Eşime karşı içimde bir şeyler yok oldu.

Yanlizliktan ölür ins hakkında hayırlısı olsun mutlu olacagin hayatı sec

Konunuza kafam cok takıldı gün boyu ve üzüldüm. İnsanlar ne hayallerle evleniyor ve nelerle karşılaşıyor. Hatta o kadar kafama takıldı ki eşimle paylaştım durumuzunu erkek olarak yorumunu istedim. O bile çok üzüldü 1 dk sını bile ziyan etmesin o adam için dedi inşaAllah kafasını toparlar Rabbim yolunu açar atanır mutlu olur dedi. Tüm iyi niyetimle dua ettim size Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin bundna sonra yüzünüz hep gülsün

bebekleri kaybettiğimde senin yüzünden oluyor sen kusurlusun deyip arkasına kızdırmaya çalıştım özür dilerim diye sacma bir açıklama yapması
özellikle şurada tüylerim diken diken oldu..

bu nasıl bir kindir,nasıl bir cehalet ve terbiyesizliktir

kalbi katran tutmuş eşinizin, bırakın kendi pisliğinde boğulsun,çok doğru bir karar vermişsiniz.

altınlarınızı,size ait olan birikmişlerinizi alın,boşanma davanızı açın.

psikolojik şiddetin en ağır halini yaşatmış size. umarım yaşattığını yaşamadan da ölmez o zalim herif.

Çok tesekkur ederim Allah razı olsun...

Kalbim o sözle paramparça oldu. Bebekler bile onu babası olarak secmek istememiş demek ki. Insan o sozu sevmedigi birine bile söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…