- 2 Haziran 2016
- 15
- 6
- 6
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne ve babalar gününü çocukları kutlamıyor mu ? sistem değişti mi ona göre sevgilime trip atıcam çünkü
şimdi sinirlendim ya mantığı kaybettim. En iyisimi bu akşamki duruma göre karar vermek.Olgun bir tavır değil benim önerim. Aranız bozulsun istemem.
Ama düşünüyorum ilk anneler gününde istemesen de kazık yedik hissinde olsa alman lazım ya.
Hani hediye almayayım misilleme yapayım diyemem muhtemelen alırım bir şey de ama o çenemi de tutamam yani laf sokarım kesin.
Köyü bir huy ama.. Siz en iyisi şaka gibi bir iki iğneleyin anlar bence.
öyle mi yapayım ya ufff kıyamıyorum işte.
sevgili ya da eş hatta çocuk bile olsa anneler gününün konu açtıracak şekilde büyütülüp abartılmasını doğru bulmuyorum üstelik çevremizde sevgilisinden çocuğu(!) olmadığı halde trip atanlar varken.Sevgilinizden çocuğunuz varsa neden olmasın
İlk anneler gününde bebek de ufak olunca eşinden bir jest beklemiş bence de normal bu durum.
Yani ilk anneler günü sonuçta çocuk adına bir jest yapılmalı...
sevgili ya da eş hatta çocuk bile olsa anneler gününün konu açtıracak şekilde büyütülüp abartılmasını doğru bulmuyorum üstelik çevremizde sevgilisinden çocuğu(!) olmadığı halde trip atanlar varken.