- Konu Sahibi nebilimben
ben anlamadım neye kızdınız siz? yeğen evlat yarısıdır tabiyki alır eğer kendi çocuklarını göz ardı etmeden yapıyorsa yani bütün çocuklara birden bunda kızacak birşey yok... abisine ve onun eşine yapması abartı ama yeğenlerine yapmasında bir sakınca göremiyorum ben durumları iyi değilse hatta iyi bile olsa normal yapması ben yeğenimin istediği bir oyuncağa sırf içinde kalmasın diye 200TL veren insanım çocuk dedin mi akan sular duruyor bazıları için belki siz pek sevmiyorsunuzdur eşinizin yeğenlerini. açıkçası şaşırdım...
ya bole seylerın lafı olmasa tamam kendılerı sıkılıktan canları cıkacak parayı sık sık kendılerı alamadıgı 200 mılyonluk oyuncagı ben mı alayım ama onlarda hanı alsalar bole seylerın lafı olmasa tamam gozume batmayacak mesela kendılerı cocuklarına bıse almazlar durumlarıda ıyı aldıkları seyler hep pazardan bı tane marka goremessın ustlerınde esımın aldıklarından baska hee laftada markaya karsılar ben bıse alsam dalga gecerler elestırırler nebılımben cok para harcıyo marka duskunu dıye o zaman desınler esım getırınce bız marka sevmıyoruz dıye