• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime nasıl söyliycem yada söylemesem mi?

ne oldu bu işin sonu walla merak ettim :) bence sen haklısın ben olsam birden iptal ederdim face msn i telefonu filan kırardım heralde :) ama sanırsam oda belki senin bu tavrından hoslanıyo öyle yapıyo çünkü benim kocam öyle kızdırmak çok hosuna gidiyo beni :)

olan bişi yok canım henüz malum yıl sonu full çalışıyo eşim. öle face falan bakamaz. akşamda geç geliyo. bakalım artık işleri nezaman hafiflerse.

Şu internet çıktı hiçbir sorun lmayan evliliklerde bile sorun çıkar oldu. Ben anlamıyorum yanii face, mail, msn kurcalayıp ne öğrenilecek.

Ben eşimin hiçbir şifresini bilmem merak etmem. Face de zaten resimlerimiz var birlikte çekincesi olsa koymaz, msniyle yanımda da konuşur. Zaten niyeti bozmuş olan adam sana onların şifresini verir dışarıda başka isimle şifreyle yenisini alır yanii yeter ki istesin. Güvenmeyi bileceksiniz kurcalamayacaksınız bana eşim yapsa çok bozulurum mesela nasıl güvenmez diye o da bana yapmaz aynsıını ben eşimin davranışlarına dikkat ederim bana karşı ilgili mi, benimle vakit geçiyormu, yakın arkadaş çevresi beni tanıyor mu, telefonuyla gizli kıonuşmalar yapıyor mu, telini hep saklıyor mu, evde duruyor mu tatilleri yanımda mı geçiriyor ya da nereye gidiyorsaa ben biliyor muyum tanıdığım kişiler mi tamam yani daha ne var..

ya yaptımda durduk yere değil. senin yazdığın bazı şeylerle karşılaştım. hani demişsin ya şunu yapıyomu bunu yapıyomu. bazıları vardı ama elimde somut bişey yoktu ancak dırdır yaptığımla kalıyodum. güvenim sarsılıyodu. ancak bu şekilde çözebilirdim. bazen kendi kendime kuruntu yaptığımıda düşündüm. ama güvenmek gerek diyo biçok kişi. ya bişey bulsaydım buraya yazan birçok kişi gibi. yani bulunmadığında kadın bulununca erkekmi suçlu onu anlamadım.eğer bulsaydım kimse niye karıştırdın niye güvenmedin demiycekti sonuçta.

ters gelmesini anlıyorum aslında. bazı insanlar vardır evliliğin başından beri şifre pin falan kimse kimseye vermemiştir. ama bizde böyle bi durum yok hep alenen ortada olan şeyler. birden pat diye benim özelim denilip gizlendi. 5 yıl boyunca olmayan özel birden olduysa ne bu özel eşinden saklanacak. he bazı arkadaşlar demiş belki annesiyle özeli vardır olamazmı. zaten herşeyini bilirim ailesinin. aldatma dışında ne olabilirdiye düşündüm. birileriyle beni çekiştirmiş olabilir ki. buda tahammül edemeyeceğim bişey.

he şimdi ne mi oldu güveniyorum artık. ama yine içime şüphe düşersse yine bakarım. ha peşine takılıp takip etmişsin ha şifresini kırmışsın bişey farketmez.

bugün yemek yerken eşim face imi piri kırmış mailimide dedi. yaaaaaa dedim. sonra bende başka mail adresi aldım face imide düzelttim dedi. bendende hiç şüphelenmemiş. bende bişi demedim. inşallah koca çenemi kapalı tutabilirim. benim işim belli olmaz bigün ansızın o bendim diyebilirim. benden niye şüphelenmedi acaba. kendisine güvendiğimimi düşünüyo. yoksa şifrelerini kırabilecek kadar zeki olmadığımımı. neyse oda onda kalsın. şimdi bunun peşine düşersen bir çuval incire yazık ederim. kocişimle bana ve herkessin kocişiyle kendisine mutluluklar dilerim :)

bugün yemek yerken eşim face imi piri kırmış mailimide dedi. yaaaaaa dedim. sonra bende başka mail adresi aldım face imide düzelttim dedi. bendende hiç şüphelenmemiş. bende bişi demedim. inşallah koca çenemi kapalı tutabilirim. benim işim belli olmaz bigün ansızın o bendim diyebilirim. benden niye şüphelenmedi acaba. kendisine güvendiğimimi düşünüyo. yoksa şifrelerini kırabilecek kadar zeki olmadığımımı. neyse oda onda kalsın. şimdi bunun peşine düşersen bir çuval incire yazık ederim. kocişimle bana ve herkessin kocişiyle kendisine mutluluklar dilerim :)

neden durduk yere söylemek istiyorsun ki, doğrucu davud olmanın manası ne?
anlamamış işte
boşver söyleme.
karşındaki sana çok mu dürüst? şifreleri değiştiriyor sana söylemıyor?

neden durduk yere söylemek istiyorsun ki, doğrucu davud olmanın manası ne?
anlamamış işte
boşver söyleme.
karşındaki sana çok mu dürüst? şifreleri değiştiriyor sana söylemıyor?

çok haklısın canım ama eşime karşı bi boşboğazım ben hiç bişey saklayamam. zaten bu durumun bukadar uyuzma gidipte şifrelerini kırma nedenimde bu. söylemeyi düşünmüyorum tabi. geleceğin ne getireceği belli olmaz sonra tetikte olmasın her daim dimi ama. :)

çok haklısın canım ama eşime karşı bi boşboğazım ben hiç bişey saklayamam. zaten bu durumun bukadar uyuzma gidipte şifrelerini kırma nedenimde bu. söylemeyi düşünmüyorum tabi. geleceğin ne getireceği belli olmaz sonra tetikte olmasın her daim dimi ama. :)

bu iyi bir huy değil, çok üzülürsün
bazı şeyleri kendıne saklamayı bilmelisin
sonuçta aldatmadın ya:) alt tarafı şifre kırdın,o da sakmalasın şifresini o zaman:27:

güvenmez sana ve bir şey olsa senden bilir:34:

Son düzenleme:
slm kıslar. eşim şifrsinin kırıldığını anladı 1 ay falan bişey demedim ve inşallah yapmam dediğim şeyi yaptım :) ben niye bu adamdan hiç bişeyi gizleyemiyorum. bigün gezip tozuyoruz öle muhabbet iyi aşkımızda depreşmiş. iltifat şu bu. dedim eşime şifrelerini ben kırdım. canın sağolsun bişi buldunmu bari dedi. yooo bakmadım bile zate güvenmediğim için değil benden bişey saklayamayacağını bilmen için yaptım dedim. nasıl kırdın dedi. tabi bende bi havalar demedim ben senin mailine kendi mailimi yazmıştım şifremi unuttum kısmına diye. tanıdıklarım var onlara adresini söyledim kırdılar bukadar basit dedim. tabi öyle romantik moddayızki güldük geçtik bu konuya. sonra eşim sordu yeni şifrem ne diye. asıl can alıcı kısmı bu şifresini ''oh olsun'' yaptım :))). şimdi o şifreyide değiştirmiş. ama son koyduğu şifreyide unutmuş. illa diyo sen yaptın. oh olsunu deniyom canıma deysin deniyom açılmıyo diyo. ah benim bu çenem.

geçen görümceme şikayet ediyo. kesin yine çikom kırdı benm şifreyi diye. bide yeni şifremi oh olsun yazmış diyo. sen demedinmi bana şifremi söylemm çok istersen araştır yok takip et yok çip tak al sana anla karını işte ona göre sakla bişeyşerini bak nasıl buluyorum diye. sinirden patlıcan gibi oldu :))

slm kıslar. Eşim şifrsinin kırıldığını anladı 1 ay falan bişey demedim ve inşallah yapmam dediğim şeyi yaptım :) ben niye bu adamdan hiç bişeyi gizleyemiyorum. Bigün gezip tozuyoruz öle muhabbet iyi aşkımızda depreşmiş. Iltifat şu bu. Dedim eşime şifrelerini ben kırdım. Canın sağolsun bişi buldunmu bari dedi. Yooo bakmadım bile zate güvenmediğim için değil benden bişey saklayamayacağını bilmen için yaptım dedim. Nasıl kırdın dedi. Tabi bende bi havalar demedim ben senin mailine kendi mailimi yazmıştım şifremi unuttum kısmına diye. Tanıdıklarım var onlara adresini söyledim kırdılar bukadar basit dedim. Tabi öyle romantik moddayızki güldük geçtik bu konuya. Sonra eşim sordu yeni şifrem ne diye. Asıl can alıcı kısmı bu şifresini ''oh olsun'' yaptım :))). şimdi o şifreyide değiştirmiş. Ama son koyduğu şifreyide unutmuş. Illa diyo sen yaptın. Oh olsunu deniyom canıma deysin deniyom açılmıyo diyo. Ah benim bu çenem.

Geçen görümceme şikayet ediyo. Kesin yine çikom kırdı benm şifreyi diye. Bide yeni şifremi oh olsun yazmış diyo. Sen demedinmi bana şifremi söylemm çok istersen araştır yok takip et yok çip tak al sana anla karını işte ona göre sakla bişeyşerini bak nasıl buluyorum diye. Sinirden patlıcan gibi oldu :))

ooh olsun ...ayy çok hoşsun..gecenin bir yarısı göbişim hopluya hopluya güldüm ...allah da sizi güldürsün emi...
Bu arada yeni şifre ne oldu...hay allah ...felan mı?

ooh olsun ...ayy çok hoşsun..gecenin bir yarısı göbişim hopluya hopluya güldüm ...allah da sizi güldürsün emi...
Bu arada yeni şifre ne oldu...hay allah ...felan mı?

busefer gerçekten ben bişi yapmadım adam okadar uğraşıp adresi kurtarınca yenisini unuttu. çok oynamamak gerek bu erkek milletinin bünyesiyle hemen devreler yanıyo. :52::52:

cnm benimkide telefon son aramalarını siliyordu. tartıştım gene yaptı. bende onu kıskandıracak şeyler yaptım. sonrada tüm aramalarımı sildim kudurdu. sonra tartıştık. kardeşimle konuşuyodum dedim. o zaman niye sildin aramalarını dedi. sen niye siliyosan ondan sildim dedim. bi zaman sonra yaaa senin tel geçmiş aramaları göstermiyomu dedi. yooo ben siliyorum dedim. en sonunda çok kötü kavga çıktı. sana nispet siliyom dedim. o gün bugündür aramaları silmiyor. telefonu aram geçmişiyle doldu valla :))))))))))

sen benim gibi yap. şifrelerini değiştir. son aramalarını sil. birde gizemli bir havaya gir. bişiler saklıyomuş gibi. görsün bakalım adam delirtmek nasıl oluyomuş:))))))))

çok tatlı ya :D:D:D gülüyomuş sonra bi anda ciddileşiyomuş ya :D ehuehe :D kızmaz inşallah ben olsam çok gülerdim :) açıkça anlat bence belki hoşuna gider :)

cnm benimkide telefon son aramalarını siliyordu. tartıştım gene yaptı. bende onu kıskandıracak şeyler yaptım. sonrada tüm aramalarımı sildim kudurdu. sonra tartıştık. kardeşimle konuşuyodum dedim. o zaman niye sildin aramalarını dedi. sen niye siliyosan ondan sildim dedim. bi zaman sonra yaaa senin tel geçmiş aramaları göstermiyomu dedi. yooo ben siliyorum dedim. en sonunda çok kötü kavga çıktı. sana nispet siliyom dedim. o gün bugündür aramaları silmiyor. telefonu aram geçmişiyle doldu valla :))))))))))

sen benim gibi yap. şifrelerini değiştir. son aramalarını sil. birde gizemli bir havaya gir. bişiler saklıyomuş gibi. görsün bakalım adam delirtmek nasıl oluyomuş:))))))))

sorma bide bana diyoki ben senin şifreni merak ediomuyum teline bakıyomuyum. diyorum yahu zaten telim ortalıkta öyle cebimde gezdirmem. beni çok iyi tanıyo asla şüphe duymaz hergün gizli konuşayım isterse.

ama şunu yapamıyorum tel çalınca başka odaya gidip konuşsam her defasında kim dediğinde sanane desem. işte ben bunu hiç yapmıyorum kim aramış niye aramış ne konuşulmuş hepsini anlatırım.

ya kesin beni kıskandırma çabasında mesela bu konuyu açtıktan sonra bigün görümcemdeyim aşşağıda çocuğu parka götürdüm. oda uyuyo evde bişey oldu arıyom arıyom tel meşgul. en son yukarı çıktım zili çaldım baktım mutfakta dedim kimle konuşuyodun x abiyle dedi. dedim ne x abisi bunca zaman onunla ne konuşucan. sonra konu nasıl aldatmaya geldi bilmiyorum sevgilinse söyle dedim oda evet sevgilim varmı diyeceğin dedi. sonra ben gitmeye kalktım artık ayrılmayı falan düşünüyorum eve gidip toparlanmayı. sonra dur dedim biraz daha fevri davranıyo olabilirsin. akşam dıardayız ben el gibi davranıyorum başladı telde ne konuştuğunu. bunların işyerinde bi kız var sevgiliside aynı iyerinde çocuk bi sorun yaratmış kızı başkası istiyomuş nebiliim bisürü şey. sen güzin ablamısın ne alaka dedim. dedimki bak demekki anlatılamıycak bişey değilmiş. ( bu arada daha sonra bu aramanın ve içeriğinin bu olduğunu araştırdım öğrendim) ama dedim sen bunu benden gizli yapınca bende ne düşüncesi olur biliyomusun evlenen kızdan eşim hoşlanıyo yada kız eşimden veda konuşması yapıyolar ağlaşıyolar imajı yaratırsın. durduk yere huylandırırsın. kimle konuşuyodun bunca saat dediğimde ( ki kızarak sormadım bişeye ihtiyacım vardı yukarı çıkmamak için arıyodum) halin yoksa bile üstün körü anlatabilirsin dedim.

mesela onu hallettik diyelim. geçen beni arıyo ben eve gelince yemek yemiycem yarım saat dışarda işim var gelince yyicem diyo. normalde eşim o işi neyse söylerdi ben sormadan. bende inadına yapıyo bildiğimden sormak gibi olmasın ne işin var dedim. ben sana soruyomuyum biyere giderken diyo. şeytan diyo eve gelince geçir merdaneye kafasını ambulansa koy sorma hangi hastaneye götürecek ambulans özeli olarak kalsın onun:47: gittiği yerde arkadaşının abisi mağaza açmış açılışa gitmişler.

yani bildiğiniz beni gıcık etmek için yapıyo.

ee bana glirse ben diyorumki ben şuraya gidiyorum buraya gidiyorum. eve geliyo neyaptınız bugün diyo ben yolda karşılaştığıma kadar anlatıyorum. ama hesap vermek için değil eşim sonuçta paylaşıyorum. eşimde eskiden böyleydi.

sanırım birde işyerindeki şu kaba saba herifler yüzünden hepsinden nefret ediyorum. eşim hafta sonlarını benle geçrir işten direk eve gelir hergün birbirimizi arardık. servisteyken araşırdık sohbet ederek gelirdi ve herkes eşimle dalga geçiyomuş layt diye. şimdi ne olsa dalga geçiyolar diyo. hepsinden ayrıca nefret ediyorum.

ama eşime güveniyorum. bu anlattığım olayların güvenimi zedelemesinden dolayı peşine düştüm zaten kanımca kendisi peşine düşmemi istiyo. ama sonuca ulaşınca hımm tamam ozaman diyorum.

cnm tmm işte senin kıskandırmaya çalışıyor. Sende bigün akşam hazırlan süslen püslen ben çıkıyorum sen yemeğini ye ben gelince yiycem de. sorarsa işim var de. ısrar ederse sen bana söylüyomusun. hadi ben çıktım hayatım dersin. bu ve benzeri şeyler. telefon çalınca başka odaya geç saatlerce konuş. sorarsa gizemli bir hiiç mühim biri değil dersin. ısrar ederse gene aynı şey. ama kavga etmeden tatlılıkla bu arada bir çay alırmıydın hayatım deyiver geçiştir :)sürekli telefonunun son aramalarını sil. telefonun ortalıkta olursa panikle hemen yanına al. gece yataktan yavaşça kalk. başka odada kardeşini veya geç saatte uyumayan bir arkadaşını ara sohbete başla. yanına gelirse hemen kapatmam lazım sonra ararım de. son aramayı hemen sil. bişey derse üste çık. neee benden şüpeleniyomusun de. kırılmış gibi yap. kavga yok ama. giyimine kuşamına makyajına daha çok dikkat eder ol bakımlı ol bu arada. hiç bişeyini anlatma. aile olayların dahil. bak nasıl kuduracak kıskançlıktan. sen onu merak edip kıskanacağına o seni kıskansın. pişman et. burnundan getir bana kalırsa. baksana sen herşeyini anlatıyorsun. o napıyo. gizemli değerli kendisi oluyor. sen gizmli sen değerli olcaksın. valla ben yaptım. kıskançlık nedir bilmeyen kocam kıskançlık krizlerine girdi resmen. eskiden hep ben ararardım o bir kere bile telefon etmezdi. şimdi günde iki kez arıyor. ben hiç aramıyorum. kıçımdan ayrılmıyor valla. resmen büyülendi adam 10 yıl sonra:)

Back
X