• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime olan güvenim sarsıldı

çocuk konsundan dolayı sakladığını zannetmiyorum.
çünkü zararı olduğunu bilmiyordu daha yeni öğrendi.
ben insanların her zor duruma düştüğünde antidepresan kullanmasından yana değilimdir normalde o yüzden saklamış.

bende antidepresyanların çerez gibi tüketilmesine karşıyım ama bu bu kadar büyük sarsıntı yaratmamamlı

hey fevkalede, hiç sinirlenmeyen, bazı konulara karşı hassasiyeti olmayan, mükemmel insanlar size sesleniyorum ben orda derdimi paylaştım.
olacaksa bi faydanız tavsiyede bulunun suçlamada değil.

E hatanı söyledik işte daha ne yapalım? Beynini acıp empoze edemeyiz değil mi?

bence haklisiniz , bende olsam böyle bir tepki gösterirdim saglik bu saklanirmi sözkonusu birde antidepresan olunca, hos degil ama esine karsi cephe alma yinde onu hakli cikarma ( tepkinden dolayi sakladim vs vs) ilimli davran görmeli seninle herseyi paylasa bilmeli , simdi tartismaydi oydu buydu suydu bak hakli ciktim böyle devam gider diye bilir bence , baska bir doktora gitmeyi öner gercekten ihtiyaci varsa alirsin ama tahliller yaptilarim vs diye güzelce konusun .

E hatanı söyledik işte daha ne yapalım? Beynini acıp empoze edemeyiz değil mi?
ben derdimi doğru düzgün ve ciddi ifadelerle anlattım hatam varsa da o şekilde söylenmesini beklerim.
neyse 3-5 beğeni de bu yazından alırsın artık.
bence haklisiniz , bende olsam böyle bir tepki gösterirdim saglik bu saklanirmi sözkonusu birde antidepresan olunca, hos degil ama esine karsi cephe alma yinde onu hakli cikarma ( tepkinden dolayi sakladim vs vs) ilimli davran görmeli seninle herseyi paylasa bilmeli , simdi tartismaydi oydu buydu suydu bak hakli ciktim böyle devam gider diye bilir bence , baska bir doktora gitmeyi öner gercekten ihtiyaci varsa alirsin ama tahliller yaptilarim vs diye güzelce konusun .

beni sinirlendiren (bütün ayrıntıları anlattım) sağlığına zarar vermesi, benden saklaması, sperm yapısını bozması, ilaç kullanmayı sevmesi...
ancak bende de iplerin koptuğu asıl nokta saklaması..
eşimin böyle bi alışkanlığı var bu tarz şeyleri saklamak.
ama antidepresan hepsinden daha kötü..
doğru ben de aşırı tepki veren bi insanımdır. ama eminim ki kendi gelip söylese vermezdim ya böyle bi tepki kesinlikle vermezdim..

yok şu an çoook pişman özürler diliyor.. ama benim güvenim sarsıldı işte yarın bir gün yine bişeyleri saklarsa..

Kızlar merhaba eşim antidepresan kullanıyormuş yaklaşık 20 gündür ve benden saklıyormuş.
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.

Oldu olacak boşayın bir de adamı...Ne bu tepki Allah aşkına ? Gören de aldattı sanacak.:37::53:

Yazdığınızı bi okuyun.Adam söylememekte haklıymış.:51:

hayır o değil bir de 20 gündür kullanıyormuş ilaçları. ama 11 tanesini kullanmış.
bi kullanmış bi kullanmamış.
işte böyle benim adam.
ben onu kontrol etmesem ilaçları bile düzgün kullanmaz ki bi de benden saklıyor Allahım yarabbim yaaa...

arkadaşım valla bende eşin seni aldattı falan sandım. ne var bunda bu kadar buyutecek sizden çekinmişte saklamış bu çok açık belli. yani bence bu kadar da üstüne gitmeyin eşinizin. bizimde çocuğumuz olmuyo ama ne eşim beni çok sıkıyo nede ben eşimi. allahım nasip edecekse o evladı ne yaparsak yapalım verir. ama olmayacaksa da vermeyecekse ne yaparsak yapalım vermez rabbim..... arkadaşım tamam dikkat etmek gerekir ama bu çocuk konusu saplantı haline getirirsek daha zor olacağına inanıyorum. eşini sıkma bu kadar. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizede inş...

antidepresanlar doğru kullanıldığı sürece sağlık bozucu şeyler değil tam tersine bozuk olan sağlığı düzeltir.
görünen o ki siz eşinizin sağlığı yerine tüp bebek, sperm kalitesi filan bunları düşünüyorsunuz
bebek bebek diye o kadar takarsanız siz de sağlığınızdan olursunuz.
bu kadar denetimci ve baskıcı olmayı bırakıp rahat olun biraz

hayır o değil bir de 20 gündür kullanıyormuş ilaçları. ama 11 tanesini kullanmış.
bi kullanmış bi kullanmamış.
işte böyle benim adam.
ben onu kontrol etmesem ilaçları bile düzgün kullanmaz ki bi de benden saklıyor Allahım yarabbim yaaa...

Baş Öğretmen Boldredline canlandı benim gözümde.

Kendinize de ona da yapmayın bunu. Birbirinize biraz yaşam alanı tanıyın. Adam korkudan unutmuştur icmeyi ya da unutkanlık sorunu olduğu icin icmemiştir.

nöroloji doktoru genelde her gelen hastaya veriyor antidepresan.migren atağın olsun antidepresan unutkanlık olsun aynı.araştırmıyo etmioo yaz gitsin.haklısın valla çok haklı hemde ne eksikliği varsa o haplar olmadan çözmenin yöntemini bulmalıydı.enazından hayatım doktora gittim böle durumum var bana bunu tavsiye etti ama biz bunun başka çözümlerinide bulabilirmiyiz demeliydi bence..sonuçta kendisinede zarar o ilaçlar

arkadaşım valla bende eşin seni aldattı falan sandım. ne var bunda bu kadar buyutecek sizden çekinmişte saklamış bu çok açık belli. yani bence bu kadar da üstüne gitmeyin eşinizin. bizimde çocuğumuz olmuyo ama ne eşim beni çok sıkıyo nede ben eşimi. allahım nasip edecekse o evladı ne yaparsak yapalım verir. ama olmayacaksa da vermeyecekse ne yaparsak yapalım vermez rabbim..... arkadaşım tamam dikkat etmek gerekir ama bu çocuk konusu saplantı haline getirirsek daha zor olacağına inanıyorum. eşini sıkma bu kadar. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizede inş...

diyorum yaa eşim bunun zararı olduğunu bile bilmiyormuş. o yüzden değil. benim hemen rahatlamak için kullananlara kızdığımı bildiği için saklamış.
çocuk için birbirini sıkmaya gelince o konuda rahatım zaten millet bizim yerimizde kaçıncı tüp bebeğine geçti. ama tam tedavi aşamasında kullanması az önceki söylediklerime tuz biber oldu.
ha diyince ilaç kullanmaya antipatim çok yüksek doğru. ama bu çocukluğumdan beri var bende.

nöroloji doktoru genelde her gelen hastaya veriyor antidepresan.migren atağın olsun antidepresan unutkanlık olsun aynı.araştırmıyo etmioo yaz gitsin.haklısın valla çok haklı hemde ne eksikliği varsa o haplar olmadan çözmenin yöntemini bulmalıydı.enazından hayatım doktora gittim böle durumum var bana bunu tavsiye etti ama biz bunun başka çözümlerinide bulabilirmiyiz demeliydi bence..sonuçta kendisinede zarar o ilaçlar

haa kardeşim işte ben de bunu demek istiyorum. (diğer arkadaşların dediği gibi beni haklı gördüğün için değil ne demek istediğimi anladığın için teşekkür ederim.)

bi de bu adam benden bunu saklarsa daha neler saklar diye korkuyorum işte.

tüp bebekle hamile kalmış biri olarak sıkıntını anlıyorum, çok haklısın. bence eşine bu işte senin tek başına başarı elde edemeyeceğini, onun da çabası olması geektiğini anlatmaya çalış. sperm kalitesini arttırmaya çalışırken test bile yaptırmadan böle ilaç alma alışkanlığı geliştirirse tedavin boş yere yarıda bile kalır yarın öbür gün. dünyanın iğnesini hormonunu alıyoruz biz kadınlar, onlardan tek beklediğimiz düzenli beslenme vs, en azından vücuduna girene dikkat edrek destek olsun sana.

Bebe sahibi olma isteğinizi bilemem de benim de kocam benden habersiz grip için bile olsa,doktora gitse,tedaviye başlasa,ilaç kullansa ben de bunu sonradan öğrensem ben de çok bozulurdum sanırım.
Eşler birbirine destek için var.
Sırdaş olmak için var.
Hele ki sağlık konusunu nasıl benimle paylaşmaz diye üzülürdüm...

tüp bebekle hamile kalmış biri olarak sıkıntını anlıyorum, çok haklısın. bence eşine bu işte senin tek başına başarı elde edemeyeceğini, onun da çabası olması geektiğini anlatmaya çalış. sperm kalitesini arttırmaya çalışırken test bile yaptırmadan böle ilaç alma alışkanlığı geliştirirse tedavin boş yere yarıda bile kalır yarın öbür gün. dünyanın iğnesini hormonunu alıyoruz biz kadınlar, onlardan tek beklediğimiz düzenli beslenme vs, en azından vücuduna girene dikkat edrek destek olsun sana.

ortada bariz bi problem var ikimizde de. daha geçen hafta sperm ve yumurta kalitesini artırıcı bi 300 500 tl lik alış veriş yaptık tüp bebek öncesi. çok pahalı diye o da şaşırdı kaldı(hakiki bal filan)
bunu da yapması üstüne tuz biber oldu.
ciddi bişey olsa o benim herşeyden önemli ya düşünmez miyim onu.
işte erkeklerin arada düşünceli davranmaması

Bebe sahibi olma isteğinizi bilemem de benim de kocam benden habersiz grip için bile olsa,doktora gitse,tedaviye başlasa,ilaç kullansa ben de bunu sonradan öğrensem ben de çok bozulurdum sanırım.
Sırdaş olmak için var.

aynı kavgayı kalp için üzerinde proton bombardımanı yazan bi ilaç kullanmış o zaman da yaptık. bebe mevzusu bu sefer + sı oldu:31:

Neden sakladı sorusuna cevap verebiliyorsanız neden sakladığına kızmanız garip
Onun hassas olduğu konularda siz bukadar antipatik,önyargılı vede bencilce davranırsanız saklaması normal.

Sırdaş olmak için var.

aynı kavgayı kalp için üzerinde proton bombardımanı yazan bi ilaç kullanmış o zaman da yaptık. bebe mevzusu bu sefer + sı oldu:31:

onda da öğrendikten sonra kontrol ettim ki yine yarım yamalak kullanmış her gün hatırlattım kullandı sonra.
ya bu adam Allah korusun kötü bişey olsa benden saklar ya..

Bence hoş değil.
Yerinizde olsam kırıldığımı belli eder,bir süre konuşmazdım.
Hatta ayısını ben yapsam ne hissederdin diye sorardım.
Bilmiyorum ya gaz vermek istemem de ben eşlerin birbirinden sır saklaması doğru gelmiyor.

Son düzenleme:
Back
X