Eşime karşı samimiyet kuran arkadaş

Hep karşı taraf görüşme talebinde bulundu o da ortak gittigimiz dugunlerden sonra oturup cay icelim anlaminda. Eve davet tarzi bisey yok. Ama ben dugunden sonra da oturmak istemiyorum onlarla. Esim hayir diyemiyor

Buluşalım demiyor ama görüşmek istediklerinde hayir demiyor. Buna üzülüyorum. Beni sacma sapan kiskanclik yapmakla sucluyor

Esim icin kapali değilim bunu anlamayin lutfen. Kapanmak sadece elbiseyle olmaz. Ben erkeklere karşı mesafeme cok dikkat ediyorum.
Anladım, öyle düşünmemiştim zaten.Siz tesettürlü olmanıza rağmen sırf eşiniz istiyor diye de bazı şeylere ekstra özen gösteriyormuşsunuz, eşiniz siz tesettürlü olmanıza rağmen o veya bu sebepten bir şekilde kolunuz açılsa dahi hemen mimikleriyle olaya müdahil olacak kadar tez canlı ancak bu doğrultuda bağlantılı birşey yapması gerekirken tepkili... Ne bileyim benim tadım kaçıyor böyle konularda,umarım bazı şeyleri yanlış tahmin ediyorumdur.
Çalışıyor musunuz demiştim yanıtlamamışsınız ama şayet çalışmıyor iseniz çalışmaya başlayıp ilginizi eşinizin üzerinden biraz alsanız?

Eğer sürekli kıskançlık yapan arkadaşları hakkında çok yorum yapan biri değilseniz, kırk yılın başı gerçekten sevmediğiniz ve iyi niyetine inanmadığınız bir insan için eşiniz mesafe koyabilir bence. Kimse huzurunuzdan daha önemli değil.

siz elalemin kadınına ne bakıyorsunuz size ne ki kadından? siz kendi kocanızdan sorumlusunuz, ona bakacaksınız. buraya gelip de benim sevgilim yolda kız arkadaşına selam bile veremez diyenler var mesela şimdi, karşı tarafta mı var sorun? hayır, aksine. kadın gayet normal bir şey yapıyor, "konuşmak" kadar insani başka ne var, merak ediyorum? adamın üstüne mi atladı? mesele o kadın değil. o kadın ahlaksız, evli adamlara kancayı atan kadınlardan da olabilirdi, öyle bir durum bile olsa bakmanız, sahip çıkmanız gereken kişi kocanızdır. dışarıda milyonlarca kadın var, hangi birini değiştirebilirsiniz ya da suçlayabilirsiniz? siz yanınızdaki adama bakacaksınız, o adam sağlamsa zaten gerisi boş.

Hakaret etmesi benim evli bi kadina ve esime boyle biseyi yakıştırmam. Boyle kiskanclik olmazmis gibi seyler
Klasik üste çıkma hareketi. Yavuz hırsız vardı ya dizide aşk olsun ben öyle bir insan mıyım diyordu :) Eşinize bir şey demiyorum ama bir kadın başka bir kadına sizin hissettiğiniz şeyi hissettirdiyse bir haklılık payınız vardır diye düşünüyorum. Eşinizin de bu hissinize güvenmesi gerekirdi.
Ben rahat bir insanım mesela, herkesle konuşurum vs. Ama asla evli bir çiftle konuşurken hep adama odaklanıp karısı yokmuş gibi davranmam. Bunun muhafazakarlıkla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Bu hareketin rahatsız edici olduğunu ve konuşulan erkeğin eşini ezme amaçlı olduğunu az buçuk bütün kadınlar bilir bence. Erkekler anlamaz ama. Yazık.

Evet evet yani diğer kadin arkadaslarindan hic rahatsiz olmuyorum mesela. Esime de soyluyorum bunu. Ama sen kiskaniyosun ve boyle bisey kiskanilmaz beni zan altinda birakiyosun diyor
Keşke ilk farkettiğinizde eşinize belli etmeseydiniz doğal olarak kıskandığınızı düşünecektir ki öyle de olmuş. Herkes istediği insanla konuşma özgürlüğüne sahip ama ortamda sizinle sohbet etmek yerine eşinize soru sorup sohbet etmeye çalışıyorsa rahatsız olmamak imkansiz. Mesafe koyabilirsin bayanla arana. Kadından çok kocanızın tavırlarına hal hareketlerine bakın

Haklısın görüşme ya da sohbet esnasında boz
Neden eşine laf atsim canım normal değil bence
Ayrica bizde esli görüşürüz ama bu durumdan rahatsız olurum ki bunu o kadına da söylerim o utansın yaptıklarından

Eşim ben ona rahatsiz oldugumu söylemeden önce de durumu anladı. Bana bakti hep sohbete beni de katmaya çalıştı beyza da şunu sever şunu yapar vs. Kızın pek umru değildi yani. Esimden yana sıkıntım yok ama beni anlamamasi üzdü

Rahat bi insan degilim ama ona buna kıskançlık da yapmam. Hoşlanmadığım tek insan eski is yerindeki sekreterdi ve o kiz herkese karsi yılışıkti. Esimin baska bi arkadasina yolda sarilmis yaninda esi varken. Bi tek onla mesafeli olmasini istedim baska da yok.

Çalışmıyorum mezunum ama baska bi bolumde tekrardan okuyorum

O da sizden hoşlanmadı belli ki eşinizle konuştu. Ya da belli etmediğinizi zannettiniz ama duygularınızı belli etiiniz. Kadınlı erkekli yemeğe gidiliyorsa muhabbet olacaktır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…