- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Arada çizgi olacak o kızda ne rahatmis öyle.ben evli bekar farketmez samimi olmuyorum.aslinda millet ne yapacağını şaşırmış.esim ilk zamanlar konuşuyordu da şimdi konuşmuyor sağolsun söyleyince anlıyor.size tavsiye veremiyorum maalesef ama sürekli kendine sahip çık diyebilirsin.ben eşimin öyle konuştuğunu görünce dedim ki düşün ki biride benimle öyle sulu sulu konuşuyor.ne yaparsın dedim o zamandan beri düzeldi .sizin ki sende konuşuyorsun demiş tuhaf gerçekten yardımcı olamadım kusura bakmayınEşim sende arkadaşlarımla konuşmuyo musun ne var bunda diyor. Ki adi gibi biliyor mesafeli davrandigimi. Kim ne derse desin mesafeyi astigin anda evli ya da bekar o utanma çizgisi ortadan kalkar ve samimiyet başlar
Okuma yazmaniz mi yok yoksa gorme bozuklugunuz mu var? Konumu iyi okuyun ya da terkedin konumuEvt mantıklı.
Ahh neler söylemek istedim size şu an... Keşke sadece kendiniz için yaşayabilseniz,yani mesela bu bahsettiğiniz şeyi sırf kendi isteğiniz için gerçekleştiriyor olsanız. Daha da kızdım eşinize şimdi,size sonuna kadar müdahil ama kendisi iki cümle özen isteyince tepkili. Fazla birşey söylemeyeyim bu konu bitmez...Haklisiniz. Beni üzen de bu. Hassasiyetlerimi onemsememesi. Sıkmak istemiyorum onu ama onun rahatsız oldugu seylerden kaciniyorum. Kapaliyim kolum açılıp bilegim gozukse kas goz yapip kolunu kapat diyor bende ona gore giyiniyorum. Ama o bunu anlamiyor
Hakaret etmesi benim evli bi kadina ve esime boyle biseyi yakıştırmam. Boyle kiskanclik olmazmis gibi seylerSorun eşinizde. Onun işine geliyor kadının gösterdiği yakınlık. Yazık kadın farkında bile değil büyük ihtimal ikinizi de nasıl etkilediğinin kendisine göre basit bir iki muhabbetle.
Ülkemizdeki bir çok örnekte olduğu gibi, ilişkinizde gerçek muhafazakar sizsiniz. Eşinizinki anca size geçiyor, bir kadın gülümsediği anda karısına hakaret etmeye başlayabiliyorsa.
Sende konusuyorsun bunda anormal bi durum yok demeye getirdi.Arada çizgi olacak o kızda ne rahatmis öyle.ben evli bekar farketmez samimi olmuyorum.aslinda millet ne yapacağını şaşırmış.esim ilk zamanlar konuşuyordu da şimdi konuşmuyor sağolsun söyleyince anlıyor.size tavsiye veremiyorum maalesef ama sürekli kendine sahip çık diyebilirsin.ben eşimin öyle konuştuğunu görünce dedim ki düşün ki biride benimle öyle sulu sulu konuşuyor.ne yaparsın dedim o zamandan beri düzeldi .sizin ki sende konuşuyorsun demiş tuhaf gerçekten yardımcı olamadım kusura bakmayın
Esim icin kapali değilim bunu anlamayin lutfen. Kapanmak sadece elbiseyle olmaz. Ben erkeklere karşı mesafeme cok dikkat ediyorum.Ahh neler söylemek istedim size şu an... Keşke sadece kendiniz için yaşayabilseniz,yani mesela bu bahsettiğiniz şeyi sırf kendi isteğiniz için gerçekleştiriyor olsanız. Daha da kızdım eşinize şimdi,size sonuna kadar müdahil ama kendisi iki cümle özen isteyince tepkili. Fazla birşey söylemeyeyim bu konu bitmez...
Önemsemeseniz bir süre, çalışıyor musunuz?
Hakaret etmesi de şu: benimki kiskanclik degilmis boyle bisey dusundugum icin utanmaliymisim kendimdenTüm sayfaları okumadım normalde bende eşimde rahat sayılırız kalabalık arkadaş ortamlarına gireriz sıkı fıkı olmadığımız kendi kız erkek arkadaşlarımız var ( ki bunlar işten dolayı genelde) hatta ben bazen amaan benim mezhep at koştur salon zaten derim öyle rahatım gibi geliyor ama böyle hoşlanmadığım birşey sezdiğim durumlarda rahat olamıyorum hele beni hiçe sayar gibi olup sadece eşimle konuşucak e arsız belli ki karşıdaki diye düşünürüm eşimde bana bundan dolayı hakaret edecek illa görüşmek isteyecek bildiğin sert duvar örerim sen birşey sezmişsin belli yani
Normal ha şeytan diyor kiSende konusuyorsun bunda anormal bi durum yok demeye getirdi.
Bahsettigim hanimefendi de muhafazakar ama benim yerime eşim onunla evlenseydi yapamazdi sanirimBazı muhafazakar ailelerdeki kaçınılmaz tartışma konusudur bu. Ailedeki muhafazakarlık genelde hanıma ve kız çocuğuna söker.
Buradaki tek suçlu eşiniz. Muhafazakar yetişmemiş diye karşıdaki hanımefendiyi herhangi bir şeyle suçlayamayız ama görüşmek istememeniz sizin en doğal hakkınız. Hatta bence herkes kendi yaşam tarzına uygun olan insanlarla yakınlık kursun. Gerginlik olmaz o zaman eşler arasında. Eşinizin yakın arkadaşı olabilir, o zaman sadece arkadaşı ile görüşsün. Eşiniz de sizin gibi yetiştiyse sizi anlamaması mümkün değil. "Saf" ya da herhangi başka bir yakıştırma olamaz, tamamen anlamamazlıktan geliyor. Son yılların en itici tipleri de muhafazakarım deyip tesettürlü hanımlarla evlenip gözü felfecir okuyan erkekler herhalde. Olan gerçekten muhafazakar insanlara oluyor, kurunun yanında yaş da yanıyor.
bütün suç kendine sahip çıkamayan o kadında
Bence bu derece tepki göstermesi anormal eşinizinHakaret etmesi de şu: benimki kiskanclik degilmis boyle bisey dusundugum icin utanmaliymisim kendimden
Bahsettigim hanimefendi de muhafazakar ama benim yerime eşim onunla evlenseydi yapamazdi sanirim
Hakaret etmesi de şu: benimki kiskanclik degilmis boyle bisey dusundugum icin utanmaliymisim kendimden
Babam dogurmadi ve kadın dusmanida değilim.sadece biz nasıl kendimize sahip çıkıyorsak bütün kadınlar da sahip çıkacak.siz şimdi böyle konuştum diye beni erkekte sanarsiniz anasından çıkan bir tek sizsiniz ya... Bu arada çok şükür ki annem de babamda kendilerine sahip çıkıyorlar ve bizide öyle yetiştirdiler.boyle bir kadın sizinde eşinizi ayartsin yada sadece konuşsun görün bakalım. Nasıl sinir oluyor insan .gece gece konu sahibi bir şey sormuş cevap veriyoruz ettiğiniz lafa hele...ayıp vallaSizi babanız doğurdu galiba? Bu kadın düşmanlığı nereden geliyor?
Babam dogurmadi ve kadın dusmanida değilim.sadece biz nasıl kendimize sahip çıkıyorsak bütün kadınlar da sahip çıkacak.siz şimdi böyle konuştum diye beni erkekte sanarsiniz anasından çıkan bir tek sizsiniz ya... Bu arada çok şükür ki annem de babamda kendilerine sahip çıkıyorlar ve bizide öyle yetiştirdiler.boyle bir kadın sizinde eşinizi ayartsin yada sadece konuşsun görün bakalım. Nasıl sinir oluyor insan .gece gece konu sahibi bir şey sormuş cevap veriyoruz ettiğiniz lafa hele...ayıp valla
Özellikle de senin ...Kadın düşmanısınız.
O kadar kişi okuyor bi siz böyle demissiniz ön yargilarinizla başbaşa bırakıyorum sizi :) iyi geceler kadın dostuKadın düşmanısınız.
Güzel konuştum demi mesajlari beğendiğinize göre :)Kadın düşmanısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?