Eşime karşı neden böyleyim?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Arkadaşlar ben iki yıla yakındır evliyim. Çocuğum yok ve şuan çalışmıyorum bir iki aya başlayacağım. Eşim benim istediğim bir şeyi yapmadiginda yada istemediğim bir şey yaptığında bu küçük bir şey bile olsa hemen suratım asılıyor trip yapmaya başlıyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum. Madem farkındasın yapma diyeceksiniz ama bilerek yada özellikle yapmıyorum o an farkında bile olmuyorum. Bu durum eşime de yansıyor tabi . Siz eşiniz istemediğiniz bir şey yaptığında sürat asiyor musunuz yada ne yapıyorsunuz ve surat aşmaya nasıl engel oluyorsunuz?

Son düzenleme:
Bence kendinizi degistirmeye calisin. Madem yaptiginizin hata oldugunun farkindasiniz ustune gitmeyin adamin. Sahsen ben boyle es istemezdim.

Sadece eşinize karşı mi böylesiniz ?
Iletisim kopuklugundan olabilir, sizi anlamadığını düşünüyor olabilirsiniz v.s

Bende ilk zamanlar olurdu o, ama geçen hafta 1. yılımızı doldurduk, artık böyle takıntılarım yok. İlginizi başka bi şeye vermeniz gerekli bence.

Gercekten surada okuyup okuyup sok oluyorum. Adamin annesiyle konusma suresine kadar karisiyorsunuz. Kendinizi bir an once degistirin bence.
Ben hep diyorum Allah adamların yardımcısı olsun.evli arkadaslarim kocalarına davranış şekillerini görüyorum da köle gibi.aciyorum valla adamlara.bazi kadınların kahrı hic çekilmiyor

Annesidir konuşur neden bişey mi oldu bu kadar fazla konusmussunuz dediniz orası garip geldi. Diğer konularda anormal bi durum yok kadinsiniz trip atarsınız normaldir

Dertsiz başına dert arıyorsun. Konuşunca ne oluyor. Annesi sonuçta. Sende kendi annenle konuş. Yok yere dert üretiyorsunuz vallahi.

bir haftada bi saat konuştuğunu nasıl hesapladın ki, yani bunu hesaplamak detay bi iş değil mi,

sanırım biraz boşvermeyi öğrenmen lazım, bu surat asılcak bişeymiş gibi gelmedi

Ben hep diyorum Allah adamların yardımcısı olsun.evli arkadaslarim kocalarına davranış şekillerini görüyorum da köle gibi.aciyorum valla adamlara.bazi kadınların kahrı hic çekilmiyor
Ben de bu grupta goruyorum. Ben ve etrafimdaki kadinlar evlenip boyle davransak ucuncu gun adamlar tasi taragi toplayip kacar

trip atmak evliliğin şanındandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…