- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Begenmiyorsanbakma
-
Sosyal, gerçek alanda aldatamayacağı için bu sanal platformu tercij etti belkide; zaten sanalın en büyük dezavantajı o, herkes normalde olduğundan daha cesur, daha cüretkar.. gerçek hayata da dökülür mü derseniz o da olabilir gerçi.. en büyük bedel onu sizsiz bırakmanızdır bilemiyorum diğerlerinin etkisi olmaz heralde, işkence yapacak haliniz yok yaArkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Hımm ne kadar bilgece bir yorum. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktı herhalde..
Tabii instagramın kuruluş amacı buBelki okey stratejisi tartışacaklardı. Günahlarını almayalım.
Sahibinden'in mesjlaşma kısmından aldatan varmış, hey gidim.40 yil dusunsem okeye bakmamha ben hicbir seye bakmam ama oldu da costum, okey aklima gelmez bile
Bedel derken bu tarz işlere gerek yok. Ya affedin devam edin başına kaktikca yalama olur bir süre sonra dikiş tutmaz,ya da boşanin .Evliliği satranç oyununa çevirmeyin.Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Affedersin disarda iken bile esin baska karilara bile bakar oldugu gibi kabul edeceksin esini,aldatilmayi göz yumarsan. Bu sekilde mesajla ilk defa yaptigini nerden biliyorsun belki bundan bi sürü vardir?Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Vaaay çok iyiymişKamu spotu: bosamaya cesaretinizin olmadigi adamin telefonunu kurcalamayin!!!
Valla bu saatte meraktan indirdim. Bir ara çok oynuyorduk eşimn hesabı ile. Kaldırdı sonradan. Ara sıra oynayıp siliyordu. Msj bölümü varmı diye hiç merak edip bakmamıştım. Şimdi baktım. Boş msj sayfası :)Merakimdan okey indirecegin az kaldi
Evlendikten sonraki konularini çok merak ediyorum. Sen bu bakış açısıyla kendi deneyimlerine nasil karşılık vereceksin acaba?Sadece eklemeye çalışmış.Sert çıkışın taviz vermeyin.Bosanmayi düşünmeyin hemen acele etmeyin.
Ben aşkım kocacım desin yazmadım taviz vermesin gerekirse kussun dedimEvlendikten sonraki konularini çok merak ediyorum. Sen bu bakış açısıyla kendi deneyimlerine nasil karşılık vereceksin acaba?
Sadece eklemeye çalışmış yazdın. Ne için ekliyor, amacı ne? Eskortla randevulaşsa ama gitmese sadece randevulaşmış diyecek misin?Ben aşkım kocacım desin yazmadım taviz vermesin gerekirse kussun dedim
duygularıma tercüman olmuş. boşanmayacaksınız hiç konusunu açma ama duruş olmalı o anlar zaten neyin ne oldğunubosanmayacaksiniz konuyu kapatın bir daha adamın telefonuna vs bakmayın
en azindan bir duruşunuz kalsın .
biliyorda boşanmıyor olmasın
Esra ezmeci diyor ki terk edin 21 gün eve dönmeyin.Ben güvenmiyorum. O güven kırılınca asla yerine gelmez tekrardan. Ben sadece bedel odetme yöntemleri var sizin uyguladığını yada başkalarından duyduğunuz bir yöntem varmı diye sizlerden yardım istedim
bir kere aldatan bir daha aldatır. bir de agzında aldatma olan erkekler genelde aldatmaz bu tipler aldatır. benim bi önerim yok. evi terkedin bosanmayacaksanız bile 6-7 ay cocuguna size hasret kalsın
Boşanmıcaksan kimseye anlatma,rezil olduğunla kalırsın..Evde ütüsünü yemeğini vs hizmetlerini yapma tüm sosyal medyasını kapatsın evde telefonu eline sürmesin.Zamanla unutun derimArkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?