Eşime kırgınlğım bir türlü geçmiyor...

sizin hissettiklerinizi birebir annemi kaybettiğime yaşadım, günlerce sorguladım sonra bıraktım... gün döndü zaman geçti 2 yıl sonra aynı zaman içerisinde babasını kaybetti eşim... zaman olarak da annemle aralarında bir hafta var ve mezarlık dönüşü ilk işim seni memlekete annenin mezarına götürmek olacak dedi...

bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor, zamana bırakın, Allah gecinden versin ama ölüm herkes için ve herkesin kapısını çalacak. zaman öğretecek...

Ben bundan 7 ay önce babamı kaybettim. O zamana kadar melek sandığım eşimin bir anda değişmesini izlemek zorunda kaldım. Babamdan bir ay öce doğum yapmıştım. Bebeğim bir aylıkken babamı kaybettim, ama eşim hiç yanımda olmadı. Bebeğimle beni cenaze evinde bırakmak istemedi. Ondan sonraki günlerde de hep yalnız bıraktı. Şu an pişman ama ben kırgınlığımı bir türlü atamıyorum. Sürekli onu suçluyorum, bu arada eksik yönlerini de görmeye başladım. Ben sevgi dolu bir evlilik istiyorum ama o bana sevgisini yeterince gösteremiyor. Mutlu olamayacağımızı düşünüyorum. çok negatifim her şeye karşı, belkide depresyondayım bilmiyorum ama insanın sevdiğini yanında hissedememesi kadar kötü bir şey yok. Hiç mutlu değilim :(

Allah rahmet eylesin.
hem babanı kaybetmişsin hem yeni doğum yapmışsın.ikisi birarada kaldırılıcak şeyler değil gerçekten.bence sen biraz eşinin hareketlerini yanlış yorumlamış olabilirsin o psikolojiyle.oda nasıl davranıcağını şaşırmış olabilir o dönemde.hem pişman diyosun.
unutmazsın bunları bilirim ama geçmişte bırakmaya çalış.mutluluklar.

Siz şikayet ederek söylenerek eşinizi uzaklaştrıyorsunuz.Lütfen bir deneyin 2 gün hiç söylenmeyin ve hiç şikayet etmeyin bakalım ne olacak?

Denerim ama içimden gelmiyor. Şikayet etmemem için biraz uğraşması gerekiyor ama hiç bişey yapmıyor. Kendi bilir. Bi gün cidden patlar ve istenmeyen yerlere ulaşır.

Denerim ama içimden gelmiyor. Şikayet etmemem için biraz uğraşması gerekiyor ama hiç bişey yapmıyor. Kendi bilir. Bi gün cidden patlar ve istenmeyen yerlere ulaşır.

ne güzel fikirler gelmiş. 2 gün, bir hafta neyse idare et biraz.
hiç bu konuları açma bakalım değişiklik olacak mı denmiş ama senin yanaşmaya niyetin yok arkadaşım..
evliliğinden vazgeçmediysen denemelisin bence.
eşinin hiç uğraşmadığını söyleyemeyiz. demekki adam da kendi kendine bu konuları düşünmüş ki
babanın vefatı sırasındaki davranışlarından pişman olmuş. bu bir adım..
adam pişman oldu diye sürekli aynı konuları getiriyorsan önüne,
belki kaçıyordur kendince..

içinde hala söylemek istediğin birşeyler varsa son kez eşinle düzgünce bir konuşup,
sonra bu konuları tekrar açmama kararı alabilirsiniz diye düşünüyorum.
sakin bir zamanda denemelisin..

çocuğun için hayırlı ömür, baban için başsağlığı diliyorum..

Başın sağolsun öncelikle mekanı cennet olsun inşallah babanın..
Anladığım kadarıyla sorun babanın vefatından sonra yada bebişiniz olduktan sonra başlamış..
Çocuk olduktan sonra erkeklerin değiştiği söylenir ama sen yinede negatif düşünmemeye çalış.
Şuan hassas bi dönemdesin kafanda bişeyleri düşünüp öyle olmasını istiyosun..
Hiç bi evlilik dört dörtlük değil,bi anda hayatınıza bebeğiniz girdi ve babanı kaybettin değişik duygular yaşadınız..
Eşini tanıyosan önceden bu kadar duyarsız bi insan değilde bi anda böyle olduysa bu kadar takma derim ben..
Belkide yanındadır ama sen öyle görmüyosundur eşini dediğim gibi çok hassas bi dönemdesin..

Konuştum, beni ve bebeği korumak için yapmış. Ama sonrasında da çok ilgisizdi bence hala ilgisiz. Sürekli konuşuyorum zaten böyle olmasından çok şikayet ediyorum ama umursamıyor sanırım.

İnanın kaç defa sinir krizi geçirdim. Ama çok umursamıyor bence. Erkekler böyle. Bir ara boşanmak bile istedim.

o ilgilenmiyor seninle peki ya sen ilgileniyor musun onunla?işten gelince sarılıyor musun espri yapıyor musun yanına bi çay demleyip oturuyor musun kendine bakım yapıp mis kokular sürüyor musun hiçbir eş bunlara kayıtsız kalmaz..
cenaze olayında da onu ben haklı buldum cenazede bebekle heba olman yeni doğum yapmış bi kadınsın eşin bence üzülmeni istememiş..unut bu olayı ateş düştüğü yeri yakar onun babası ölse için çok mu yanacak sanki ..bu senin acın kimseyi senin kadar yanar sanma..bir gün herkes ölecek allah rahmet eylesin kendine evliliği zehir etme ne boşanması ayrıca komiksin:)

o ilgilenmiyor seninle peki ya sen ilgileniyor musun onunla?işten gelince sarılıyor musun espri yapıyor musun yanına bi çay demleyip oturuyor musun kendine bakım yapıp mis kokular sürüyor musun hiçbir eş bunlara kayıtsız kalmaz..
cenaze olayında da onu ben haklı buldum cenazede bebekle heba olman yeni doğum yapmış bi kadınsın eşin bence üzülmeni istememiş..unut bu olayı ateş düştüğü yeri yakar onun babası ölse için çok mu yanacak sanki ..bu senin acın kimseyi senin kadar yanar sanma..bir gün herkes ölecek allah rahmet eylesin kendine evliliği zehir etme ne boşanması ayrıca komiksin:)

Yapmıyorum, yapmamda.... dediğin gibi herkesin başına gelecek. O yaşadığında ancak benim hissetiğimi anlar. İlgisiz olan o bence kendisi bişeyler yapmayı denesin.

ne güzel fikirler gelmiş. 2 gün, bir hafta neyse idare et biraz.
hiç bu konuları açma bakalım değişiklik olacak mı denmiş ama senin yanaşmaya niyetin yok arkadaşım..
evliliğinden vazgeçmediysen denemelisin bence.
eşinin hiç uğraşmadığını söyleyemeyiz. demekki adam da kendi kendine bu konuları düşünmüş ki
babanın vefatı sırasındaki davranışlarından pişman olmuş. bu bir adım..
adam pişman oldu diye sürekli aynı konuları getiriyorsan önüne,
belki kaçıyordur kendince..

içinde hala söylemek istediğin birşeyler varsa son kez eşinle düzgünce bir konuşup,
sonra bu konuları tekrar açmama kararı alabilirsiniz diye düşünüyorum.
sakin bir zamanda denemelisin..

çocuğun için hayırlı ömür, baban için başsağlığı diliyorum..

Konuştum kaç kez tama daha dikkatli olacağım diyor ama bişey yapmıyor. Ben artık bişey konuşmuyorum sesiz kalıyorum. Bende ona karşı ilgisizim onun yaptığı gibi davranıyorum,. Tek ortak buluştuğumuz nokta bebeğimiz okadar...

Herkes bana altan al, git boynuna sarıl bişeyler yap diyor. Ben gerçekten kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum, yapayalnızım. Bişey yapamıyorum, çünkü yapamıyorum gerçekten denedim ama olmuyor. Çok mutsuzum. Defalarca mutsuz olduğumu dile getirdim. Peki o ne yaptı koca bi hiçç. Okadar yalnızım ki nefes alamıyorum. Dayanamıyorum gerçekten içim çok kötü. Bana değer verseydi zaten bukadar çabalamama karşılık verirdi. O sadece beni dırdırcı buluyor okadar. Ben onu sevmesem bu kadar üzülürmğyğm bu kadar beklenti içine girermiyim bu kadar kırılır mıyım. Bilmiyorum belkide psikolojik destek almam lazım. Allahım ya beni düzelsin ya onu yoksa dayanamıyorum ben :( Biliyorum hepiniz abarttığımı düşünüyosunuz ama gerçekten çok yalnızım :(

Herkes bana altan al, git boynuna sarıl bişeyler yap diyor. Ben gerçekten kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum, yapayalnızım. Bişey yapamıyorum, çünkü yapamıyorum gerçekten denedim ama olmuyor. Çok mutsuzum. Defalarca mutsuz olduğumu dile getirdim. Peki o ne yaptı koca bi hiçç. Okadar yalnızım ki nefes alamıyorum. Dayanamıyorum gerçekten içim çok kötü. Bana değer verseydi zaten bukadar çabalamama karşılık verirdi. O sadece beni dırdırcı buluyor okadar. Ben onu sevmesem bu kadar üzülürmğyğm bu kadar beklenti içine girermiyim bu kadar kırılır mıyım. Bilmiyorum belkide psikolojik destek almam lazım. Allahım ya beni düzelsin ya onu yoksa dayanamıyorum ben :( Biliyorum hepiniz abarttığımı düşünüyosunuz ama gerçekten çok yalnızım :(

estağfurullah neden abarttığını düşünelim. yalnız hissetmek doğa üstü bir durum değil ki,
çoğumuz birçok kez kendimizi yalnız hissetmişizdir..
seni anlayan çok insan var bundan emin olabilirsin.

psikoloğa gitmek ihtiyacı duyuyorsan git tabiiki, bunda bir zararın olmaz.
hatta belki eşini de ikna edebilirsin..

Son düzenleme:

Ben abarttigini filan dusunmuyorum. Haklisin. Yaptigi sey gecistirilecek bir sey degil. Ne demek senin baban vefat ediyor o seni birakip gidiyor, aramiyor sormuyor? Onun destegine en cok ihtiyac duydugun anda o kayboluyor. Eller bile elken geliyor 2 cift laf ediyor, acini paylasmaya calisiyor, sonraki gunlerde ariyorlar filan. Cok sinir bozucu. Ve evet maalesef insan boyle seylere dayanamiyor, cok hafifi gecti basimdan ben bile dusundugumde nasil boyle yapar diyorum. Ve yine maalesef insan bu haldeyken esi icin bir sey yapmak istemiyor. Benim kalbim kirilmis ondan bir ozur mahiyetinde hareket beklerken, ben onun icin koku surecegim! Baska?

Boyle bir sey yapti da degismesinin ardindaki neden nedir acaba? Hic ortak bir seyler yapmiyorsunuz, gezme tozma gibi?
En olmadi zamana birak, kendini de yiyip bitirme. Bir gun gelip de iyi olursaniz, insan en cok kendisini yipratmasina uzuluyor. Bir sure sessizligini koru bakalim nelr olacak?
Allah esine akil fikir versin.
Bu arada basin sagolsun, mekani Cennet olsun insallah babaciginin.

Ben abarttigini filan dusunmuyorum. Haklisin. Yaptigi sey gecistirilecek bir sey degil. Ne demek senin baban vefat ediyor o seni birakip gidiyor, aramiyor sormuyor? Onun destegine en cok ihtiyac duydugun anda o kayboluyor. Eller bile elken geliyor 2 cift laf ediyor, acini paylasmaya calisiyor, sonraki gunlerde ariyorlar filan. Cok sinir bozucu. Ve evet maalesef insan boyle seylere dayanamiyor, cok hafifi gecti basimdan ben bile dusundugumde nasil boyle yapar diyorum. Ve yine maalesef insan bu haldeyken esi icin bir sey yapmak istemiyor. Benim kalbim kirilmis ondan bir ozur mahiyetinde hareket beklerken, ben onun icin koku surecegim! Baska?

Boyle bir sey yapti da degismesinin ardindaki neden nedir acaba? Hic ortak bir seyler yapmiyorsunuz, gezme tozma gibi?
En olmadi zamana birak, kendini de yiyip bitirme. Bir gun gelip de iyi olursaniz, insan en cok kendisini yipratmasina uzuluyor. Bir sure sessizligini koru bakalim nelr olacak?
Allah esine akil fikir versin.
Bu arada basin sagolsun, mekani Cennet olsun insallah babaciginin.

Çok teşekkür ederim. Beni anlıyor olman çok mutlu etti beni. Heralde zamana bırakacağım ama.. Sonuçta bu herkesin başına gelecek. Ozaman sanırım beni anlar.

Ben bundan 7 ay önce babamı kaybettim. O zamana kadar melek sandığım eşimin bir anda değişmesini izlemek zorunda kaldım. Babamdan bir ay öce doğum yapmıştım. Bebeğim bir aylıkken babamı kaybettim, ama eşim hiç yanımda olmadı. Bebeğimle beni cenaze evinde bırakmak istemedi. Ondan sonraki günlerde de hep yalnız bıraktı. Şu an pişman ama ben kırgınlığımı bir türlü atamıyorum. Sürekli onu suçluyorum, bu arada eksik yönlerini de görmeye başladım. Ben sevgi dolu bir evlilik istiyorum ama o bana sevgisini yeterince gösteremiyor. Mutlu olamayacağımızı düşünüyorum. çok negatifim her şeye karşı, belkide depresyondayım bilmiyorum ama insanın sevdiğini yanında hissedememesi kadar kötü bir şey yok. Hiç mutlu değilim :(

Çok üzüldüm canım başın sağolsun. Hayat böyle işte bir anda herşey değişiveriyor.

Acaba içinde bulunduğun psikoloji eşine karşı alınganlığını arttırıyor olabilir mi?

Bebeğinde küçük ama bence bir psikiyatra gidebilirsin. İlaç verir bu süreci atlatana kadar rahatlarsın. Ben daralınca kendimi kitap okumaya veriyorum rahatlatıyor beni.

Allah sabır versin canım...

Çok üzüldüm canım başın sağolsun. Hayat böyle işte bir anda herşey değişiveriyor.

Acaba içinde bulunduğun psikoloji eşine karşı alınganlığını arttırıyor olabilir mi?

Bebeğinde küçük ama bence bir psikiyatra gidebilirsin. İlaç verir bu süreci atlatana kadar rahatlarsın. Ben daralınca kendimi kitap okumaya veriyorum rahatlatıyor beni.

Allah sabır versin canım...

Amin... ilaç kullanmak istemiyorum, ama mecbur kalırsam olabilir. bence bi aile terapistine gitmek daha mantıklı. çünkü eşim hep ilgisiz kalacak söylediğim halde hala aynı. yapacak bişeyim yok ya böyle kabul edeceğim yada... yadasını bilmiyorum :(

Back
X