Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum

ama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum

ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.

Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim

Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss