huhu kimse yokmu....
kizlar 2 hafta sonra esimin yanina gidiyorum. tartismistik. kalbimi kazanmasina izin verecegim...
cok yumusakta davranmak istemiyorum. yani üstüne düsmek istemiyorum sürekli. ama cok soguk davranmaktanda korkuyirum. o zamanda benden uzaklasirmi diye.
sucunun ne kadar büyük oldugunun farkina varmasini istiyorum. tatli atli süründürmek istiyorum isin acikcasi
fikri olan varmi...
suçu ne ki acaba?
Seni affetmek istiyorum ama bu biraz zor olacak
Gönlümü kazanmak için elinden geleni yapmalısın de
Açık açık konuş istersen
seni çok seviyor belli ki kıskançlık seni önemsediğini gösteriyor gibi geldi bana :) tabi kıskançlık derecesi ve yaptıklarını ben bilemem ama hissettiklerimi paylaşmak istedim seninle :)
bu dediklerinin aynisini dedim telefonda. önceleri sürekli arardim. simdi biraktim o ariyor artik sürekli. bi kere aradim sevincinden ne yapacagini bilemedi. ne oldu biseymi var dedi. hayir öylesine aradim deyince inanamadi. gercektenmi diye sorup durdu
Canım eşine neden kırıldığını önceki konularından okudum
Bu cidden çok ağır bi itham
Ben senin yerinde olsam DNA testi yaptırır kapı gibi onun eline verir sonra da izimi kaybettirirdim
Deliye döner sana ulaşamaz ve cidden iyi pişman olur..
DNA testini ben yaptiracaktimda kendisi istemedi.inaniyorum sana dedi is ciddiye binince.
ayrilmak istemiyorum acikcasi simdilik. bi sans daha verdim yavrumun hatrina.
deliye dönecegi kesin. telefonu acmadigimda bile deliye dönüyor. terkettim saniyor herhade :))
O zaman senin yapacağın iş ona kaybetme korkusu yaşatacaksın ki bir daha böyle şeylere kalkmayacak
Fazla naz aşık usandırır çok da naz yapma ama
Dışarıda gördüğün bir çocuğu göstererek aa bu sana çok benziyor senin çocuğun mu yoksa de
evet su anda nasil korkuyor onu terk edecegim diye.. korksun zaten...
iste bende fazla naz yapmiim diye fikir alayim dedim..
ay bu cocuk olayina koptum, sakayla karisik yapayim dimi...
intikam güzeldiryasasin kötülük )
siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Sen onun korktuğundan emin olmuşsun
Evet bence fazla naz yapma çünkü affetmek istiyorsun ayrılmak istemiyorsun
Ona kendisini affettirmesine fırsat ver madem
Çok da şaka yapma ha o da ters tepebilir :)
senin yerinde olsaydım onu anladığımı kıskandıgını ve kimseyle paylaşmak istemediğini bildiğimi söylerdim. ve kesinlikle çok kıskançsın diye yargılamazdım aksine onu huzursuz eden konunun üzerinde durur ve o konu hakkındaki şuçlamasının beni üzdügünü söylerdim ama bir yandan da kendisine hak verdiğimi belirtirdim :) ve ne yalan söyleyim kıskanıyor diye evi terk etmezdim biraz saknileşip o konuyu sakin bir sekilde onunla konusup tatsızlığı önlemeye çalısırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?