyiymiş tam bana göre.
eşim ise sakin mütevazi dünyasında yaşar. ne benimle sokak sokak gezer
ne lunaparktaki heyecan verici bir oyuncağa biner ne de komik kıyafetler giyelim gülelim eğlenelim dediğimde sıcak bakar.

bu sabah satranç oynamak için dil döktüm
seninle birşeyler paylaşmak istiyorum hadi satranç oynayalım dedim kabul etmedi.
internette çiftler için bir oyun varmış jiwsa diye ondan bahsettim alalım oynayalım dedim
pek ilgilenmedi.

bir derdim var bölümüne girmeden önce pasta yaptım.
az sonra yıyecek ve ellerine sağlık diyip tv izlemeye devam edecek.
yani benim için özel olanlar onun için genel oluyor.

son üç yıldır onun sevdiği filmleri seyrettim. alıştım da seyretmeye
ortak noktamız olsun diye
ama artık sevmiyorum izlediği filmleri
o izlerken ilgilenmiyorum bile.

çocuklarla vakit geçiriyorum ya da evle ilgileniyorum akşamları.
ev işlrine az da olsa yardımcıdır çocuk bakımına da bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…