Eşime kırgınlğım bir türlü geçmiyor...

Cansu_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
114
4
66
Ankara
Ben bundan 7 ay önce babamı kaybettim. O zamana kadar melek sandığım eşimin bir anda değişmesini izlemek zorunda kaldım. Babamdan bir ay öce doğum yapmıştım. Bebeğim bir aylıkken babamı kaybettim, ama eşim hiç yanımda olmadı. Bebeğimle beni cenaze evinde bırakmak istemedi. Ondan sonraki günlerde de hep yalnız bıraktı. Şu an pişman ama ben kırgınlığımı bir türlü atamıyorum. Sürekli onu suçluyorum, bu arada eksik yönlerini de görmeye başladım. Ben sevgi dolu bir evlilik istiyorum ama o bana sevgisini yeterince gösteremiyor. Mutlu olamayacağımızı düşünüyorum. çok negatifim her şeye karşı, belkide depresyondayım bilmiyorum ama insanın sevdiğini yanında hissedememesi kadar kötü bir şey yok. Hiç mutlu değilim :(

Ben bundan 7 ay önce babamı kaybettim. O zamana kadar melek sandığım eşimin bir anda değişmesini izlemek zorunda kaldım. Babamdan bir ay öce doğum yapmıştım. Bebeğim bir aylıkken babamı kaybettim, ama eşim hiç yanımda olmadı. Bebeğimle beni cenaze evinde bırakmak istemedi. Ondan sonraki günlerde de hep yalnız bıraktı. Şu an pişman ama ben kırgınlığımı bir türlü atamıyorum. Sürekli onu suçluyorum, bu arada eksik yönlerini de görmeye başladım. Ben sevgi dolu bir evlilik istiyorum ama o bana sevgisini yeterince gösteremiyor. Mutlu olamayacağımızı düşünüyorum. çok negatifim her şeye karşı, belkide depresyondayım bilmiyorum ama insanın sevdiğini yanında hissedememesi kadar kötü bir şey yok. Hiç mutlu değilim :(

öncelikle başın sagolsun Allah rahmet eylesin
sorun baban öldügü zaman sana destek olmamasımı

Bebeğin hayırlı,uğurlu olsun Allahım sağlık,mutluluk,huzur iççinde analı-babalı büyümesini nasip etsin..
Babana Allah rahmet eylesin,Rabbim varsa günahlarını bağışlasın,mekanı cennet olsun,başın sağolsun..

Canım zor bir süreçten geçmişsin. zaten lohusaymışsın babanı kaybettiğin zaman..Lohusa döneminde insan daha fazla ilgi bekliyor,alınganlığı daha da artıyorki sen birde o dönemi acı içerisinde geçirmişsin ki hormonların hala düzene girmedi, o yüzden kendini depresyonda hissediyorsun..sabret canım inşallah birkaç aya kadar bu mutsuz hissedişin geçecektir..

Eşinde muhtemelen seeni düşündüğü için sana göre düşüncesizce davranmıştır..hem lohusasın bu şekilde büyük bir acı yaşıyorsun,hem bebeğin henüz yeni o kadar kalabalık içerisinde hem sen hemde bebeğin hastalanabilir düşüncesini taşımıştır..sende haklısın vefat eden kişi başkası değil,baban..annenlerle geirmek istemen çok doğal..

Allahım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin,inşallah tez zamanda eski huzur,mutluluğunuzu geri yakalarsınız..

Son düzenleme:
öncelikle başın sagolsun Allah rahmet eylesin
sorun baban öldügü zaman sana destek olmamasımı

Teşekkür ederim. Gerçekten zor atlattım Hatta atlatamadım bile.
Evet bunu bir türlü unutamıyorum. Ama böyle bir şeyin yaşanması, benim ona bakışımı değiştirdi. Sevgisini yeterli bulmuyorum. Bana ayırdığı vakti yeterli bulmuyorum. Bunları onunla paylaşıyorum, mutsuz olmak için neden arıyosun diyo. Sevgisini bile hissedemiyorum. Göstermek içinde bir çaba harcamıyor zaten.

Amin, teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. İnşallah öyle olur. Ama eşim hala ilgisiz ve hep ilgisiz olacak. Yapacak bişey yok ben mutsuz yaşamaya alışacağım.

Son düzenleme:
Baban için allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bebeğine ise sağlıklı uzun ömür versin rabbim hayırlı evlat olsun inşallah,çok zor bir dönem hem loğusalık hem babacığını kaybetmen eşinin her zamankinden çok daha fazla ilgi şevkat ve destek olması gerekirdi konuştunmu hiç neden böyle olduğunu ?

Baban için allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bebeğine ise sağlıklı uzun ömür versin rabbim hayırlı evlat olsun inşallah,çok zor bir dönem hem loğusalık hem babacığını kaybetmen eşinin her zamankinden çok daha fazla ilgi şevkat ve destek olması gerekirdi konuştunmu hiç neden böyle olduğunu ?

Konuştum, beni ve bebeği korumak için yapmış. Ama sonrasında da çok ilgisizdi bence hala ilgisiz. Sürekli konuşuyorum zaten böyle olmasından çok şikayet ediyorum ama umursamıyor sanırım.

İnanın kaç defa sinir krizi geçirdim. Ama çok umursamıyor bence. Erkekler böyle. Bir ara boşanmak bile istedim.

Canım melek sandığın eş bir anda nasıl değişir?Yani eşinin değişmesi için mutlaka bir şeyler olmalı?

Yani anlattıklarından eşin sanki babanın korkusundan sana ilgili davranmış Allah rahmet eylesin baban ölüncede boşvermiş diye anlaşılıyor.Bu şekilde mi?

Bence, erkekler böyle,ilgisizliğe alışacağım gibi şeyler söyleyip kendini çaresiz bırakacağına olanları düşün derim.

Eşin aslında ilgisiz biri başlarda sana rol mü yaptı?
Yoksa birşey oldu ve bu insan değişti mi?Böyle ise ne olduğunu bulman lazım.

Sorunu eğer doğru tespit edebilirsen daha doğru çözümler bulabilirsin,inşallah.

Allah bebeğinize mutlu bir ömür nasip etsin.

Başın sağolsun, nurlar içinde yatsın babacığın.
Çok büyük bir kayıp, eşinin desteğine her zamankinden çok ihtiyacın olan bir dönemde
Böyle hissetmen durumu dahada zorlaştırır senin için
Depresyonda olman muhtemel , biraz zaman ver kendine , hala mutsuz hissediyorsan o zaman tekrar değerlendirirsin durumunu

Son düzenleme:
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin. Hata ararsanız muhakkak bi hata bulursunuz illaki. Yaşamış olduğunuz üzüntününde etkisini hala üzerinizden atamamış olmanızda sizi etkiliyo anladığım kadarıyla. Biz bayanlar çok ince düşünüyoruz , erkekler ise bi o kadar düz mantık ;) İllaki sizinle bişekilde ilgileniyo yada ilgilenmek istiyodur ama belkide sizi bu dönemde bunaltmaktan korkuyo ve buyüzden de üzerinize gelmeyerek sessiz kalıyodur kimbilir. Baksanıza sizi ve bebeği düşündüğü için cenaze günü üzülmeyin diye sizi orada lohusa halinizle bırakmamış. Yani düşünmüş aslında ... Affedermisiniz bilmiyorum ama sonuçta eşiniz de artık bi baba sizin duygularını bi gün illaki anlıycaktır. Üzülmeyin :34:

Son düzenleme:
Canım toprağı bol olsun babanın :43:
Yaşadıkların gerçekten zor,cenazede de dilediğin gibi olamamak vicdan yapmana sebep oluyor
Eşin yanlış yapmış,babana son vazifeni yapmana engel olmamalıydı
Sonradan da çok pişman olmuş zaten :50:
Şuan eşinin değiştiğini düşünmen,ne kadar pişman da olsa bununla alakalı
Bir türlü affedemiyorsun,öfkelisin...
Ruhun daralmış,canın sıkkın anladığım kadarıyla ama eşine şans ver canım
Maalesef geçmişi gerii getiremezsin
Eşini seviyorken,geçmişi düşünüp kendine eziyet etme
Silkelen ve evliliğine sahip çık :16:

Teşekkür ederim. Gerçekten zor atlattım Hatta atlatamadım bile.
Evet bunu bir türlü unutamıyorum. Ama böyle bir şeyin yaşanması, benim ona bakışımı değiştirdi. Sevgisini yeterli bulmuyorum. Bana ayırdığı vakti yeterli bulmuyorum. Bunları onunla paylaşıyorum, mutsuz olmak için neden arıyosun diyo. Sevgisini bile hissedemiyorum. Göstermek içinde bir çaba harcamıyor zaten.

eşine vakit ayırmadıgını
sevgisini hissemedigini söyledin mi açık ve net olarak

Canım melek sandığın eş bir anda nasıl değişir?Yani eşinin değişmesi için mutlaka bir şeyler olmalı?

Yani anlattıklarından eşin sanki babanın korkusundan sana ilgili davranmış Allah rahmet eylesin baban ölüncede boşvermiş diye anlaşılıyor.Bu şekilde mi?

Bence, erkekler böyle,ilgisizliğe alışacağım gibi şeyler söyleyip kendini çaresiz bırakacağına olanları düşün derim.

Eşin aslında ilgisiz biri başlarda sana rol mü yaptı?
Yoksa birşey oldu ve bu insan değişti mi?Böyle ise ne olduğunu bulman lazım.

Sorunu eğer doğru tespit edebilirsen daha doğru çözümler bulabilirsin,inşallah.

Allah bebeğinize mutlu bir ömür nasip etsin.

Valla bilmiyorum. Bana sürekli dırdır ediyosun evlendiğimizdeki yada nişanlılığımızdaki gibi değilsin diyor. Herşeyi ben abartıyormuşum. Mutsuz olmak için neden arayomuşum. Ya benim istediğim sadece biraz ilgi ve sevğiydi. Bilmiyorum belkide erkeklerin şu kendini rahata alma devresidir. Belkide dediği gibi benim yüzümden olmuştur. Ama böyle yaşamak istemiyorum ben. Çok kırıcı...Bu durumda sorunu bilmiyorum :(

Canım toprağı bol olsun babanın :43:
Yaşadıkların gerçekten zor,cenazede de dilediğin gibi olamamak vicdan yapmana sebep oluyor
Eşin yanlış yapmış,babana son vazifeni yapmana engel olmamalıydı
Sonradan da çok pişman olmuş zaten :50:
Şuan eşinin değiştiğini düşünmen,ne kadar pişman da olsa bununla alakalı
Bir türlü affedemiyorsun,öfkelisin...
Ruhun daralmış,canın sıkkın anladığım kadarıyla ama eşine şans ver canım
Maalesef geçmişi gerii getiremezsin
Eşini seviyorken,geçmişi düşünüp kendine eziyet etme
Silkelen ve evliliğine sahip çık :16:

Obana sahip çıkmıyorken mi? En kötü günümde beni yalnız bıraktı günlerce aramadı. Affetmek Allaha mahsusu ama kırgınlığım geçmiyo işte.

Valla bilmiyorum. Bana sürekli dırdır ediyosun evlendiğimizdeki yada nişanlılığımızdaki gibi değilsin diyor. Herşeyi ben abartıyormuşum. Mutsuz olmak için neden arayomuşum. Ya benim istediğim sadece biraz ilgi ve sevğiydi. Bilmiyorum belkide erkeklerin şu kendini rahata alma devresidir. Belkide dediği gibi benim yüzümden olmuştur. Ama böyle yaşamak istemiyorum ben. Çok kırıcı...Bu durumda sorunu bilmiyorum :(

Canım çok şekersin.Birlikte akıl yürütelim sorun ne olabilir diye:)))

Eğer ciddi bir sorun olsa bunu bilirdin.

İnsanları en çok etkileyen durumlar sıralanırken:

Sevilen bir kişinin kaybı,doğum yapmak bunlar ilk sıralarda yer alıyor.

Bence sen üst üste gelen biri üzücü biri mutlu iki olayın sonrasındaki doğal sıkıntıyı yaşıyorsun.

Eşin bir erkek olarak bu duygusal derinliklere inemiyorsa onu suçlama bence o da nasıl davranacağını bilemiyordur.

Bence fırsat buldukça yürüyüş yap,bebek gelişimi ile ilgili kitaplar oku,aklına geldikçe eşine sarıl.

Bir bakmışsın zamanla nedenini bilmediğin sıkıntılar geçmiş gitmiş,inşallah.

Canım çok şekersin.Birlikte akıl yürütelim sorun ne olabilir diye:)))

Eğer ciddi bir sorun olsa bunu bilirdin.

İnsanları en çok etkileyen durumlar sıralanırken:

Sevilen bir kişinin kaybı,doğum yapmak bunlar ilk sıralarda yer alıyor.

Bence sen üst üste gelen biri üzücü biri mutlu iki olayın sonrasındaki doğal sıkıntıyı yaşıyorsun.

Eşin bir erkek olarak bu duygusal derinliklere inemiyorsa onu suçlama bence o da nasıl davranacağını bilemiyordur.

Bence fırsat buldukça yürüyüş yap,bebek gelişimi ile ilgili kitaplar oku,aklına geldikçe eşine sarıl.

Bir bakmışsın zamanla nedenini bilmediğin sıkıntılar geçmiş gitmiş,inşallah.

Hiç sarılmak istemiyorum inan bana... Hem gelsin o sarılsın. Birini kaybeden benim sonuçta.
Ben de dediğin gibi oğlumla vakit geçiriyorum. Şu an için tek gerçeğim o.. Eşim yavan yavan yaşasın böyle. Ben mutsuz o mutlu nereye kadar gider bilmiyorum.

eşin hiçbişey yapmıyor mu bu durumda
sana ilgisiz mi

Evet, ilgisiz gerçekten. İşten geç geliyor. İlgilenmiyor. Belkide benim sürekli şikayet etmemden sıkılmıştır. Dediğim gibi benim abarttığımı düşünüyor. Pesimist buluyor beni. Üzülmek için neden arıyormuşum.Okadar şikayetime rağmen hiç bir şiklde kendini düzeltmiyor. Biri bana bukadar çok söylenseydi. Yalandanda olsa bir adım atardım.

...Okadar şikayetime rağmen hiç bir şiklde kendini düzeltmiyor. Biri bana bukadar çok söylenseydi. Yalandanda olsa bir adım atardım.

Siz şikayet ederek söylenerek eşinizi uzaklaştrıyorsunuz.Lütfen bir deneyin 2 gün hiç söylenmeyin ve hiç şikayet etmeyin bakalım ne olacak?

Back
X