Eşime nasıl bedel ödetmeliyim?

Begenmiyorsanbakma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
53
-2
6
26
Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana

Sadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.

Giden güven aslında yerine gelmez. Siz şimdiden güveniyor gibisiniz ama. Bedeli ne amaçla ödetmek istediğinizi anlayamadım. Facebook vs bugün kapanır yarın bir sebep yine açılır. Kalıcı çözüm değil. Yapacak adam da her yerden herşeyi yapar. Allah yardımcınız olsun bir cozum sunamadim

Sadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.
Sadece eklemeye çalışmış ne demek? Hangi niyetle eklemek istediği ortada değil mi? Nasıl önemsiz bir mesele gibi görebiliyorsunuz? Kızı ekleyebilseydi olaylar çok daha ileriye gidecekti, bunu anlamamış olamazsınız herhalde.

Sizin icin cok zor olucak eger devam ederseniz hep acaba mi diceksiniz paranoyaya kapilcaksiniz surekli kontrol edeceksiniz. Boyle yasarim diyorsaniz devam edin yoksa bosanin.

Bu uyenin her onerisi boyle sacma sapan kendisinede faydasi yok zaten.

Kamu spotu: bosamaya cesaretinizin olmadigi adamin telefonunu kurcalamayin!!!

Neden pişman ? Yakalandı diye mi? Çünkü öncesinde bir pişmanlık emaresi göstermemiş.
Bence "pişmanım,bir daha olmayacak" diye ağlaması yakaladıgi için gelen pişmanlıktan. Alt metni "pişmanım, bir daha olmayacak,daha güzel saklayacağım. Telefonumu dikkatli kullanacağım" demek
Ayrıca eğer eşine güvenin tam olsa okey plusun mesajlaşma Bölümünü kontrol etmezdin asla. Kimin aklına gelir ki insta değil face değil

40 yil dusunsem okeye bakmam ha ben hicbir seye bakmam ama oldu da costum, okey aklima gelmez bile

Konu sahibi kahve pembeyi dinleyin,engin tecrübelerinden yararlanın kendisi evlilik gurusu babasına sövse de bırakmıyor kocayı israf etmiyor kolay mı bulunuyor bu devirde erkekk

Geçmiş olsun
Ne yaparsın bilmiyorum yerinde olsam ne yapardım onuda bilmiyorum ama bildiğim bir şey var bir insanı ömür boyu takip etmek gibi bir göreviniz oldu

Şöyle zamanlarda "acil destek" başlıklı yazılar insanın yüreğini ağzına getiriyor. İçerikte de aciliyet gerektiren bir durum olmadığı aşikar üstelik.

Konu sahibi ne yaparım demişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam en yakın bir köye gidip kıraathanede akşama kadar amcalarla okey oynardım çaylarda benden derdim. Kocama da selfie çekip okey öyle değil böyle oynanır diye atardım.Ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…