- 1 Şubat 2015
- 3.724
- 9.624
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorumama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum
ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss![]()
valla helal olsunBenzeri bir durumda kinder sürpriz yumurta aldim. Guzelce kutuya koyup hediye ettim.
Herseyin vardi ne alsam sasirdim, en sürprizli olani aldim sana dedim. Cok şaşırdı bir heyecanla acti şok olduBozuntuya vermedi, kizimla birlikte yedi cikolatasini. Coook teşekkür etti.
12 yildir icinden cikan minik tahta oyuncak oyle durur goz onunde
Onemli olanin maddi yüklü, essiz benzersiz hediye olmadığını; hatirlanmak oldugunu anladi artik![]()
bence al hediyeyi verirken de söyle anneler günü gibi gerçi babalar gününe de zam yapmışlar ama ben yine de aldım tabiMerhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorumama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss![]()
Aa onu da yapmamış hayatta almak beni saymayani neden sayayim hele ki annelik çok kutsalhayır vermedi
Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorumama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum
kızımız adına düşünceli davranmak için. yoksa hediye değil konu.Eşiniz size yada siz eşinize neden anneler gününde yada babalar gününde hediye beklentisine giriyorsunuz ki. sonuçta adı üstünde anneler ve babalar günü alması yada almanız gerekmiyor. Eşim de bana almadı.
ben alırdım ama güya fiyatı indirmişler ama pahaylıdı
olsun sana değer diye ufaktan ucundan dokundururdum
bende aynen senın gıbı dusunuyordumYa bana anneler babalar gününde eşlerin birbirlerinden hediye beklemesi tuhaf geliyor.
Siz eşsiniz, kendi annenizin babanızın anneler babalar gününü kutlamanız değil mi mantıklı olan.
Kızınızla mutfağa girin pasta yapın "babasıı bak kızımız sana pasta yaptııı" diye şirinlik yapın kızınız gitsin babasına sarılsın tamam işte babalar günü.![]()
valla bu öneride çok yerinde damardan tam istediğim gibi bi cümle benim tarzım. ya demin aradı iftara arkadaşlarla dışarıdayız dedi. cuma cumartesi pazar zaten arkadaşlarıyla dışarıda yapmıştı iftarını bu akşamda dışarıda. yok ben çok ince düşünüyorum. paraya kıyıp alamadım herşey çok pahalıymış sanada vermeye kıyamıyorum babalar günün yinede kutlu olsun mu desem. ayyyyy çok sinirliyim şu an elim ayağım titriyoBen olsam sanırım hediye alırdım ama iğnelerdim de.
Yani yılda bir gün alacağı çiçeğe 50 değil 60 lira versin ne olacak yani. Ayıp etmiş.
Hadi yaptın öyle bir cimrilik bari dan diye zamlıydı almadım deme.
Hediyeyi alırken ben 5 10 lira için bu günü es geçmek istemedim derdim sanırım.
valla bu öneride çok yerinde damardan tam istediğim gibi bi cümle benim tarzım. ya demin aradı iftara arkadaşlarla dışarıdayız dedi. cuma cumartesi pazar zaten arkadaşlarıyla dışarıda yapmıştı iftarını bu akşamda dışarıda. yok ben çok ince düşünüyorum. paraya kıyıp alamadım herşey çok pahalıymış sanada vermeye kıyamıyorum babalar günün yinede kutlu olsun mu desem. ayyyyy çok sinirliyim şu an elim ayağım titriyo![]()