- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soru soruyorum mislleme yapsammı yoksa asıl içimden geçeni, sürprizi mi yapsam diyorum. sonra eşimde bi düzelme olmazsa ayyy ben ona kutlama yaptımda o bana yapmadı gibi konular açmamak için.neyin pesindesiniz ben anlamadim once misilleme yapmaktan sonra romantik suprizler hazirlamaktan bahsediyorsunuz.
bu pazarBabalar günü ne zamann
işte sürpriz yapıp sonra aynı hatayı yaptığında keşke hatasını bildirseydim demekten korkuyorum.Ben kesinlikle aynısını yapardım.
Yani arayıp aşkııım her şey çok pahalı bugüne özel sanırım sana para versem de sen kendi zevkine göre bir şey alsan derdim.
Bence bunu yap kesin taktik.
Ben bir şeye sinirlendiğim de böyle yapıyorum bir daha karşı taraf tekrarlamıyor
soru soruyorum mislleme yapsammı yoksa asıl içimden geçeni, sürprizi mi yapsam diyorum. sonra eşimde bi düzelme olmazsa ayyy ben ona kutlama yaptımda o bana yapmadı gibi konular açmamak için.![]()
henüz 1 yaşında daha.
erkeklere çok taviz vermeye onların üstüne düşmeye gelmez.işte sürpriz yapıp sonra aynı hatayı yaptığında keşke hatasını bildirseydim demekten korkuyorum.
Böyle yapmak iyi değil işte sonra tepene mıcıyorlarben olsam çok güzel bir süpriz yapıp hediye alırdım .
gerçi herşey çok pahalıydı ama yine de aldım derdim![]()
tshirt fikrini tuttum vallaHmm.. o zaman güzel bi kahvaltıya götürün esinizi ? :)
Ya da babakız benzer tshirtlerden alın. Ikisine de tozpembe tshirt mesela onun gibi ?
yok canım nerde hiç aklına bile gelmemiştir. hatırlatsam aaa öylemi olmuştu der eminim.erkeklere çok taviz vermeye onların üstüne düşmeye gelmez.
Aynısını yap hiç acıma o senin kadar düşünüp acaba üzülür mü diye vah etmemiştir eminim.
Ya evet haklısınız. o bana bunu yaptı ben ona bunu dedim. ufff böyle hayat mı geçer. ben içimden geleni yapayım. ya bir de şu var biz kadınlar bize davranılmasını istediğimiz gibi mi davranıyoruz eşlerimize acaba. yani bazen öz eleştiri de yapmak lazım.
ama burda hediye almaktan ziyade verilen mesaj önemli bence.Böyle yapmak iyi değil işte sonra tepene mıcıyorlar
öyle mi yapayım ya ufff kıyamıyorum işte.Bence yap yaa yazık günah adam bulamamıştır hediye yada senin gibi ne hediye alacağını bilememiştir.art niyetli olmayın o kadar.sen yap herseyini o yapmasa bile bidahaki sefere yapar.eğer o zamanda yapmazsa bisey hediye falan almazsa o zaman koyarsın tavrını.
yok aslında istenen karşılık değil bu çok hassas bi konu. yani tabiiki benim kadar ince düşünmesini beklemiyorum ama bazen de beni şaşırtsın istiyorum. ya mesela doğum çiçeğimin üstüne hazel dilara nın annesine diye yazdırmıştı. hiç beğenmedim yazıyı ama ona göre hoş bir düşünceydi diye kızmadım. halbuki ben işyerine gönderdiğim çiçeğe onu nekadar sevdiğimden bahseden not iliştirmiştim. ama bön öyle yaptım diye ondan da aynısını bekleyemem tabiiiçinizden sürpriz hazırlamak geçiyorsa yapın ne olacak,
ama misilleme bana hoş gelmedi nedense, bazı önerileri beğensem de
herkesin özel gün anlayışı farklı, çok beklenti içinde olmamak lazım.
içinizden geldiği gibi davranın bence ama karşılık bekleyecekseniz yapmayın, çünkü muhtemelen görmezsiniz.
niye beğenemediniz miderde bak ya![]()
İnan bana telefon açıp sen de aynısını desen,senin kadar takmazdı.Erkekler bizler gibi naif değil.Ama illa misilleme yapmak istiyorsan hediye al.Ne kadar önem verdiğini görsün.Merhaba kızlar bir konuda kararsız kaldım. Böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorumama bazı şeyleri anlaması için de bunu yapsam mı demekten kendimi alamıyorum. konuya geleyim eşim anneler gününde bana hediye almamış arayıp dedi ki ''aşkım çok bakındım güzel bir hediye için ama bu güne özel zam var sanki ben sana para versem sen kızımızla kendine ihtiyacınız olan birşeyi alsan olmaz mı dedi. ''ben de gerek yok düşünmen yeter dedim. ama aslında biraz kırıldım illa çok pahalı bi hediye olmasına gerek yok ki. seni çok seviyorum yazan ufak bir not bile yeterdi. neyse olmaz yok para verecem siz alırsınız dedi .ben de tamam dedim. ve o konu o günden beri kapandı. unutmuşta olabilir umursamamışt a ama ne hediye aldı ne de lafını etti. şimdi ben de babalar gününde arayıp, aşkım herşey çok pahalı bu güne özel zam yapmışlar sanki. ben sana hediyenin parasını versem de sen istediğini alsan desem. (ayyyy yazarken bile bi garip oldum
ama sormadan da edemedim.) ne dersiniz kızlar ayıp olur di mi.
bunun yanında aslında içimden geçen bu değil tabii ama şeytan işte.Aslında eşim için şık bir sürpriz istiyorum. Öküz möküz ama çok seviyorum kocacığımı napim
Eşime nasıl bir babalar günü sürprizi yapabilirim ki. kızımızın fotoğraflarından altlarında da küçük notlar olan bi albüm çok mu bayan işi olur. daha yeni anne babayız babalar gününde ne alınır ne yapılır bilemedim. babam olsa kolay kendisi parfüm hastası. ohhh misss![]()