• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime karşı vicdan azaplarım.

ben burda yaptıüğım bir hatayı nasıl telafi edebilirim vicdan azabımı nasıl hafifletebilirim diye yazıyorum. neler neler ürettiniz neler söylediniz. iftiralara kadar vardı konu. arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın. hiç birimiz masum değiliz. çünkü inasanız. yapılan yorumları hayretle okuyorum. ne senaryolar yazılıyor. birşey yazamıyorum. ama vebalimi almayın. ben hata yapmam demeyin. unutmayın bir müslüman başka bir müslüman kardeşini ne ile kınarsa o hataya düşmeden ölmezmiş. bizler hemcinsiz. keşke birbirimize daha iyi yardımcı olabilsek. ama yazık

Her ne yaşıyorsanız yaşayın ama insanları enayi yerine koymayin ,başkası için açtığınız konular size ait işte daha neyin iftirasindan bahsediyorsunuz ki

Arkasında bile duramiyorsunuz yaptiklarinizin ki burda hepimiz sanaliz ona rağmen bu böyle

Yalnız eski sevgiliden bi cacık olmazmış onu anladım.
Guvense coktan cocuguda alir giderdi vicdan azabi cekiyorum hikayeleri...bir de burda ne olmus gorusmusse :oha:diyorlardi en cok ona guluyorum suan:KK48:
Hadi kadini gec adam evli kadinla niye gorussun.sebebi de biyolojik baba mevzusu.en kotusu konular baska birinin adiyla yazilmis esi yakalasa uyanik bir arkadssim diyecek...yani uvey baba biliyor hikayesini de yemedik:kusmuk:

Konu gerçek bence. Ama işin içinden başka işler çıktığı için dikkat çekiyor böyle konular.

Bence yazıp yazıp ekşideki arkadaşlarını çağırıyor sonra da orda konu açıp bizle kendilerince "dalga" geçiyorlar

Kocaya anlatıp, kocanın bir öfkeyle kanepeyi ateşe vermesine kadar yolu var, inanıyorum ben şu an.

ben burda yaptıüğım bir hatayı nasıl telafi edebilirim vicdan azabımı nasıl hafifletebilirim diye yazıyorum. neler neler ürettiniz neler söylediniz. iftiralara kadar vardı konu. arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın. hiç birimiz masum değiliz. çünkü inasanız. yapılan yorumları hayretle okuyorum. ne senaryolar yazılıyor. birşey yazamıyorum. ama vebalimi almayın. ben hata yapmam demeyin. unutmayın bir müslüman başka bir müslüman kardeşini ne ile kınarsa o hataya düşmeden ölmezmiş. bizler hemcinsiz. keşke birbirimize daha iyi yardımcı olabilsek. ama yazık
Mendil getirin aglicammm..:cry:bunlaaaaar musluman kardesime :KK48::olamaz::KK53:

Çözümü burada zor bulursun çünkü resmen elinde bir bomba taşıyorsun. Bir patlarsa kaç kişinin hayatı mahvolacak.
Allah kolaylık versin.

Burda uyelerin, sizin eski mesajlarinizdan bulup getirdikleri gercekse eger, iş vicdan azabi duyma kismini aşmış. Eger cocugunuzun babasi eski sevgilinizse, ve onu boyle hastalik derecesinde seviyorsaniz bosanin hemen esinizden. Ve mutlaka tedavi olun.

keşke dredimi sizin gibi acımasız insanlarla paylaşıp yol arayacağıma elimi açıp rabbimden yardım isteseydim. sen bilirsin allahım kulların senin kadar merhametli olamıyorlar.
Siz actiginiz diger konulari kuzeniniz icin mi actiniz ?

suzi içinde yasayıp atamadıgın bir pişmanlık varsa oldugu gibi itiraf etseydin yüregin rahatlardı
pişmanlığın varsa vicdan rahatsızlığın varsa
bu esine deger verdiğini gösterir
ve iki cocugun var
aklından at yaptıgın her ne ise sakın arkana bakma
bak çocukların varkendine yapma bu yanlısı
önceden sana güzel duygular tatdırmıs olabilir
onu cok sevmiş olabilirsin x kişiyi
ama artık geride kaldı hiçbirsey eskisi gibi olmaz sil at kafandan onu
sadece bazen insan bir melankolik oluyor bir sarkıda bir lafta etkileşim duyuyor
kafamızdan her yasadıgımızı silip atabilirmiyz tabiki hayır biz insanız
robot degil ama su varki
yaptıgınız görüşmeyi tekrarlarsanz eskiyi canlandırır hata üstüne hata yaparsınz
bu sefer içinden cıkılmaz hal alır
sunu hep aklına getir o güzel yavrularının boynu bükük kalsa bu senin duygularından eski askındanönemlimi
kesinlikle hayır o iki pırlanta yavru güzel bir anneye ve çok mükemmmel babaya sahip
simdi herseyi geride bırak bir macera atraksyon yasadın say
ve eşinin eline sıkıca sarıl yavrularınada sarıl önüne bak hayatına gelecegine bak gecmişi unut

Back
X