• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime karşı vicdan azaplarım.

"arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Konu sahibinin eski konusu, eski konularına bir bakın. MAsum bir görüşmeden çok çok fazlası var.. Ağır konuşmak istemiyorum
Ay umarım bu doğru değildir... şaşırmış bu kadın eğer doğruysa...
Allah doğru yolu göstersin...

11 yıllık evliyim, çoğunuz biliyorsunuz eski konularımdan 2 kızım var biri 10 diğeri 4 yaşında.
eşim çok iyi bir insan etrafımdaki herkez çok şanslı olduğumu söylüyor. bana, çocuklarımıza ve evine karşı çok ilgili bir insan. istediğim herşeyi bi şekilde yapar. 11 yıl olmasına rağman hala romantiktir. hediyeler çiçekler alır. arada haberim olmadan resimlerimi çeker neden çekiyorsun dediğimde iş yerinde aklıma düşüyorsun bazen açıp bakıyorum diyor. ev işlerine yardım eder. hafta sonları ben dinleneyim diye çocukları parklara götürür oynatır.
cinsel hayatımızı da elinden geldiğince renkli tutar. aileme karşı son derece saygılı ve naziktir. kendi anne ve babasından asla ayırmaz. temizdir bakımlıdır. 11 yıllık hayatımızda bir kere ter kokusu almadım ondan. ev içerisinde bana hem eş hem arkadaş olur. bütün sıkıntılarımı dertlerimi sıkılmadan bıkmadan dinler yol gösterir. çevresindede sevilir sayılır. ama ya ben ben hiç birzaman onun bana geldiği gibi gidemedim ona. eşime karşı yüreğimi yakıp kavuran okadar çok vicdan azaplarım varki. bazen ona layık olmadığımı düşünerek boşanmayı düşünüyorum ama bu onu mahveder biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. vicdan azaplarımdan kurtulamıyorum. ne yapmalıyım yol gösterin.
bir vicdan azabınız varsa bir nedeni olmalı .... bu saydıklarınız vicdan azabı duyulacak birşey olarak gelmedi bana .... ama bundan kurtulmak istiorum diyorsan arada sende eşin için süprizler yapabilirsin

"arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Konu sahibinin eski konusu, eski konularına bir bakın. MAsum bir görüşmeden çok çok fazlası var.. Ağır konuşmak istemiyorum

:oha::sinirli:

Deştikçe neler çıkıyor.
Zaten bu 11 yıllık evlilikte 5 yıl önceki görüşmenin vicdan azabı normal bir azap değil. Altında başka şeyler olduğu bariz..

Hadi canım..
O perişan olur diye mi boşanamıyorsunuz?
Bencil kokusunu tee uzaklardan alırım ben.
Bencillikten boşanamıyorsunuz.
Bu kadar iyisi bir yanlışlık oldu bana düştü bir daha böylesini bulamam diye.
Tamamen kendinizi düşündüğünüz için yani.
Bari dürüst olun.

bencillikten değil eski sevgiliye güven yok.
korkaklığından boşanmıyor . düzeni bozarsa aynısını bulamayacak çünkü..
kocasının perişan olmasının zerre umurunda olduğunu sanmıyorum.

valla acınacak durumda olan kendisi. 11 sene başkasına aşıkken kocasıyla aynı yatağı paylaşan..
ben acıdım mesela..

Esasen aşk da değil, muhtemelen kavuşamamanın cilvesi, basit bir takıntı ancak kalp-beyin arası yorumlama olayı acayip bir şey. Eski ilişkinin tanıdık atmosferi çekiyor, hafıza zaten adrenalinli şeyleri tutmaya, büyütmeye meyilli. İnsani bir hataya düştüğünü, gerisini-ötesini düşünmeden davranan bir karakteri olduğunu düşünüyorum ben de konu sahibinin. Rutin boşluğuna düşerek, geçmişi deşmeye başlamış kuvvetle muhtemel, bu yüzden aradan 6 sene geçtikten sonra bir arayış gelmiş. Yeni bir şeylere başlamak yerine, geçmişin bilinirliği, güvenli ve yasaklığı heyecanlıdır gibisinden...

Başkasına deli gibi aşıkken, mantık evliliği yaparak yoluna bakan Yeşilçam karakterleri gibi gelmedi bu konu bana. Nedense oturdum empatinin gözüne vurup duygusal çözümleme yapmaya çalıştım. :KK53:

Hadi canım..
O perişan olur diye mi boşanamıyorsunuz?
Bencil kokusunu tee uzaklardan alırım ben.
Bencillikten boşanamıyorsunuz.
Bu kadar iyisi bir yanlışlık oldu bana düştü bir daha böylesini bulamam diye.
Tamamen kendinizi düşündüğünüz için yani.
Bari dürüst olun.
Su yanlislik hep var. Bu tek vaka olsaydi neyse. :olamaz:

bencillikten değil eski sevgiliye güven yok.
korkaklığından boşanmıyor . düzeni bozarsa aynısını bulamayacak çünkü..
kocasının perişan olmasının zerre umurunda olduğunu sanmıyorum.

Eski sevgiliye güven yok o da bencilliğe çıkıyor.
Çıkarlarını düşünerek duruyor yerinde işte.
Bence durduğu yerde iyi hani bir eli yağda öteki balda.
Tövbe estağfurullah:KK14:

Mart 2017 de acilan bir diger konu esimin beni sevdigi gibi sevmek istiyorum.ilaclarinin takibine kadar yapan bir adama yaptigin nedir ?? Gibilerle yurur mu evlilik? Zaten sevmiyorsun ki neden vicdan azabi cektigini anlamis degilim.he insan olarak uzuluyorum diyorsan ortada onu da goremedim.

"Şuan sesine ellerine yüreğine öyle çok ihtiyacım varki. Ama bunun imkansızlığının farkındayım. Yüreğim paramparça öyle derin yaralar varki içimde canımı acıtan. Gecenin bu saatinde bunları neden yazıyorum sana bilmiyorum. Ama sensizlikte seninle konuşmak rahatlatıyor beni. Yıllardır hep böyle yapmadım mı. Sanki karşımdaymışsın gibi hep senle konuştum ben. Kalp kalbe karşı derler. Bilmiyorum canımın parçası yüreğimdeki yangını hissettinmi uzaklardan. Bazen içimdeki hasretin yangını öyle kavuruyor ki yüreğimi inan ölsem daha az acı çekerim gibi geliyor. Dayanamıyorum bu ateş yakıyor beni iliklerime kadar yakıyor. Yine canını sıktıysam daralttıysam seni affet beni. Bir damla su serpilir belki içime içimdekileri dökersem sana. Öyle güçlü bir his varki içimde sevdim yandım kavruldum ve sırada ölmek var gibi. Hani sen diyosun ya sanki her konuşmamız sonmuş gibi davranıyorsun diye. Sırada ölmek var sanki. Ama sen beni yine boşver bir delinin ağzından çıkanlarla üzme kendini."

Bu iş 5 yıl öncesinde kalan bir şey değil gibi :KK14:

"arkadaşlar,

"Abovv,o ne gız?" diyesim geldi.:olamaz:

"Şuan sesine ellerine yüreğine öyle çok ihtiyacım varki. Ama bunun imkansızlığının farkındayım. Yüreğim paramparça öyle derin yaralar varki içimde canımı acıtan. Gecenin bu saatinde bunları neden yazıyorum sana bilmiyorum. Ama sensizlikte seninle konuşmak rahatlatıyor beni. Yıllardır hep böyle yapmadım mı. Sanki karşımdaymışsın gibi hep senle konuştum ben. Kalp kalbe karşı derler. Bilmiyorum canımın parçası yüreğimdeki yangını hissettinmi uzaklardan. Bazen içimdeki hasretin yangını öyle kavuruyor ki yüreğimi inan ölsem daha az acı çekerim gibi geliyor. Dayanamıyorum bu ateş yakıyor beni iliklerime kadar yakıyor. Yine canını sıktıysam daralttıysam seni affet beni. Bir damla su serpilir belki içime içimdekileri dökersem sana. Öyle güçlü bir his varki içimde sevdim yandım kavruldum ve sırada ölmek var gibi. Hani sen diyosun ya sanki her konuşmamız sonmuş gibi davranıyorsun diye. Sırada ölmek var sanki. Ama sen beni yine boşver bir delinin ağzından çıkanlarla üzme kendini."

Oh oh daha neler çıkacak

İnanmıyorum yaa!!
Ne karakterde bir insansınız siz...
Bulmuşsunuz saf iyi niyetli adamı, yasak ilişkiden olan çocuğu da adama yamamışsınız...
Gerçekten ne kadar vicdan azabı çekseniz az..
Her konusu da başkasının ağzından sayın üyenin mesela şöyle bir şey düşünün, mesela şöyle dedi ne demek istedi...
Kamu spotu gibi..
Daha ağır konuşacağım da banlannmaya değmeyecek birisiniz...

:bicak: ask gorun :halay::skandal:

Back
X