esime nasil davranayim..

yarenHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
205
0
26
Almanya
kizlar 2 hafta sonra esimin yanina gidiyorum. tartismistik. kalbimi kazanmasina izin verecegim...
cok yumusakta davranmak istemiyorum. yani üstüne düsmek istemiyorum sürekli. ama cok soguk davranmaktanda korkuyirum. o zamanda benden uzaklasirmi diye.
sucunun ne kadar büyük oldugunun farkina varmasini istiyorum. tatli atli süründürmek istiyorum isin acikcasi

fikri olan varmi...

sana şöyle yap böyle yap bu daha doğru demek emin ol ilişkinize engeller koyar :) önemli olan kalbimin sesini dinlemek bırak o yönlendirsin seni özlem giderin hatasını anlayıp anlamadığını testtet ama asla yasadıgınız kötü anları onun yüzüne vurma bu ona cazip gelir bilinçaltına işleyip o şekilde davranabilir :) senin adına çok sevidim tekrar yeni bir buluşmaymış gibi düşün :)

ahh evet merak uyandırıcı bir şey sucu çok özel değilse paylaşabilirsin aslında :)

Seni affetmek istiyorum ama bu biraz zor olacak

Gönlümü kazanmak için elinden geleni yapmalısın de

Açık açık konuş istersen

seni çok seviyor belli ki kıskançlık seni önemsediğini gösteriyor gibi geldi bana :) tabi kıskançlık derecesi ve yaptıklarını ben bilemem ama hissettiklerimi paylaşmak istedim seninle :)

Seni affetmek istiyorum ama bu biraz zor olacak

Gönlümü kazanmak için elinden geleni yapmalısın de

Açık açık konuş istersen

bu dediklerinin aynisini dedim telefonda. önceleri sürekli arardim. simdi biraktim o ariyor artik sürekli. bi kere aradim sevincinden ne yapacagini bilemedi. ne oldu biseymi var dedi. hayir öylesine aradim deyince inanamadi. gercektenmi diye sorup durdu

seni çok seviyor belli ki kıskançlık seni önemsediğini gösteriyor gibi geldi bana :) tabi kıskançlık derecesi ve yaptıklarını ben bilemem ama hissettiklerimi paylaşmak istedim seninle :)

sevgisinden süphem olmadi ama cok agir imalarda bulundu. ayrilma noktasina geldim. bu son sansi

Canım eşine neden kırıldığını önceki konularından okudum

Bu cidden çok ağır bi itham

Ben senin yerinde olsam DNA testi yaptırır kapı gibi onun eline verir sonra da izimi kaybettirirdim

Deliye döner sana ulaşamaz ve cidden iyi pişman olur..

DNA testini ben yaptiracaktimda kendisi istemedi.inaniyorum sana dedi is ciddiye binince.
ayrilmak istemiyorum acikcasi simdilik. bi sans daha verdim yavrumun hatrina.
deliye dönecegi kesin. telefonu acmadigimda bile deliye dönüyor. terkettim saniyor herhade :))

O zaman senin yapacağın iş ona kaybetme korkusu yaşatacaksın ki bir daha böyle şeylere kalkmayacak

Fazla naz aşık usandırır çok da naz yapma ama

Dışarıda gördüğün bir çocuğu göstererek aa bu sana çok benziyor senin çocuğun mu yoksa de

Son düzenleme:

evet su anda nasil korkuyor onu terk edecegim diye.. korksun zaten...
iste bende fazla naz yapmiim diye fikir alayim dedim..

ay bu cocuk olayina koptum, sakayla karisik yapayim dimi...
intikam güzeldir yasasin kötülük )

evet su anda nasil korkuyor onu terk edecegim diye.. korksun zaten...
iste bende fazla naz yapmiim diye fikir alayim dedim..

ay bu cocuk olayina koptum, sakayla karisik yapayim dimi...
intikam güzeldir yasasin kötülük )

Sen onun korktuğundan emin olmuşsun

Evet bence fazla naz yapma çünkü affetmek istiyorsun ayrılmak istemiyorsun

Ona kendisini affettirmesine fırsat ver madem

Çok da şaka yapma ha o da ters tepebilir :)

siz olsaniz nasil davranirdiniz?

senin yerinde olsaydım onu anladığımı kıskandıgını ve kimseyle paylaşmak istemediğini bildiğimi söylerdim. ve kesinlikle çok kıskançsın diye yargılamazdım aksine onu huzursuz eden konunun üzerinde durur ve o konu hakkındaki şuçlamasının beni üzdügünü söylerdim ama bir yandan da kendisine hak verdiğimi belirtirdim :) ve ne yalan söyleyim kıskanıyor diye evi terk etmezdim biraz saknileşip o konuyu sakin bir sekilde onunla konusup tatsızlığı önlemeye çalısırdım :)

Sen onun korktuğundan emin olmuşsun

Evet bence fazla naz yapma çünkü affetmek istiyorsun ayrılmak istemiyorsun

Ona kendisini affettirmesine fırsat ver madem

Çok da şaka yapma ha o da ters tepebilir :)

diyor zaten beni hic birakma diye. eskiden bende derdim ama artik sessiz kaliyorum üzülüyor... kendi elleriyle beni bu hale getirdi. ben varya kör sagir topal asiktim resmen ne derse tamam...

fazla naz yapmadan orta yolu bulmaya calisiyorum..

zaten biraz saka yatimmi kiriliyor. bende dozunu fazla kaciriveriyom biraz ... bende cok kirildim. simdi sira onda...

önceki konuma bak simdi burda anlatsam cok uzun olacak. yaptigi suclama cok abartili biseydi. kabullenilir bisey degil yani... önceleri varya sirf ici rahat etsin diye evden bile cikmazdim ben... cok emek verdim ama cok yiprandim.. benden bu kadar. simdi emek verme sirasi onda.... veremeyeceksede pasa keyfi bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…