- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Cimri olduguna dair nasil kanıt toplayabilirim bilmiyorum. Koronada kimse ile gorusmedik biri şahit olsa o da yok. Ailesi zaten cimri olduğunu biliyor benden tarafta olmazlar. Onlar artik öyle kabullenmisZiyenet olan bütün takıları alıp çıkabilirsiniz suçlu da olsanız zinetleri sizden alamazlar ama size ekonomik şiddet uyguladığına dair kanıt toplayın, boşanma davası açan tarafın gerekçesini kanıtlaması gerekiyor.
Eski konularınızı okudum, bu adam kesinlikle düzelip istediğiniz gibi olmayacak, boşa yorulmayın boşanın,geçen günlerinize yazık
Ses kaydı al, mesaj yaz gün içinde para harcamayla ilgili verdiği cevaplarla birlikte sakla onları, senin zamanın da ruhun da daralmış ama kanıtın olsa iyi olur. Bir avukata danış sana daha iyi yol gösterirCimri olduguna dair nasil kanıt toplayabilirim bilmiyorum. Koronada kimse ile gorusmedik biri şahit olsa o da yok. Ailesi zaten cimri olduğunu biliyor benden tarafta olmazlar. Onlar artik öyle kabullenmis
Ses kaydı delil sayılmıyormuş ama belki mesaj delil olabilir mesajı denedim birkac kez çok uyanık kendisiSes kaydı al, mesaj yaz gün içinde para harcamayla ilgili verdiği cevaplarla birlikte sakla onları, senin zamanın da ruhun da daralmış ama kanıtın olsa iyi olur. Bir avukata danış sana daha iyi yol gösterir
Size hic para vermeden kenara atmıyor muydu? Bu bile kanit olabilir benceCimri olduguna dair nasil kanıt toplayabilirim bilmiyorum. Koronada kimse ile gorusmedik biri şahit olsa o da yok. Ailesi zaten cimri olduğunu biliyor benden tarafta olmazlar. Onlar artik öyle kabullenmis
Olay çikardigimda birikmis paraları benim hesabıma attıSize hic para vermeden kenara atmıyor muydu? Bu bile kanit olabilir bence
Sen ses kaydını al, aile içi durumlarda özellikle boşanma gibi suç ispatı zor davalarda etkili olma ihtimali var. Ses kaydı alıp boşanan arkadaşım da var, elinde bulunsunSes kaydı delil sayılmıyormuş ama belki mesaj delil olabilir mesajı denedim birkac kez çok uyanık kendisi
Bilmiyordum bunu tesekkur ederimSen ses kaydını al, aile içi durumlarda özellikle boşanma gibi suç ispatı zor davalarda etkili olma ihtimali var. Ses kaydı alıp boşanan arkadaşım da var, elinde bulunsun
Peki o hesaptaki paraları kullanma hakkiniz var mı yoksa kartlar sifreler onun elinde ve kontrol altinda mi tutuyor?Olay çikardigimda birikmis paraları benim hesabıma attı
Bu bile delil olur. Evleneli şu kadar oldu, aldığı maaş şu kadar, kredi kartı ekstreleri ile elinde kalan para uyumundan bile sana maddi bir şey vermediği çıkar. Ekstreleri varsa onları toparla. İnternet bankacılığana ya da mailine ulaşabiliyorsan ekstreleri de bulabilirsin sanırım.Olay çikardigimda birikmis paraları benim hesabıma attı
Her seyi alırım o konuda sıkıntı olmaz sanırim. Ayrılmak istedigimi söyleyerek gidecegim. Altınlari aldıktan sonra ayrılmak istediğimi söyleyeceğim çünkü bunu ogrenirse altınlara el koymak isterEvi terk etmek evlilik birlikteligini yikmak anlamina geldigi icin kusur sayiliyor eger cekismeli bosanacaksaniz eger darp siddet yoksa. Avukatla gorusun oyle evden ayrilin. Sunu soyleyebilirim yalniz bosanma dilekcesini verdiginiz gun evden ayrilabilirsiniz. Yine de bir avukata sorun. Takilari alin ceyiz gibi size ait esyalari da alabilirsiniz ya da evlenirken sizin aldiklariniz esyalari. Gerci onlari sonradan da alsaniz olur eger satmazsa tabi.
Kullanma hakkim var kart da bende. Hesap benim adıma olduğu icin sadece ben tasarruf edebiliyorumPeki o hesaptaki paraları kullanma hakkiniz var mı yoksa kartlar sifreler onun elinde ve kontrol altinda mi tutuyor?
Esimin mailini bilmiyorum yani onun hesabına giremem. Ama bu zamana kadar birikmiş paraların toplamından harcamadigimizi ispat edebilirim belki. Bir de şu var anne babasına bir seyler alıyordu onları bana almis gibi gösterebilirBu bile delil olur. Evleneli şu kadar oldu, aldığı maaş şu kadar, kredi kartı ekstreleri ile elinde kalan para uyumundan bile sana maddi bir şey vermediği çıkar. Ekstreleri varsa onları toparla. İnternet bankacılığana ya da mailine ulaşabiliyorsan ekstreleri de bulabilirsin sanırım.
Dugun cd sinin kaydı fotoları bilgisayarima yedekledim gecen gün. Altinlari alamazsam kanıt olmus olurDugun CD sini de alin taki davasinda delil ya da uzerinizde tum takilarin oldugu bir fotograf varsa o da olur.
Ayrilmak istedigini soyleyerek gitsrn de bu terk sayiliyor mu bilmiyorum bir avukata sor. Soylemek de yetmez ya mahkemede inkar ederse. Yazili olarak beyan et ya da bir sahitin yaninda konus. Mail ile de bildirsen olur. Bir sahit de olur.Her seyi alırım o konuda sıkıntı olmaz sanırim. Ayrılmak istedigimi söyleyerek gidecegim. Altınlari aldıktan sonra ayrılmak istediğimi söyleyeceğim çünkü bunu ogrenirse altınlara el koymak ister
Ne aldi ? Siz de ispatlarsiniz zaten ayrıca altınları vermezse diye ihtimale karşı da düğün videosunu alin saklayınEsimin mailini bilmiyorum yani onun hesabına giremem. Ama bu zamana kadar birikmiş paraların toplamından harcamadigimizi ispat edebilirim belki. Bir de şu var anne babasına bir seyler alıyordu onları bana almis gibi gösterebilir
Mail atabilirim ya da sms de atabilirim.boşanana kadar aynı evde durmak istemiyorum en iyisi avukata danışmak. Tesekkur ederimAyrilmak istedigini soyleyerek gitsrn de bu terk sayiliyor mu bilmiyorum bir avukata sor. Soylemek de yetmez ya mahkemede inkar ederse. Yazili olarak beyan et ya da bir sahitin yaninda konus. Mail ile de bildirsen olur. Bir sahit de olur.
Elbise alıyordu, faturalarını ödüyordu. Faturalar ispatlanır ama elbiseler ispatlanmaz herhalde. Dugun videolarini ve fotoları yedekledimNe aldi ? Siz de ispatlarsiniz zaten ayrıca altınları vermezse diye ihtimale karşı da düğün videosunu alin saklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?