kızlar evleneli bir kaç ay oldu, eşimle aramızda zaman zaman problemler oluyor ama genellikle hallediyoruz. Eşim bu durumda ne düşünür bilmiyorum ama kendi açımdan konuşayım. ben kolay kolay yapılanı unutan bir insan değilim. kinde tuttam ama bişey yaşandıysa unutamıyorum. mesela eşimle çok kötü kavga ederiz bana çok ağır konuşur. bende ona o sinirle. ama sakinleşince gelir yanıma hiç bişey yokmuş gibi öper koklar.sanki kavga eden biz değilmişiz gibi. ama ben sinirim geçse bile söylediği şeylere unutamam ve içimden ona karşı bişey yapmak gelmez.
lafın kısası ettiğimiz kavgalardan dolayı ben eşimden biraz uzaklaştım. bana akıl verin neler yapmam gerekir aramızdaki soğukluğu gidermek için. bir koca eşinden neler bekler. evliliğimi düzene sokmam gerekir. yardımlarınıza ihtiyacım var.
lafın kısası ettiğimiz kavgalardan dolayı ben eşimden biraz uzaklaştım. bana akıl verin neler yapmam gerekir aramızdaki soğukluğu gidermek için. bir koca eşinden neler bekler. evliliğimi düzene sokmam gerekir. yardımlarınıza ihtiyacım var.