• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime muhtaç olmamalıyım.

@captain price in yorumuna katiliyorsan onun yorumunu neden begenmedin?

dalga mı geçiyorsunuz? canınız tartışma mı çıkarmak istiyor? konu sahibi alıntı yapmış dönüp de captain price ın yorumunu bulup beğenmekle uğraşmak yerine beğendiğimi göstermek adına ismini eklediğim belli mi? belli....
kötü niyetlerinizi çok zahmet olacak ama içinizde tutunuz lütfen..

Merhabalar hanimlar.. Ben hayatim boyunca hep kendi ayaklarimin üzerinde durabilmeyi istedim kimseye muhtac olmadan (babama bile).. Bu düsünce neden bilmiyorum inanılmaz yoruyo beni 3 aylık evliyim ve evde bos durmayı kendime yediremiyorum muhendisim yüksek lisans yaptim hayallerim vardi hicbiri olmadi simdi kpss deniyorum.

Annem yıllarca babam tarafindan aldatildi tabiki bize acik acik söylemese de hep calisip kimseye muhtac olmayin maddi özgürlügünüz elinizde olsun diyerek buyuttu bizi.

Bundan dolayi galiba esime muhtac olmamaliyim dusuncesi var su an bende. İs bulana kadar cocuk istemiyorum bilmiyorum belki esime haksizlik yapiyorum. O da destek oluyo calismami istiyo is bulamiyorum. Sanki calismadiğim her dakika eşim beni aldaticak ve ben ona muhtac kalcam gibi geliyo maddi özgürlugum olmadigi icin. Belki saplantili bi dusunce ama boyle hissediyorum :KK43: esine mi güvenmiyosun diyebilirsiniz güveniyorum ama su da bi gercek ne erkekler var yillarca asik oldugu kadini aldatan erkekler cok meyilli oluyo benim dusuncem böyle yani bilemiyorum erkeklere karsi bi güvensizlik var..
Biliyorum bu duruma yapcak bişey yok. is bulana kadar kendimi bi işe yaramis emeklerimin karsiligini almis hissedene kadar düzelmicem. Sadece cok bunaldim birileriyle dertlesmek istedim.
neden illaki kpss? Bir yüksek mühendisin daha iyi işler bulabileceğini düşünüyorum. Ne mühendisisiniz?

Merhabalar hanimlar.. Ben hayatim boyunca hep kendi ayaklarimin üzerinde durabilmeyi istedim kimseye muhtac olmadan (babama bile).. Bu düsünce neden bilmiyorum inanılmaz yoruyo beni 3 aylık evliyim ve evde bos durmayı kendime yediremiyorum muhendisim yüksek lisans yaptim hayallerim vardi hicbiri olmadi simdi kpss deniyorum.

Annem yıllarca babam tarafindan aldatildi tabiki bize acik acik söylemese de hep calisip kimseye muhtac olmayin maddi özgürlügünüz elinizde olsun diyerek buyuttu bizi.

Bundan dolayi galiba esime muhtac olmamaliyim dusuncesi var su an bende. İs bulana kadar cocuk istemiyorum bilmiyorum belki esime haksizlik yapiyorum. O da destek oluyo calismami istiyo is bulamiyorum. Sanki calismadiğim her dakika eşim beni aldaticak ve ben ona muhtac kalcam gibi geliyo maddi özgürlugum olmadigi icin. Belki saplantili bi dusunce ama boyle hissediyorum :KK43: esine mi güvenmiyosun diyebilirsiniz güveniyorum ama su da bi gercek ne erkekler var yillarca asik oldugu kadini aldatan erkekler cok meyilli oluyo benim dusuncem böyle yani bilemiyorum erkeklere karsi bi güvensizlik var..
Biliyorum bu duruma yapcak bişey yok. is bulana kadar kendimi bi işe yaramis emeklerimin karsiligini almis hissedene kadar düzelmicem. Sadece cok bunaldim birileriyle dertlesmek istedim.
Kpss çalışın, ama mühendislikte çok çok iyi puan almanız lazım atama için. Bu aradada kendinize uğraş networkle uğraşın bence, önyargısız olup iş olarak benimserseniz ciddi kazançları olan bir iş. Çevresi olana yönelik değil kesilikle bu iş sayesinde çevre ediniyorsunuz.

Aynen Bakacak arkadasim.Koca degil mi,Erkek degil mi, bana da cocugumada bakacak.Benim sorumlulugum cocuk terbiyesi ev duzeni temizligi vs onun ki de maddi olarak isteklerimizi karsilamak...Bana bakiyorsun cok sagol ay kiyamam rolleri kesmeye gerek yok.Bakacak gorevi bu...Erkeklere ne kadar onemli bir sey yapiyormus hissi verirseniz o kadar basa kalkacaklar.Kadin calismasa dahi erkek ona bakmak zorunda...
hiç kusura bakmayın hiçkimse kendi dünyaya getirdiği çocuğundan başka kimseye bakmak zorunda değil.

Ben burada Aldatılmış doktor, öğretmen, avukat gördüm. Aldatılmak şahsiyet onur meselesidir:110: onuru şerefi olmayan aldatmaya yeltenir😦 Çalışan kadın olmak bunu değiştirmez malesef 😦

Çalışan kadınlar da aldatılıyor
Benim zaten calisan kadin aldatilmiyo gibi bi düşüncem yokki.
Sadece calisip kendi ayaklarimin ustunde durursam egerki öyle bi durum olursa bi nebze de olsa daha kolay olur ayaga kalkmam en azindan maddiyati dusunmem

Bişey dicem, aldatılan kadın profili diye bişey mi var?
Çalışanı aldatılmaz, evde oturanı aldatılır mı yoo
Tamamen karekter ve irade orantılı, saygıyla harmanlanır; sadakat olur.
Çalışmak istemeniz normalde çalışmazsam her an aldatılırım korkusu yaşamak saçma değil mi?

Erkekler eşlerini çalışıp çalışmalarına göre aldatıyor değiller. İlk önce bu düşünceden bir kurtulun.

Kadın çalışınca tüm sorunları ortadan kalkmıyor, burada ne konular okuyoruz, çalıştığı halde eşinin her türlü şiddetine, sadakatsizliğine rağmen ayrılma cesaretini gösteremeyen.

KPSS'ye hazırlanirsınız inşallah kazanırsınız ama kazanmanızda bir ihtimal yada iş bulmanız süreç alır, psikolijniz olumsuz etkilenir bu bakış açısıyla.
Ha bide çalışmayan kadınlar ( ki bu ne demek evde yatiyoruz galiba) kocasının eline falan bakmıyor evlilik böyle birşey mi o benim elime bakiyor bana muhtaç çalısmıyor diye ben donlarını yıkarken birsey diyor muyum :KK53:
Bi de atanamayinca ölürüm sananlar var yani devlette calisinca mutluluktan havalara uçuracak gibi memurluk.
Arkadaşım senelerce ugrasti evde asosyal bi sekilde ders calisti 7.senede atandı. Atandığı yıl da aldatildi .Boyle saçma seyler düşünmeyin meslegini seven çalışsın sevmeyen evinde çalışsın kocaya çocuğa ağırlık versin.
Kk da öyle bir algı var çalışmayanları yerden yere vurmaya bayılıyorlar :KK66: kocaları eline bakıyor gibi hissettiriyorsa bilemicem :KK53:
Saçma ve klişe olacak ama misal adriana lima on numara fizik güzellik para kadında ama o da aldatıldı üstelik kpssye bile hazırlanmamıştır kendisi sdfghjk
Adamın aklı uçkuruna kaçtıysa sen doktormuşsun başbakanmışsın milletvekilimişsin ne farkeder adam niyeti bozmuşsa.
neden illaki kpss? Bir yüksek mühendisin daha iyi işler bulabileceğini düşünüyorum. Ne mühendisisiniz?
Ben burada Aldatılmış doktor, öğretmen, avukat gördüm. Aldatılmak şahsiyet onur meselesidir:110: onuru şerefi olmayan aldatmaya yeltenir😦 Çalışan kadın olmak bunu değiştirmez malesef 😦

Hanimlar öncelikle sakin olun 😊 kendimi baya yanliş ifade ettigimi düşünüyorum herkes ayni noktalara vurgu yaptigina göre.
Birincisi ben calisan kariyer sahibi kadin aldatilmaz demedimki tabiki aldatilir bu tamamen erkegin karaktersizligidir. Meslek güzellikle ne alakasi var tabiki böyle dusunmuyorum. İs meselesini şu yüzden söyledim mesela ülkemizde cogu kadin aldatilip maddi özgürlügü olmadigi icin cocuklarim icin sabredeyim diyo simdi buna da hayir diyebilirsiniz ama böyle benim gorduklerim tabiki bas kaldiran da vardir. Ondan dolayi en azindan maddi özgürlügüm olursa ilerde coluk cocuk sahibi de olcam Allah korusun babamin anneme yaptigini yasarsam eyvallahim olmaz. En azindan ne bileyim çocuklarıma nasil bakcam diye dusunmek maddi acidan daha kolay olur. Psikolojik olarak zaten tartisilmaz ben maddi acidan söylüyorum bunlari..

İkincisi benim ev hanimlarına calismiyor derken hakaret etmek icin demedimki. Neden öyle anlasildi anlamadim ve üzüldüm. Bende su an calismiyorum mesela. Annem de calismiyo ne yani simdi annem ise yaramaz evde öyle bos bos oturan bi kadinmi? Ben her zaman söylerim ev hanimligi en zor meslek diye. Benim calismak istememin nedeni yillarca okuyup emek vermis olmam yoksa ev hanimligini birakiyomuyuz sanki ise girince :)

Umarim kendimi daha net ifade edebilmisimdir. Tabi yanlis anlamalarin olmasi normal tanimiyoruz birbirimizi sonucta.
Bu arada zaten is ariyorum bekarligimdan beri. Yani her firsati değerlendirmeye calisiyorum is bul özelde calis diyen arkadaslar.. kucuk bi şehirde yasiyorum gelismis bi yer olsa sansim yüksek olabilirdi sanirim.

dalga mı geçiyorsunuz? canınız tartışma mı çıkarmak istiyor? konu sahibi alıntı yapmış dönüp de captain price ın yorumunu bulup beğenmekle uğraşmak yerine beğendiğimi göstermek adına ismini eklediğim belli mi? belli....
kötü niyetlerinizi çok zahmet olacak ama içinizde tutunuz lütfen..
Ne saka yapiyorum ne de niyetim kotu. Sanirim bir yanlis anlasilma var.

O zaman kariyeriniz oturunca evlenseydiniz, kurumsal bir şirkette sağlam Bi iş bulup yerinizi sağlamlaştırıp yükselip yada devlete atanınca. Şuan bunun için ağlamak çok saçma. Bu düşüncede Bi insanın kariyerini düzenlemeden evlenmesi başlı başına Bi saçmalık hadi

Ne demek kocama muhtaç olmamalıyım.ben kocamdan herşeyi isterim o da benden herşeyi isteyebilir.evli olmak budur.en özel en mahrem şeyleri yaşadığım hayatı paylaştığım adamdan para veya herhangi bir istemek için bir an bile düşünmem.bu zihniyetle devam edersen evliliğin hiç bir zaman gerçek bir evlilik olmaz.ha bir mesleğin var çalışmak istersen tatbiki çalış o ayrı bir konu.

Ben de ayni durumdayım. Üniversite mezunuyum. Şu an sigortalı bir işim yok. Ama eşimin benim çalışmamla ya da çalışmamamla bir husumeti olduğunu zannetmiyorum.

Bu şehirde iş bulamamış olmam başka bir sehirde bulamayacak olduğum anlamina gelmez.

Ya da üniversite mezunu olmak temizlik yapıp geçimimi sağlayamayacağım demek olmuyor.

Mesele aciz olmak... ya da olmamak.

Boşanmak için maddi imkanlardan önce manevi güç önemli. Böyle bir kararı vermeye çalışırken emin olun böyle yüzeysel düşünmeyeceksiniz.

Burdan memur olup da boşanamayan bir arkadaşımız vardı. Ismini etiket yapmak istemiyorum. Ama ben şahsım adına ondan çok çok şey ögrendim.

Maddi güç sizin zannettiğiniz gibi bir devrim yapmayacak evlilik hayatınızda.

Şu an kendi paramı kazandığım ufak çaplı bir işim var Allaha bin şükür. Ama eşimde de, evlilik hayatımda da ve benim düşüncelerimde de hiçbir farklılık olmadı.

Takıntıl bir durumdasınız. Çalışmıyor diye aldatilacak değilsiniz.

Elinizde mesleginizde varmış. Her şeye rest çekecek durumdasınız, Kötü şeyler çağırmayın.

Bence özelde size uygun bir iş bakın.
Çünkü takıntı yapmışsınız. Kpss çalışarak evde kalırsanız bu kuruntular sizi yer.
Işe girin ama bir yandan da kpss bakın.
Eğer kpss olmazsa sizde çöküntü olabilir.
O yüzden riski azaltın. Kpss olmasa bile özelde isim var dersiniz. Zaten kpss olursa da istifa edip devlete geçersiniz.
Bu arada yaşınız daha 25. Bebek için zaten erken değil mi?? Devlette bile olsaydınız 25 yaşında hemen çocuk mu olacaktı? Önce evliliğinizin tadını çıkarın..

Aldatırım diye evham yapmayın. Maalesef yapacak olan yapıyor..

esiniz melekte olsa guvenmeyin.gunun sonunda ne olacagi belli olmaz.guzel zamanda tabiki ben sana bakarim seni ortada birakmam der ama bosanma zamani zerre acimaz.sizde giden zamana uzulur kalirsiniz ne olursa olsun calisin.

Back
X