• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime karşı vicdan azaplarım.

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
11 yıllık evliyim, çoğunuz biliyorsunuz eski konularımdan 2 kızım var biri 10 diğeri 4 yaşında.
eşim çok iyi bir insan etrafımdaki herkez çok şanslı olduğumu söylüyor. bana, çocuklarımıza ve evine karşı çok ilgili bir insan. istediğim herşeyi bi şekilde yapar. 11 yıl olmasına rağman hala romantiktir. hediyeler çiçekler alır. arada haberim olmadan resimlerimi çeker neden çekiyorsun dediğimde iş yerinde aklıma düşüyorsun bazen açıp bakıyorum diyor. ev işlerine yardım eder. hafta sonları ben dinleneyim diye çocukları parklara götürür oynatır.
cinsel hayatımızı da elinden geldiğince renkli tutar. aileme karşı son derece saygılı ve naziktir. kendi anne ve babasından asla ayırmaz. temizdir bakımlıdır. 11 yıllık hayatımızda bir kere ter kokusu almadım ondan. ev içerisinde bana hem eş hem arkadaş olur. bütün sıkıntılarımı dertlerimi sıkılmadan bıkmadan dinler yol gösterir. çevresindede sevilir sayılır. ama ya ben ben hiç birzaman onun bana geldiği gibi gidemedim ona. eşime karşı yüreğimi yakıp kavuran okadar çok vicdan azaplarım varki. bazen ona layık olmadığımı düşünerek boşanmayı düşünüyorum ama bu onu mahveder biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. vicdan azaplarımdan kurtulamıyorum. ne yapmalıyım yol gösterin.

Ne konuda vicdan azaplarınız var ?
11 yıldır el ele yürümüşsünüz bencede yıkım olur gibi...
Vicdanınız evlilik öncesine dayanıyorsa lütfen unutmaya çalışın.
Ama evlilik sonrası ise bilemedim...

11 yıllık evliyim, çoğunuz biliyorsunuz eski konularımdan 2 kızım var biri 10 diğeri 4 yaşında.
eşim çok iyi bir insan etrafımdaki herkez çok şanslı olduğumu söylüyor. bana, çocuklarımıza ve evine karşı çok ilgili bir insan. istediğim herşeyi bi şekilde yapar. 11 yıl olmasına rağman hala romantiktir. hediyeler çiçekler alır. arada haberim olmadan resimlerimi çeker neden çekiyorsun dediğimde iş yerinde aklıma düşüyorsun bazen açıp bakıyorum diyor. ev işlerine yardım eder. hafta sonları ben dinleneyim diye çocukları parklara götürür oynatır.
cinsel hayatımızı da elinden geldiğince renkli tutar. aileme karşı son derece saygılı ve naziktir. kendi anne ve babasından asla ayırmaz. temizdir bakımlıdır. 11 yıllık hayatımızda bir kere ter kokusu almadım ondan. ev içerisinde bana hem eş hem arkadaş olur. bütün sıkıntılarımı dertlerimi sıkılmadan bıkmadan dinler yol gösterir. çevresindede sevilir sayılır. ama ya ben ben hiç birzaman onun bana geldiği gibi gidemedim ona. eşime karşı yüreğimi yakıp kavuran okadar çok vicdan azaplarım varki. bazen ona layık olmadığımı düşünerek boşanmayı düşünüyorum ama bu onu mahveder biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. vicdan azaplarımdan kurtulamıyorum. ne yapmalıyım yol gösterin.

suzi daha evvel de boyle bir konunuz olmustu ve yarim kalmisti, vicdanini rahatsiz eden seyin ne oldugunu tam olarak yazsan belki bu sefer cozum uretebiliriz.

Ne konuda vicdan azaplarınız var ?
11 yıldır el ele yürümüşsünüz bencede yıkım olur gibi...
Vicdanınız evlilik öncesine dayanıyorsa lütfen unutmaya çalışın.
Ama evlilik sonrası ise bilemedim...
evlilik öncesine dayanan vicdan azaplarım var. eşim benden önce kimseyle görüşmemiş sevgilisi olmamış üniverste hayatında bile hiç kız arkadaş edinmemiş. hep eşim aşkım olsun demiş. ve tanıştığımızda bana ilk söylediği benimle ciddi bir ilişki düşünüyorsan başlayalım olmuştu. güven verdi bana ve biz 2 ay içerisinde evlendik.

suzi daha evvel de boyle bir konunuz olmustu ve yarim kalmisti, vicdanini rahatsiz eden seyin ne oldugunu tam olarak yazsan belki bu sefer cozum uretebiliriz.
anlatılacak okadar çok şey varki aslında ama ben bırakın buraya yazmayı kendimle bile yüzleşemiyorum

Eşinizi sevmiyor musunuz?
Vicdan azabı nedenn

Seni rahatsiz eden konu herneyse ve sen unutmak istiyosan dahada büyütme kafanda. Belliki sende rahatsizsin konudan ötürü. Eşine yazik etme. Unutmaya çalış

Evet şu vicdanınızı rahatsız eden şeyi yazsanız da artık biz de iyi kötü fikirlerimizi beyan edebilsek? Bu şekilde ucu açık bırakırsanız gelen yorumlarda ucu açık olur siz de daha çok vicdan azabı konseptli başlık açarsanız..

11 yılın üzerine ne azabı Allah aşkına.

Adam sevmiyorsunuz, kendinize bahane aramayın

evlilik öncesine dayanan vicdan azaplarım var. eşim benden önce kimseyle görüşmemiş sevgilisi olmamış üniverste hayatında bile hiç kız arkadaş edinmemiş. hep eşim aşkım olsun demiş. ve tanıştığımızda bana ilk söylediği benimle ciddi bir ilişki düşünüyorsan başlayalım olmuştu. güven verdi bana ve biz 2 ay içerisinde evlendik.

Bekarken birini sevmiş olabilirsin, hatta yanılgıya düşüp beraberde olmuş olabilirsin. Hatta ve hatta bunu eşine açıklayamamışta olabilirsin...
Bence sende artık unut gitsin...
11 koca yıl, pırlanta gibi eş, harika çocuklar daha ne olsun...
Sen annesin ! Şu kötü düşüncelerini sil at kafandan ki çocuklarına iyi ve öğretici bir anne ol... kimse kusursuz değil inan...
Geçmişe keşke dönüp o hataları yapmasak ama öyle bir imkanda yok yani tek seçenek unutmak.

Back
X