- 22 Aralık 2021
- 53
- -2
- 6
- 26
- Konu Sahibi Begenmiyorsanbakma
-
Sadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Sadece eklemeye çalışmış ne demek? Hangi niyetle eklemek istediği ortada değil mi? Nasıl önemsiz bir mesele gibi görebiliyorsunuz? Kızı ekleyebilseydi olaylar çok daha ileriye gidecekti, bunu anlamamış olamazsınız herhalde.Sadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.
Bu uyenin her onerisi boyle sacma sapan kendisinede faydasi yok zaten.Sadece eklemeye çalışmış ne demek? Hangi niyetle eklemek istediği ortada değil mi? Nasıl önemsiz bir mesele gibi görebiliyorsunuz? Kızı ekleyebilseydi olaylar çok daha ileriye gidecekti, bunu anlamamış olamazsınız herhalde.
Kamu spotu: bosamaya cesaretinizin olmadigi adamin telefonunu kurcalamayin!!!Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Hımm ne kadar bilgece bir yorum. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktı herhalde..Sadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.
40 yil dusunsem okeye bakmamNeden pişman ? Yakalandı diye mi? Çünkü öncesinde bir pişmanlık emaresi göstermemiş.
Bence "pişmanım,bir daha olmayacak" diye ağlaması yakaladıgi için gelen pişmanlıktan. Alt metni "pişmanım, bir daha olmayacak,daha güzel saklayacağım. Telefonumu dikkatli kullanacağım" demek
Ayrıca eğer eşine güvenin tam olsa okey plusun mesajlaşma Bölümünü kontrol etmezdin asla. Kimin aklına gelir ki insta değil face değil
Konu sahibi kahve pembeyi dinleyin,engin tecrübelerinden yararlanın kendisi evlilik gurusu babasına sövse de bırakmıyor kocayı israf etmiyor kolay mı bulunuyor bu devirde erkekkSadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.
oo asıl fingirdeşmeler,evli abazanların salyalarını akıtmaları oralarda dönüyor40 yil dusunsem okeye bakmamha ben hicbir seye bakmam ama oldu da costum, okey aklima gelmez bile
Demeyin yaaaoo asıl fingirdeşmeler,evli abazanların salyalarını akıtmaları oralarda dönüyor
Konu sahibi ne yaparım demişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam en yakın bir köye gidip kıraathanede akşama kadar amcalarla okey oynardım çaylarda benden derdim. Kocama da selfie çekip okey öyle değil böyle oynanır diye atardım.CiddiyimArkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Bunların bir de eşli salonları var.Sırf birini düşürürüm diye oynarlarDemeyin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?