eşime kredi

esma2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
364
0
46
Diğer
kızlar eşim benden kredi cekmemi istiyor borcu varmış hiç bitmeyen borcu vardır kendisinin ve 20 milyar kadar.zaten cekmeyi düşünmüyorum kendisinede hiç güvenmem ödemez
kesinlikle hatta bide yüz üstü bırakıp gider üstüne.fakat tavırları beni rahatsız ediyor uffluyo sözleriyle sıkıntılı oldugunu gösteriyor lafı krediye getirmek için ugrasıyor ne yapacagımı sasırdım kararım kesin cekmem fakat ben nasıl davranmalıyım ben memurum o serbest meslek

sakın öyle bir hata yapma arkadaşım sakınnnnnn
ben babası için çektim ödeyemicek durumdalar sürekli beni bankalar arıyor sicilimi bozucaklar

Borç işi ile mi ilgili?

Ya da gecmişten gelen bir para sıkıntınız mı var? Sanki eşinizden değil de X kişiden, kırk kat yabancıdan bahsediyor gibisiniz?

eşinden bahsedıyorsun dımı aynı yastıga bas koydugun hayatı paylaştgın...valla arkadasım güvenın yoksa kesınlıkle böyle bir hata yapma uflamasıda blöf olabılr 20 bın bu devırde az para degıl memurıyetın bıle rıske gırebılr

evet canım eşim.babamada cok büyük para taktı cocuk felan idare ettim ödeyin dedim cek git dediler

EŞinizle bazı sıkıntılarınız olduğu belli. Yoksa normalde eşi sıkıntıdayken insanın gönlü razı olmaz olanağı varsa kullanmamaya. Evlilikte kesenin ortak olması gerektiğini düşünenlerdenim. Benim param olmamalı. Tersi durumları eleştiririm de normalde ama sizin yazdıklarınızdan başka sıkıntılar nedeniyle bu şekilde biri düzen kurduğunuzu çıkardım. O nedenle doğrudan birşey söylemek istemem. Ama eğer bir güven problemi varsa, eşinizin sorumluluklarını sizin üstünüze yıkma gibi alışkanlıkları varsa bu rahatsızlıklarınızı ve bu nedenle kredi çekemeyeceğinizi açık açık anlatın.

Normalde birinin üzerine kredi çekilmesine karşıyım, eşimiz bile olsa. Birde sizin hem güveniniz yok hemde belliki çok sıkıntılarınız var. Bencede kredi çekmemekta haklısınız.

Nasıl davranmalıyım demişsiniz.. Tavrınızı net belli ettiyseniz, artık üstelemeyin, kısa cvp.lar verin.Kızmadan konuyu değiştirmeye çalışın, eşiniz her konuyu açtığında.

Tartışmaya girmek, eski meseleleri açmak çok anlamsız olur, bu hataya düşmeyin derim.

Allah kolaylık versin.

anlatsam inanmazsınız kardesime bile yaptı ödemedi öğrenci kardesim ünivde düşünün bende hırsla ders calıstım 90la atandım ailesinin yaptıklarını felan hazmedemedim tekrar cekmek aptallık ama tavırları sinir ediyor yüzünede güvenmiyorum desemmi bilemedim

eskileri acmıyorum fakat o benim aileme borc takıp sonra ailesiyle bir oldu bana karsı ki ailesinin gayet 3 evi var onlara cektir dedim

evet canım eşim.babamada cok büyük para taktı cocuk felan idare ettim ödeyin dedim cek git dediler

canım durum böyle ise sakın yapma valla memur hayatın bıter bende memurum ve arkadaslarımn basına gelen bi kaç sey var dırek maasa hacız konuyo falan cok zor bır durum allah yardımcın olsun

canım durum böyle ise sakın yapma valla memur hayatın bıter bende memurum ve arkadaslarımn basına gelen bi kaç sey var dırek maasa hacız konuyo falan cok zor bır durum allah yardımcın olsun

canım bide ödemez yani bide nasılsa rest cekemez diye herseyi yapar yasadım bikere aileme olandan dolayı

sanıyorum bunu yasayan cok ödeyecegini degecegini bilsen yaparsın ama yüzüstü bırakmaya borc yıkmaya meraklı insanlar var böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…